Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 5.4.2013 21:29:20
majuša
I posle više od mjesec da vam se konačno javim i ja.Imam mnogo posla ali sam vas , koliko-toliko pratila. AJLA mnogo mi je žao zbog tebe, svaki neuspjeh ovdje smatram dijelom svojim. Međutim, i svaki pad je let , odtuguj , isplači se pa sa nama u nove pobjede.
Maja Doboj , Tončice i meni je sutra poslednji mikroginon pa mi je malo lakše jer pored bockanja ujutro pijem pilulu za hormone. Nekako mi je i lakše kada vidim da i vi pričate o tome ,ono" nisam sama". Ja takođe u Bl odlazim 18 ali na duži ostanaka ali se nešto premišljam oko smještaja. Tončice nađe li ti šta pametno?
Ostalim curama šaljem veliki pozdrav a poseban šaljem mojoj šmrcki i Jeleni 86!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 5.4.2013 22:02:11
majuša
Sve je basnoslovno skupo, hoteli 100 km. Hosteli nešto manje , ali il mi se ne sviđaju ili su skupo zadovoljstvo a malo nude. Šmrcka i ja smo se pronašle i preko fb pa mi je poslala br telefona od neke djevojke koja izdaje stan pa bi ju sutra nazvala. Bila sam u hostelu herz , nude 30 km sobu ali zajedničko kupatilo, i , čini mi se apartman za 50( MOŽDA GRIJEŠIM JER U PROSPEKTU PIŠE 70) sa svojim kupatilom. Stanove uglavnom izdaju na duže ali bez pet stojanki i za to nema priče. Mislim, šta reći a ne zaplakati?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 5.4.2013 22:31:04
šmrc
majuša, ljubi tebe tvoja šmrcka mućoooo, imaš poruku na fb ajla81, znam kako tije, sve sam isto prošla prije mjesec dana , isplači se i krečemo dalje... tifaaaaa, uživaj ostale djevoje
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 5.4.2013 22:50:35
toncica
majusa moja sve sa m ti to pretresla strasno kao da cemo biti u Parizu. Nasla sam bila stan u centru za 30 km , ali je slobodan do 21.04 ne odgovara mi
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 5.4.2013 23:29:49
ajla 81
Hvala vam drage moje,tesko jest,ali krajem mjeseca idem na razgovor,i predati u fond,dok odobre..tako opet mi mogla u u julu radit tako sam danas pricala sa dr.Tifa bas mi je drago mogu mislit koliko si sretna a ostale cure praticu vas i sretno
Tifa, za srčeko, divno... Majuša, ogroman poljubac za tebe, drago mi je da smo skupa u postupku :) Toncice, tu sam, tu sam, virim ja :) nego, gdje izvlačiš ove slatke smajliće, ma extra su... Ajlić, samo hrabro naprijed :)
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 6.4.2013 19:02:06
micikae
ajla 81 zao mi je ali opet nedaj se jer imas nadu imas jos jedam pokusaj,i pokusavaj sve dok ne uspijes tj.dok ti dozvoljava finansijska situacija a i bice srece
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 7.4.2013 12:13:17
ivana91
tončice kod mene ništa novo,odmaram od svega i planiram kako skupiti pare za novi postupak.pratim vas redovno i radujem se sa vama i tugujem ako neko doživi neuspjeh jer znam kako je.ali idemo dalje,nema odustajanja
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 7.4.2013 13:16:40
pahuljica1
pozdrav svim hrabrim zenicama...redovno vas pratim i ono sto vam samo mogu reci da je nas put trnovit ali nema odustajanja jer ako ne pokusavamo necemo ni uspjeti, svaki neuspjeh je tezak al opet na neki nacin trebamo biti sretne da imamo novu sansu , novi pokusaj ...nova nada, a i same znate kako se kaze nada posljednja umire i ono sto nas ne ubije to nas ojaca. malo cu vam napisati i o sebi i svojoj borbi...imam iza sebe vec dva neuspjela pokusaja IVF u Ljubljani i ono sto vam zelim reci da ne zavisi sve od doktora vec naravno i od nas i naseg organizma.mnogo puta sam citala kritike za Medico-s al eto ja cu vam reci da sam imala ludu srecu da me vodi najbolji doktor u LJubljani, nacelnik ginekologije doktor Tomaz Tomazevic, cijeli postupak je pratio, svakom pregledu prisustvovao, radio punkciju, transfer i nije uspjelo.Ranije sam bila pacijent doktorice Sibincic al sam se ipak odlucila za LJubljanu nadajuci se bolje je, savremenije.I nista.U decembru sam se ponovo narucila kod Sanje i uputila me da radim preglede , svi nalazi su bili u redu osim TSH koji je bio strasno nizak a FT4 visok.Da je sve bilo kako treba trebala sam ici sad u aprilu ali smo odgodili postupak dok nisam dotjerala ove hormone u normalu i hvala bogu sad je sve ok.Neki dan sam bila kod dok.Djukic radila mi je uzv i sve je u redu , materica i jajnicu su jako lepi kako kaze doktorica i odredili smo postupak za kraj maja....sad cekam crvenu gospodjicu da dodje pa da pocnem sa microgonynom a to bi trebalo biti oko 20-og.Trazila sam kratki postupak i doktorica se slozila.Ovo mi je prvi postupak preko fonda.
jos nesto....djevojke koje su vec dva puta pokusale i imaju odobrenje iz fonda samo da vam kazem da sam u petak procitala u novinama da je odobrena jednokratna pomoc za treci postupak i konkurs je otvoren pa pogledajte...
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 7.4.2013 14:28:25
toncica
pahuljica 1 dobro nam dosla mila i sto brze presla na forum za . Zao mi je zbog tvojih neuspjelih pokusaja , ali nemoj odustajati. Zelim ti puno srece u postupku i da dobijes svoju Ja sam sad u aprilu u postupku i ja sa na kratkom protokolu. Ako BD da nam svima uspije i da sve budemo
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 7.4.2013 18:08:27
ajla 81
Hvala Micikae na lijepim rijecima,glavu gore,i idemo dalje.Toncice ti i tvoji smajlići ,i mene si nasmijala Imam jedno pitanje mozda je glupo,mozda kazete kad ti neznas zbog cega je dala,kako cemo mi,ali mozda znate pa zato pitam poslje ET dala mi je utrogestan.folna kiselina i aspirin,sad me zanima a zasto aspirin?zar se smije uzimati poslje ET,mislim znam da dr zna sta radi i kakve lijekove treba mi dat,a za aspirin me zanima jeli od vas neko uzimao aspirin?I jos jedno pitanje koliko se ceka za drugi postupak rjesenje?cure sto idu krajem aprila pratim vas,i ja jedva cekam sa vama da vrijeme proleti da idete na postupak i donesete lijepe vijesti i ostalim curama sretno veliki pozdrav od
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 7.4.2013 19:18:26
toncica
ajla 81draga moja jesi li mi se oporavila .Jesi li vidjela kako ja tebe nasmijem. Za aspirin ti neznam nista reci , a za odobrenje iz fonda sve zavisi oko 2 mj
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 7.4.2013 20:37:47
Maja Doboj
toncica...hej mila, pregurašmo i mi teblete noga je i dalje u otoku, sinoć me je baš bolila, primjetila sam da više boli kada se se više krećem ili nešto teže radim a vikend mi je bio baš naporan, ide mi slava Đurđev dan pa ni sama neznam kako ću sve postići, baš me hvata panika...tih dana baš ne smijem ništa teško raditi . Vidim da tražiš smještaj u BL? Izvini što pitam ali odakle si? Predpostavljam da si negde dalje. hej smajlići su ti baš extra