|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  127 128 [129] 130 131   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
3.4.2013 13:57:49   
toncica
glaxy mila kako teku pripreme za postupak. Gdje ti ides da radis postupak. Zelim ti srecu i u pripremama i u postupku kao i svim drugim curama pa da se ako bog da sve zajednouser posted image

(odgovor članu glaxy)
Neposredna veza do poruke: 3201
3.4.2013 16:10:30   
ajla 81
Draga Toncice,zvala sam jutros ordinaciju kaze uzimaj dalje terapiju,i miruj nazovi u petak opet.Danas mi se pokazalo malo krvi,sad je opet smedj iscjedak(izvinte na izrazu).Nemam nikakvi simptoma,a i rano je za user posted image ali nikad se nezna.Moram biti spremna na sve,ali kada sam slabic user posted image pozdrav za sve cure i sretno

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3202
3.4.2013 18:02:08   
toncica
Jelena86 kad ti ides da ostanes u BL.user posted image

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 3203
3.4.2013 19:51:21   
Jelena86
Draga, mi planiramo oko 16.-17.u BL...ako dobijem user posted image planirano. nadam se da ćemo ovaj put imati vremena za upoznavanje i kafu :)

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3204
3.4.2013 19:57:07   
Darija d
ajla 81 nemoj da brines,bice sve u redu.Moja sestra rodjena je radila umj oplodnju u sloveniji iz prve je ostala trudna pre nekidan sam postala tetka rodila je zivu i zdravu bebu.Zelim da ti kazem da je i ona imala malo krvarenja nakon et,a i njena komsinica koja je radila umjetnu je isto ostala trudna koja je imala smedjkast iscjedak par dana prije nego sto je betu vadila.Navijamo da beta bude velika i da dobijesuser posted image user posted image

< Poruku je uredio Darija d -- 3.4.2013 20:01:29 >

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 3205
3.4.2013 20:23:34   
ajla 81
Darija d.hvala ti na odg,malo si mi utjesila znaci bio je taj smedji iscjedak,poslje stavila utrogestan.poslje toga pogledam krv,a sada opet cist ulozak nista nema,znaci danas se dvaput krv pojavila,i normalno da sam se zabrinula posto iskreno iskustva nemam nista..ali uvijek mi neko pomogne na forumu,hvala jos jednom,i veliki pozdrav za tebe,i za ostale cure

(odgovor članu Darija d)
Neposredna veza do poruke: 3206
3.4.2013 21:24:29   
toncica
Jelena86 i ja se nadam upoznavanju i kafici.Neznam tacno kad cu dobitiuser posted image pa mi je nezgodno zbog trazenja stana.Ja nisam nikad pila ove tablete pa neznam je li trebam dobiti isti dan kao i prosli put ili ne. Ja sam prosli put dobila 5-i dan posle tabletauser posted image

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 3207
4.4.2013 9:53:55   
tifa
ajla 81
Ja sam radila transfer 7.3. 2013. nakon 10 dana pojavio se smedji iscjedak trajao dan i prestau, nakon toga 13 dan (dan pre bete pojavi se sukrvica) sutradan uradim betu ona 82 nakon toga 16 dan (2 dana kasnije ) beta 300- imala iscjedak 10 dana i hvala bogu moja beba se razvija. sada cekam da srce pocne kucati. Predlazem ti da pijes magnezijum i limunadu meni je pomoglo da stane.
Zelim ti puno srece

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3208
4.4.2013 11:35:10   
lavsaturn
Ajla 81
Ako su ti rekli mirovanje, pokusaj da kad legnes u tom polozaju da ostanes sto duze, da nemices nogama, tj. da s njima ne cupkas.Tako su meni u jednoj od mojih trudnoca rekli i bilo je efekta.
Bice sve to OK, znam da se sekiras, ali pokusaj da misli okrenes na drugu stranu, probaj spavati ( ako mozes ), gledaj komedije, citaj zanimljive knjige, neslusaj sta ko prica ( mislim na stresne stvari )Posveti se sebi i sebi ugadjaj.
Zelim ti od srca sve najbolje.user posted image user posted image

(odgovor članu tifa)
Neposredna veza do poruke: 3209
4.4.2013 12:36:01   
toncica
ajla 81 mila kako si mi danas. Nemoj si sikirati , probaj se opustiti znam da nije lako , ali izdrzi jos malo do bete .
Ako su ti rekli da mirujes , miruj sta ces kad moras. Cuvaj se i zelim ti sve najbolje bice to sve okuser posted image

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 3210
4.4.2013 13:17:19   
glaxy
toncice imaš ppuser posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3211
4.4.2013 13:34:21   
ajla 81
Draga Tifa,hvala ti od user posted image na odg.vase rijeci mi puno znace.ide krv pomalo zvala sam dr.ispricala rekla da necekam utorak da odem sutra i uradim betu,i da izbacim aspirin.Lavsaturn.hvala i tebi pokusacu mirna da budem,i da odspavam da mi vreme prodje.i ako ja sam vec izgubila nadu..Toncice hvala i tebi na podrzci vidjecemo ujutru,pozdrav od user posted image za sve cureuser posted image user posted image

(odgovor članu tifa)
Neposredna veza do poruke: 3212
4.4.2013 13:53:07   
toncica
ajla 81 mila samo smireno i polako ,Navijam za tebe da sutra bude velika beta, Javni nam cim dodjes, LJubim te i odmori mi se za sutra i ne gubi nadu. Ako BD da se sutra svi sa tobom user posted image

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 3213
4.4.2013 14:14:15   
Darija d
AJLA 81 odmaraj samo bice to dobro,zelim ti veliku betu sutrauser posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3214
4.4.2013 14:56:51   
helga78
ajla 81 zelim ti sutra svu srecu ovog svijeta. Iz sveg srca navijam za tebe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Darija d)
Neposredna veza do poruke: 3215
4.4.2013 16:03:41   
Maja Doboj
cure moje...hvala Vam na brizi...otok i dalje postoji ali nema bola, boli me samo ujutru dok se malo noga ne zagrije...06.04 prestajem piti tablete pa ču otići dr.ako ne spadne otok, mada prošle godine kada sam trošila ovu istu terapiju nisam imala nikakva oticanja user posted image ali vidjećemo za par dana šta će se desiti... bockanje ide po planu user posted image suprug mi se svaki put preznoji kada mi treba dati inekciju user posted image

(odgovor članu glaxy)
Neposredna veza do poruke: 3216
4.4.2013 16:04:22   
Maja Doboj
ajla81... Srećno sutra i vidjećeš da će biti velika beta user posted image

(odgovor članu Maja Doboj)
Neposredna veza do poruke: 3217
5.4.2013 11:47:26   
Maja Doboj
cure...ja imam još dvije tablete Mikroginona popiti a evo upravo mi se pojavio smeđo iscjedak , isto kao i kada trebam dobitiuser posted image jel to ok?

Neposredna veza do poruke: 3218
5.4.2013 12:56:40   
kiki82
Maja ne brini, to je normalno. Kad prestaneš piti Mikroginon kroz par dana ćeš dobit, no sikiriki. Pozz

Neposredna veza do poruke: 3219
5.4.2013 13:11:07   
ajla 81
Drage moje cure,ja jutros ustala kad ono user posted image ipak sam otisla uradila betu ali nazalost nista.Tako mi je tesko user posted image neznam sta bi napisala...tjesi me samo nisam jedina,i pokusaj opet ,ali opet je tesko...Vama drage cure koje sad idete zelim od user posted image da vam uspije da dobijete svoju user posted image uglavnom cure nek vas sreca prati user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3220
5.4.2013 13:34:58   
toncica
ajla 81 mila moja tako mi je krivo i zao nemogu ti opisati . Znam kako ti je kad se za nesto boris a to neuspije i sama kroz to prolazim. Mila moja isplaci se pa u nove pobjede. Znam da te nemogu utjesiti sta god da ti kazem. Hvala ti na podrsci i lijepim zeljama.user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 3221
5.4.2013 16:52:29   
Jelena86
a u vrag :(
žao mi je draga user posted image
majo, ne brini se, normalna stvar, ono smečkarenje prije user posted image ja to često imam, a sa mikroginonom pogotovo, upravo mi se počinje javljati...
tifa, gdje si, kako si ti mila?

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3222
5.4.2013 17:10:36   
Darija d
AJLA 81 mnogo mi je zao,znam da sada nema rijeci koje bi te utjesile,ali znaj da smo uz tebe.Dace Bog bice to uredu sledeci put,ne gubi nadu samo.Zbog cega ti je bio propisan aspirin?saljem ti veliku pusu i samo naprijed,dobices i ti svoju user posted image kao i sve mi ovdje user posted image user posted image

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 3223
5.4.2013 18:18:08   
tifa
Cure juce sam bila na ultrazvuku i cula sam otkucaj srce ... ne mogu vam opisati taj osjecaj zelim vam svima da sto prije vidite srce vase bebe. Jos uvijek imam mali bez iscjedak al se hvala bogu smanjuje otkako sam pocela piti utrogestan.
Srecno svima i da sto pre dobijete vase user posted image

(odgovor članu Darija d)
Neposredna veza do poruke: 3224
5.4.2013 19:16:22   
toncica
tifauser posted image user posted image user posted image
Mogu zamisliti kak si se osjecala kada si cula svoje mrvice otkucajeuser posted image
user posted image

(odgovor članu tifa)
Neposredna veza do poruke: 3225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  127 128 [129] 130 131   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  127 128 [129] 130 131   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *