Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Draga Fatma, ma ti si kraljica! Ako stogod treba, pa da se udruzimo, i ja sam tu, samo ugl. citam vase postove drage mame, a slabo pisem, nekako mi se nikad ne da od bebija... Ako sta bude, bilo kakve vijesti, ja cu da objavim...
< Poruku je uredio aidica_bih -- 1.4.2013 0:18:14 >
Ovo je stvarno sramota, da majke ovako iscekuju novac, pa nije to nama malo, i svako se organizuje da kupi s tim parama nesto, ili plati rezije... Sramota... Mog postara jos nema, niti imam kakvu inf. :( I zar je cudno sto nam natalitet opada??? Mladi odlaze, a mi koji smo ostali prezivljavamo prakticno...
Ovo je prešlo sve moguće granice. Mamice šta da radimo??? Hajdemo i mi najaviti štrajk. Ko šta sazna neka javi. Evo i ja odo zivkati ministarstvo i poštu pa ako šta saznam javim. Pozz za sve mamice i bebice
Zene ima li neko vijesti za 13-tu? Receno je da je nece biti dok se gradonacelnik ne odabere...pa odabrali ga prosle sedmice!!! JA nemam fiksnog pa nmg da zovem upravu inace bi me culi...
Drage mame, dajte da se organizujemo, pa da skupimo potpise... Ako se naš glas ne ćuje, onda će nas Kozadra (op.a. Ministar finansije u Vladi KS) prilikom isplata staviti na zadnje mjesto... Otac dvoje malih slatkiša
Drage mame, dajte da se organizujemo, pa da skupimo potpise... Ako se naš glas ne ćuje, onda će nas Kozadra (op.a. Ministar finansije u Vladi KS) prilikom isplata staviti na zadnje mjesto... Otac dvoje malih slatkiša
ja sam za.....jer ovo je bezobrazluk pravi,nas uvijek zadnje isplacuju
Harosko u pravu si 100%. Sta mislite da neko od nas sroci pismo i objavi ga ovdje na sajtu,pa da mozemo lancano svi poslati isto u ministarstvo i na tv. Mozemo obavjestiti i druge koji nisu na forumu,da posalju.