|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o)
15.3.2013 17:32:46   
Ninushka

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

I ja dolazim sigurno. Ne znam hocu li voditi M, kaze da vise ne zeli na sport user posted image Tako da mozda i ostane u kuci, ali ja dolazim 100%.

Povedi Minju! user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 2601
15.3.2013 17:41:35   
palachinken
Stigla sam kuci,, ubijem sovu i dolazim!user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Ninushka)
Neposredna veza do poruke: 2602
15.3.2013 23:55:35   
reallove
Zenice,super ste mi sveuser posted image ..zao mi sto nisam imala vremena..dogovarajte jos jednu kaficu,dok nam se malo vrijeme proljepsauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2603
16.3.2013 0:54:52   
ananas_ze
reallove ti bas nakratko dodje, nadam se da ces na dr kafici ostati duzeuser posted image
ostale : zahvaljujem na divnompo i ugodnom druzenju,zaista mi je lijepo bilo i veselim se drugoj kafici user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2604
17.3.2013 9:04:03   
Hannica
Da se ovdje zahvalim sretnoj mami na prevozu i palachinken na kafi.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 2605
17.3.2013 10:41:40   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: Hannica

Da se ovdje zahvalim sretnoj mami na prevozu i palachinken na kafi.user posted image

Isto! user posted image

Reallove, drugi put moras doci...obecavam da necu polupati loncice user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2606
18.3.2013 15:51:32   
palachinken
Slijedeći put kad dobijem nagradu od RR, opet častim user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 2607
18.3.2013 16:20:16   
Ninushka
Palačinko, jesi li to čekala da ja odem pa da častiš....miša mu malog user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2608
18.3.2013 18:15:52   
Hannica

IZVORNA PORUKA: Ninushka

Palačinko, jesi li to čekala da ja odem pa da častiš....miša mu malog user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image tebe nije castila zato sto si patri brejker,otisla si prije vremena.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Ninushka)
Neposredna veza do poruke: 2609
18.3.2013 18:17:29   
Hannica
Eto palacinki jacmira.user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2610
18.3.2013 21:14:52   
sretna_mama
No frx, drage zenice..drago mi je da smo malo sjele,,zasluzeno..hihihiih...

Cinko, hvala na kafi..
NAdam se uskoro novoj kafici..

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2611
18.3.2013 23:00:07   
ananas_ze

ja sam bila pod utiscima, pa mi se opravdava sto sam zaboravila reci hvala plachinken na kafici, jest me stid user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2612
18.3.2013 23:05:09   
Ninushka

user posted image user posted image user posted image tebe nije cas_tila zato sto si patri brejker,otisla si prije vremena.user posted image

Eto palacinki jacmira.user posted image

user posted image user posted image Pa nemoj da ti je bude žao, što si odmah stavila tužni smajli user posted image

Šalim se, moraće mi se revanširati user posted image

I j jedva čekam sljedeću kaficu, samo da ne bude baš najhladniji dan u godini user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2613
18.3.2013 23:05:40   
reallove
Kad ce opet biti kaficauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 2614
18.3.2013 23:06:10   
Ninushka

IZVORNA PORUKA: reallove

Predloži user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2615
18.3.2013 23:26:31   
reallove

IZVORNA PORUKA: reallove

Predloži user posted image
pa ne znam,mozda je najbolje petkom,subotom,ne znam kada kome odgovara,one sto rade,kako one moguuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Ninushka)
Neposredna veza do poruke: 2616
18.3.2013 23:32:05   
Mya_81 RR
A do kad si ti ovdje?

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2617
19.3.2013 7:53:40   
reallove
Do 2.5.user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 2618
19.3.2013 8:11:49   
Mya_81 RR
Ohhh, pa onda definitivno nema isprika za nepopijenu kafu user posted image user posted image

Ja sam ove sedmice malo u stisci s vremenom...mozda bih mogla cetvrtak, petak.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2619
19.3.2013 8:13:01   
hatepsut
Ja nisam ni znala da pijete kafu user posted image de neka me neko cimne naredni put,al do duse i noga mi je proslapa cu virnuti ovdje na temu user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

Neposredna veza do poruke: 2620
19.3.2013 8:19:03   
Mya_81 RR
Hate user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 2621
20.3.2013 23:11:57   
hatepsut

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Hate user posted image

user posted image nista se ovo nocas ne pika,nije bilo kafe :)

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

Neposredna veza do poruke: 2622
21.3.2013 10:36:20   
Mya_81 RR
Ne, ne...kafa se mora piti!

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 2623
5.4.2013 17:53:14   
Hannica
user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2624
5.4.2013 18:02:15   
ananas_ze
user posted image user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *