Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jutro drage mame...nisam bila u prilici da vas citam vidim para opet nema tuga kako u ovoj Bosni vlast nece da se zalozi da nam ova crkavica bude uplacena na vrijeme kako bi tek bilo da trazimo nesto vise
a vidite kako se nasi susjedi u CG bore za mame 4 djece + 15 god staza = penzija 3djece + 25 god staza = penzija
Drage moje evo izasao je clanak u dnevnom avazu sramno je neke opstine kazu da su im sredstva prebacena iz kantona jucer ili uplatu ocekuju danas.Medjutim,zbog transakcije i drugih procedura korisnici svoj novac nece dobiti za jos 2 do 3 dana SRAMNO da nemoze sramnije.
Drage moje evo izasao je clanak u dnevnom avazu sramno je neke opstine kazu da su im sredstva prebacena iz kantona jucer ili uplatu ocekuju danas.Medjutim,zbog transakcije i drugih procedura korisnici svoj novac nece dobiti za jos 2 do 3 dana SRAMNO da nemoze sramnije.
I da zaboravi napisati kako Ministarstvo pravi bazu podataka radi ustede.Procitajte jako zanimljivo i smijesno.
Meni nije jasno ko dobiva do Grada 6 mjeseci 200 km molim te hanady posto ai ti upucena ako moze info.... malo me buni Fatma dase dobiva jer ja znam 10 zena porodile se kad ija u par dana razlike samo dobivamo od opstine... nije da nismo informisane ili sta ve3c... nek se jave mame koje dobivaju ili su dobivale od grada 200 km 6 mjeseci da nam kazu koja je procedura ...
mi ne trebao stati i kad dobijemo pare nego ici dalje nek nam daju odma za mart ..... sve se bojim da isplate nema do ponedjeljka....
"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."
Mimy primas li dd..koliko skontah ko ima pravo na dd ima i na tih 200km
mama_adlma ako trebaš brojeve medija imam direktne... ako ti treba javni se u pp da ti dam.... ako treba pogurati kod Hršuma rado.... imam i broj Bandica-mob.... mozda da i to na pp uradimo... treba stisnuti sa svih strana.. rado sam da djelim za to informacije i brojeve....
mama_adlma ako trebaš brojeve medija imam direktne... ako ti treba javni se u pp da ti dam.... ako treba pogurati kod Hršuma rado.... imam i broj Bandica-mob.... mozda da i to na pp uradimo... treba stisnuti sa svih strana.. rado sam da djelim za to informacije i brojeve....
Miki mogla bi i ti reci koju pred kamerama. Znam ja da si ti dobra u tome
Ne primam djeciji doplatak jer mm ima platu 580 km i nismo ostarii ni prava na jos neke dadtne parice koje je opstina djelila al vidim da Fatma cvrsto tvrdi da svi dobivaju od Grada a ne daje konkretne informacije i to me bas buni jer znam da ima jos zenica koje ne dobivaju.... pa nisam valjda 8 mjeseci bleila u nebo znam nesto...
mm mi rece maloprije da je nasao na nekom srbijanskom portalu ,da su sezenu udruzile preko tog portala i izborile se za ono sto su trazile ,naime trazile su ukidanje PDV-a za hrnu i bebi opremu , i u srbiji su usvojili zakon o povratu PDV na svu bebi opremu,hranu pa cak i stimulativne ugracke tj zakon vazi za bebe do 2 god., eto sve se moze samo treb VOLJA
da ali mi se nbunimo ,nizasta nama je ocio dobro...hihhihihih ja licno nemam za sebe nikakve koristi ,porodiljsku naknadu cu imati jos 1 mjesec ali zelim se briti zbog onih buducih mama zbg buducnosti SVOG DJETETA
Ne primam djeciji doplatak jer mm ima platu 580 km i nismo ostarii ni prava na jos neke dadtne parice koje je opstina djelila al vidim da Fatma cvrsto tvrdi da svi dobivaju od Grada a ne daje konkretne informacije i to me bas buni jer znam da ima jos zenica koje ne dobivaju.... pa nisam valjda 8 mjeseci bleila u nebo znam nesto...
Macko ja sam nekoliko puta objasnila kako sam dosla do p[odataka za tih 220km od grada malo bolje pogledaj i meni je receno u mojoj opstini da imam pravo i da ja sam korisnik d.d jer sam nezaposlena i primacu ako bog da naknadu od 120km i primam mlijeko i sok pa je mozda i zbog toga.A vi lijepe moje ako vam nije jasno pa raspitajte se sto i kako.
dosada je bilo da ko ima pravo na dječiji doplatak automatski dobija 220 od grada.
fatma primaš li ti dječiji doplatak?
Moja sestra se porodila u oktobru, ostavruje pravo na dječiji doplatak od decembra mjeseca, dobila je jednokratku pomoć u iznosu od 220km i primaće 6 mjeseci ono paket mlikejka, paket soka i ima porodiljsku naknau i to je to od Grada ne dobiva 6 mjeseci
dosada je bilo da ko ima pravo na dječiji doplatak automatski dobija 220 od grada.
fatma primaš li ti dječiji doplatak?
Moja sestra se porodila u oktobru, ostavruje pravo na dječiji doplatak od decembra mjeseca, dobila je jednokratku pomoć u iznosu od 220km i primaće 6 mjeseci ono paket mlikejka, paket soka i ima porodiljsku naknau i to je to od Grada ne dobiva 6 mjeseci
Mila nije paket mlijeka 24litra mlijeka i 12litara soka od jabuke,a meni je receno 6mjeseci po220km od grada i 13 plata u iznosu od 360km kada istekne godina od grada se dobiva,pa nisam budala znam sta su mi rekli i znam zene koje to ve ostvaruju.
Ne kazem ja da si ti budala govorim ti za moju sestru 12litara mlijeka Zott natura 3,2 % mlijene mastiprvi put dobila i 12 litara soka od jabuke Vit Up, drugi put zakasnila i dobila sipak, treci put joj nisu ni htjeli da daju pa se moj zet šposvadjao i onda im dali 12 litara mlijeka i 12 litara soka mijasani neki od jabuke, sljive i breskve, a dobila je jednokratnu pomoć 220km i ima rješenje za to
Macko ja sam nekoliko puta objasnila kako sam dosla do p[odataka za tih 220km od grada malo bolje pogledaj i meni je receno u mojoj opstini da imam pravo i da ja sam korisnik d.d jer sam nezaposlena i primacu ako bog da naknadu od 120km i primam mlijeko i sok pa je mozda i zbog toga.A vi lijepe moje ako vam nije jasno pa raspitajte se sto i kako.
pa to je hanady i pisala. ne trebaš se boriti da ostvariš pravo na tih 220 KM jer kao korisnik dječijeg doplatka bi ih automatski dobila nakon što dobiješ 12 nadoknada redovnih. bila je jedna žena na forumu koja je greškom dobijala tih 220 uz ovu redovnu nadoknadu ali onda nije dobivala kasnije. uglavnom 6 ih se dobije kako god i kad god za one koje imaju dd.
220 swe dobiva nakon ovih redovnih 12 sljedećih 6 mjeseci