Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ok, ja ću sastaviti dopis (dajte mi vremena do srijede) pa da ga onda zvanično uputimo resornom ministarstvu. Stavit ću ga na web, pa da se onda organizujemo oko razmjene telefona i potpisa u vezi dopisa (ako ste saglasni sa sadržinom). Prvo ići na protokol, a ako to ne bude prošlo, onda se sa istim se obratiti i javno putem medija... Da napomenom, ovo radim radi budućih isplata, sumnjam da ćemo nešto puno ubrzati isplatu za februar...
Ok, ja ću sastaviti dopis (dajte mi vremena do srijede) pa da ga onda zvanično uputimo resornom ministarstvu. Stavit ću ga na web, pa da se onda organizujemo oko razmjene telefona i potpisa u vezi dopisa (ako ste saglasni sa sadržinom). Prvo ići na protokol, a ako to ne bude prošlo, onda se sa istim se obratiti i javno putem medija... Da napomenom, ovo radim radi budućih isplata, sumnjam da ćemo nešto puno ubrzati isplatu za februar...
moze samo javi kad zavrsis i sto god treba ja sam ZA
I ja sam isto ZA. Trebamo biti složni i poduzeti nešto. Kako su krenuli na kraju će nam i ukrasti jedan mjesec. Pokažimo im ko smo i da se borimo za svoja prava koja nam ne mogu uskratiti.
ja znam samo da cu nazvati u cetvrtak navecer u emisiju zabranjeni forum da im se naj....mamice svima sto su prisutni jer je tema bijela kuga u bih pa da im objasnim zasto je bijela kuga a vrlo rado bih i isla u emisiju da znam kako doci do hrsuma...inace sam majka jedne curice i nisam u stanju da ne mogu prezivjeti bez ove njihove crkavice koja kasni beskonacno ali to uopste nije bitno.Bitno je to da mi na sve sutimo, da majka nema ama bas nikakva prava a da ne pricam o tome kako otkaze daju cim se vratis sa trudnickog...znam mnostvo takvih slucajeva. I onda se pitaju kako to natalitet opada. Uglavnom,sto se tice pisma,pismo se moze napisati i to je najmanji problem ali ja ne vidim da dok neko javno ne izadje da ce ovaj problem ikada biti rjesen...to nase pismo moze i ne mora se procitati...mene vise nervira sto smo mi svi inertni prema bilo kojem problemu...vjerujte mi i sad da se dogovorimo i kazemo hajmo sa bebama pred ministarstvo doce nas 10 i to je to...pozdrav svim mamama i tatama:)
Ja mislim da nigdje na svijetu zene ne dobivaju manju porodiljsku naknadu, 120 maraka, a da i to moraju cekati po dva mjeseca.. Bezobrazluk pravi, naravno i ja sam ZA sta god odlucite :)
ja znam samo da cu nazvati u cetvrtak navecer u emisiju zabranjeni forum da im se naj....mamice svima sto su prisutni jer je tema bijela kuga u bih pa da im objasnim zasto je bijela kuga a vrlo rado bih i isla u emisiju da znam kako doci do hrsuma...inace sam majka jedne curice i nisam u stanju da ne mogu prezivjeti bez ove njihove crkavice koja kasni beskonacno ali to uopste nije bitno.Bitno je to da mi na sve sutimo, da majka nema ama bas nikakva prava a da ne pricam o tome kako otkaze daju cim se vratis sa trudnickog...znam mnostvo takvih slucajeva. I onda se pitaju kako to natalitet opada. Uglavnom,sto se tice pisma,pismo se moze napisati i to je najmanji problem ali ja ne vidim da dok neko javno ne izadje da ce ovaj problem ikada biti rjesen...to nase pismo moze i ne mora se procitati...mene vise nervira sto smo mi svi inertni prema bilo kojem problemu...vjerujte mi i sad da se dogovorimo i kazemo hajmo sa bebama pred ministarstvo doce nas 10 i to je to...pozdrav svim mamama i tatama:)
super,drago mi je da vam se svidja ideja,mislim da bi bilo jos bolje,da svako od nas posalje pismo,da ih malo zadeveramo. Da u pismu navedemo da je ovo zadnja opomena i da smo spremni izaci na ulicu. Obavezno poslati pismo i tv kucama i novinama. Neka ga objave,ali moramo biti jedinstveni ako zelimo martovsku naknadu u aprilu. Poz
ja ću sečuti sa hršumom i prenije ću mu postove sa ove te,+me
e ovo je vec nesto konkretno...ja sam se neki dan od muke salila da bi trebali strajkati...a sad ovapisma...pa kako cemo sa malim bebicama ici i predavati ta pisma na protokole opstine,ja muku mucim kad ga trebam gdje ostaviti da trknem ljekaru...a kamoli da izlazim ovako...a opstina mi daleko...dobra je ideja za peticiju ali vjerujem da ce mali broj majki to ispostovati... ali ako se moze doci do hrsuma to je vec nesto...i to odlicno...podrzavam...e onda treba ko moze zvati i uzivo im pred cijelom nacijom skresati u brk sve sto ima...
samo treba organizovano nastupiti, jer pismo ispred jedne mame ili dvije ne znači punu... Daleko veću težinu ima kada im pošaljemo nekoliko desetina potpisa, putem protokola a zatim to isto pošaljemo urednicima medijskih kuća.
Horosko i mama Alma svaka Vam cast konacno da se ovom problemu pristuopi ozbiljno,cini mi se da su svi odavno navikli na princip suti i trpi i sve sto nam se desava prihvatamo tako olako....podrzavam Vas u potpunosti i za sve sto treba sam tu...
samo treba organizovano nastupiti, jer pismo ispred jedne mame ili dvije ne znači punu... Daleko veću težinu ima kada im pošaljemo nekoliko desetina potpisa, putem protokola a zatim to isto pošaljemo urednicima medijskih kuća.
..samo da kazem da sam tu za bilo kakve potpise, a javila bih i mamama koje su na porodiljskom a ne posjecuju forum!
hajmo ovako jednoj od članica, evo npr ova koja je rekla da ima bibi, poslati putem pp ime, prezime i broj lične, i neka ono to odštampa, i dalje neka radi špta treba, a ja preuzimam medije, da obavjestim, odoh sad avaz
hajmo ovako jednoj od članica, evo npr ova koja je rekla da ima bibi, poslati putem pp ime, prezime i broj lične, i neka ono to odštampa, i dalje neka radi špta treba, a ja preuzimam medije, da obavjestim, odoh sad avaz
mislim da je to odlicna ideja...tako je lakse odjednom ce imat sva imena i sve podatke i nece morat ici od jedne do druge mame,,,samo to ostampat i predat,ja sam za...ja bih to rado al nemam auto a beba mala..