Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.3.2013 17:32:46
Ninushka
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR I ja dolazim sigurno. Ne znam hocu li voditi M, kaze da vise ne zeli na sport Tako da mozda i ostane u kuci, ali ja dolazim 100%. Povedi Minju!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.3.2013 17:41:35
palachinken
Stigla sam kuci,, ubijem sovu i dolazim!
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 15.3.2013 23:55:35
reallove
Zenice,super ste mi sve ..zao mi sto nisam imala vremena..dogovarajte jos jednu kaficu,dok nam se malo vrijeme proljepsa
_____________________________ "Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 16.3.2013 0:54:52
ananas_ze
reallove ti bas nakratko dodje, nadam se da ces na dr kafici ostati duze ostale : zahvaljujem na divnompo i ugodnom druzenju,zaista mi je lijepo bilo i veselim se drugoj kafici
_____________________________ Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem. S~proljeće~ 05.04.2014. S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.3.2013 9:04:03
Hannica
Da se ovdje zahvalim sretnoj mami na prevozu i palachinken na kafi.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.3.2013 10:41:40
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Hannica Da se ovdje zahvalim sretnoj mami na prevozu i palachinken na kafi. Isto! Reallove, drugi put moras doci...obecavam da necu polupati loncice
_____________________________ Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.3.2013 15:51:32
palachinken
Slijedeći put kad dobijem nagradu od RR, opet častim
_____________________________ Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.3.2013 16:20:16
Ninushka
Palačinko, jesi li to čekala da ja odem pa da častiš....miša mu malog
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.3.2013 18:15:52
Hannica
IZVORNA PORUKA: Ninushka Palačinko, jesi li to čekala da ja odem pa da častiš....miša mu malog tebe nije castila zato sto si patri brejker,otisla si prije vremena.
_____________________________ "Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.3.2013 18:17:29
Hannica
Eto palacinki jacmira.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.3.2013 21:14:52
sretna_mama
No frx, drage zenice..drago mi je da smo malo sjele,,zasluzeno..hihihiih... Cinko, hvala na kafi.. NAdam se uskoro novoj kafici..
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.3.2013 23:00:07
ananas_ze
IZVORNA PORUKA: Hannica Da se ovdje zahvalim sretnoj mami na prevozu i palachinken na kafi . ja sam bila pod utiscima, pa mi se opravdava sto sam zaboravila reci hvala plachinken na kafici, jest me stid
_____________________________ Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem. S~proljeće~ 05.04.2014. S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.3.2013 23:05:09
Ninushka
IZVORNA PORUKA: Hannica IZVORNA PORUKA: Ninushka Palačinko, jesi li to čekala da ja odem pa da častiš....miša mu malog tebe nije cas_tila zato sto si patri brejker,otisla si prije vremena. IZVORNA PORUKA: Hannica Eto palacinki jacmira. Pa nemoj da ti je bude žao, što si odmah stavila tužni smajli Šalim se, moraće mi se revanširati I j jedva čekam sljedeću kaficu, samo da ne bude baš najhladniji dan u godini
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.3.2013 23:05:40
reallove
Kad ce opet biti kafica
_____________________________ "Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.3.2013 23:06:10
Ninushka
IZVORNA PORUKA: reallove Kad ce opet biti kafica Predloži
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.3.2013 23:26:31
reallove
IZVORNA PORUKA: Ninushka IZVORNA PORUKA: reallove Kad ce opet biti kafica Predloži pa ne znam,mozda je najbolje petkom,subotom,ne znam kada kome odgovara,one sto rade,kako one mogu
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 18.3.2013 23:32:05
Mya_81 RR
A do kad si ti ovdje?
_____________________________ Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 19.3.2013 7:53:40
reallove
Do 2.5.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 19.3.2013 8:11:49
Mya_81 RR
Ohhh, pa onda definitivno nema isprika za nepopijenu kafu Ja sam ove sedmice malo u stisci s vremenom...mozda bih mogla cetvrtak, petak.
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 19.3.2013 8:13:01
hatepsut
Ja nisam ni znala da pijete kafu de neka me neko cimne naredni put,al do duse i noga mi je proslapa cu virnuti ovdje na temu
_____________________________ "Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 19.3.2013 8:19:03
Mya_81 RR
Hate
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 20.3.2013 23:11:57
hatepsut
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR Hate nista se ovo nocas ne pika,nije bilo kafe :)
_____________________________ "Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 21.3.2013 10:36:20
Mya_81 RR
Ne, ne...kafa se mora piti!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.4.2013 17:53:14
Hannica
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.4.2013 18:02:15
ananas_ze
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake