Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.4.2013 22:58:43
niki83
I ja sam za
_____________________________ N&N
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.4.2013 23:08:40
reallove
I ja sam za
_____________________________ "Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.4.2013 23:17:42
niki83
Super! Reallove i ti si tu Pa kad da organizujemo? Sta kazete u ponedjeljak?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.4.2013 23:23:20
ananas_ze
meni je ponedjeljak ok ,bas se radujem
_____________________________ Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem. S~proljeće~ 05.04.2014. S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.4.2013 23:25:25
hatepsut
Nadam se da ce biti sve ok pa se i mi pridruzimo,radujem se da upoznam anansku
_____________________________ "Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.4.2013 23:26:20
Mya_81 RR
Ja vam se ovaj ponedjeljak ne mogu pridruziti...imamo vec nekih drugih planova...
_____________________________ Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.4.2013 23:31:10
sretna_mama
Hello..meni ponedjeljak odgovara :-D
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.4.2013 1:08:13
reallove
IZVORNA PORUKA: niki83 Super! Reallove i ti si tu Pa kad da organizujemo? Sta kazete u ponedjeljak? Moze ponedjeljak
_____________________________ "Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.4.2013 13:10:45
Hannica
Jel isto vrijeme i mjesto?
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.4.2013 22:48:04
reallove
IZVORNA PORUKA: Hannica Jel isto vrijeme i mjesto? meni odgovara,ne znam za ostale..sta mislite?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 6.4.2013 23:50:43
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: reallove IZVORNA PORUKA: Hannica Jel isto vrijeme i mjesto? meni odgovara,ne znam za ostale..sta mislite? i meni je ok
_____________________________ Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem. S~proljeće~ 05.04.2014. S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.4.2013 11:00:21
hatepsut
Mi u pon. pozvani na rodjendan ,bas mi je zao
_____________________________ "Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.4.2013 11:38:07
Hannica
Znaci.... Hannica Reallove Niki Ananas Sretna mama Pa ima nas dovoljno za kafu. Sta je sa palacinkom i henom?
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.4.2013 15:48:49
Hannica
I,sta kazete,hoce li biti kafe ili ne?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.4.2013 16:28:12
niki83
Naravno da hoce!! :-) Znaci sutra u 19h, TC. Vodite li djecu? :-) Ima li te Henne i palachinke i Nedi?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.4.2013 16:32:01
reallove
Ja ne znam da li da povedem malenog ili ne..ko misli povesti djecicu neka javi
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.4.2013 17:08:14
Hannica
Ako mm ne bude raspolozen za bejbisiting ja cu povesti blizance.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.4.2013 17:14:49
niki83
Mm ce vjerovatno htjeti da N ostane sa njim, na njoj je da odluci onda :-D
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.4.2013 17:30:51
Ninushka
Možda vam se i ja pridružim, ako se ove moje muke smire
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.4.2013 17:48:43
Hannica
IZVORNA PORUKA: Ninushka Možda vam se i ja pridružim, ako se ove moje muke smire Sta je bilo,jel jos uvijek povracanje?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.4.2013 8:50:54
Nedi
IZVORNA PORUKA: niki83 Naravno da hoce!! :-) Znaci sutra u 19h, TC. Vodite li djecu? :-) Ima li te Henne i palachinke i Nedi? Nemam obaveza ako budem sposobna doci cu. Mada su sanse jakoooo male :(
_____________________________ 24.12.2007. 24.o9.2013.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.4.2013 12:30:21
henna ze
jel ovo pijete kafu bez mene..pa jel vas stid Tita vam.. vako ja sam virozna..i u prečniku od 200 m najmanje... hena isto još bolesna.. a i da smo zdrave ja imam danas predavanje..i to tačnije parcijalni ispit... ja sam skontala vito nešto bjezite od mene.. neka neka...
_____________________________ Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.4.2013 12:35:04
palachinken
Meni maleni kašljuca pa cu da preskočim ovaj put.
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.4.2013 13:46:55
niki83
IZVORNA PORUKA: henna ze jel ovo pijete kafu bez mene..pa jel vas stid Tita vam.. vako ja sam virozna..i u prečniku od 200 m najmanje... hena isto još bolesna.. a i da smo zdrave ja imam danas predavanje..i to tačnije parcijalni ispit... ja sam skontala vito nešto bjezite od mene .. neka neka... naravno Nego sretno na parcijali, a pijemo kaficu aBd opet cim budete ok
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.4.2013 14:14:47
Hannica
Samo da kazem da veceras dolazim,nadam se da necu sama kafu piti.
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake