Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.3.2013 17:32:17
Jelena86
šmrc, odgovorila sam ti :* toncice, za postupak...jer nama treba malo više od 4 sata do BL, prošli put sam stalno bila u autu, vozikala se stalno, čak sam i poslije postupka odmah otišla na put..ovaj put neću, odmorit ću se tih par dana. p.s.nije isključeno da se u postupku opet vidimo, tada ćemo se znati prepoznati :)
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.3.2013 18:27:55
toncica
Jelena86kad ti treba da ides na UZ. i kad pocinjes sa terapijom. Meni bilo tamo dosadno dok sam cekala i ja mom muzicu kazem kad bih makar znala ima li koja od vas dvije da pricamo i da se upoznamo
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.3.2013 20:30:37
Jelena86
e to si upravu, i ja sam dugo čekala, lakše bi bilo...dogovorimo se kada budemo u postupku da kafu popijemo meni je mikroginon produžila do 08.04. Trebam dobiti oko 10.-12.04. Od 2 dc, počinjem sa terapijom (protokol je malo drugačiji, nego inače u medicosu). Ti, draga?
< Poruku je uredio Jelena86 -- 30.3.2013 20:31:07 >
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 31.3.2013 11:57:28
toncica
Jelena86Meni nije produzila mikroginom ,pijem ga do 06.04. 2dc pocinjem sa injekcijama a prvi UZ mi je 6-i dc. Ja otprilike trebam da dobijem isto kad i ti .Meni je protokol isti ja mislim kao i tebi kratki protokol. Sve sam te tamo trazila po tragu bijelog luka i vina ali nista , a ipak sam te prepoznala i bez toga. Mala sala samo da ti meni ozdravis da sklonis tu bestiju.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 31.3.2013 13:10:35
toncica
glaxy jesi li pocela sa terapijom. Ostale cure moje kako ste mi sve redom da vas ne nabrajam nekoga cu zaboraviti.Nisam ja zaboravila na vas samo smo se malo vise zanijele mi sa nasim UZ.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 31.3.2013 19:03:18
Darija d
Dobar dan svima!Vidim da je tema oplodnja kod dr Sibincic,pa da se i ja pridruzim .Naime ja sam do sada imala 5 neuspjesnih trudnoca do kojih je dolazilo prirodnim putem,dve vanmatericne,pa jedna normalna ali nije bilo srcane radnje pa su mi kiretazu radili,poslije tih sam imala dva rana spontana biohemiske dve trudnoce prosli mj sam bila u bolnici i iskrvarila sam bez kiretaze.Sada me moja dr iz poliklinike salje kod dr Sanje da porazgovaram sa njom vezano za umjetnu oplodnju,narucena sam u ponedeljak tako da cemo vidjeti sta dalje.Do sada sam dosta nalaza uradila,ali hsg nisam jer mi uvjek bude sedimentacija povisena.Voljela bih da cujem vase iskustvo vezano za dr i koliko ste cekale na postupak nakon prvog razgovora sa njom,da li vam je trazila dodatne nalaze pa na osnovu toga vas ubacila u proces.I da li preko fonda idete?Nadam se da sam dobro potrefila temu zelim vam mnogo srece.Poz
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 31.3.2013 20:59:53
Maja Doboj
darija d... mila šta ti sve ispriča, baš mi je žao što si morala proći kroz sve to... . Nisam imala sličan slučaj ( sem slučaja sa kiretažom ) i neznam da li ćeš morati viditi neke dodatne nalaze, osnovni nalazi koji su potrebni za vantjelesnu su brisevi i hormoni ima i nekakvih dodatnih ali to sve zavisi od osobe do osobe. Dr.Sanja je divna i mislim da ćeš se lako sve dogovoriti sa njom...baš mi je žao što si moralao proći kroz sve to...Dosadašnji tvoji doktori jesu rekli uzrok takvih trudnoća?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 31.3.2013 23:44:51
Darija d
Majo hvala na odgovoru.Sto se tice briseva i hormona radila sam sve i uredno je.Radila sam i kariotip ja i suprug i to je u redu.Sto se tice doktora niko nista nije rekao samo kazu desava se i to je to,zato me je moja doktorica sada posavjetovala da odem kod dr Sanje pa da sa njom porazgovaram sta dalje.Ne gubim nadu bice to dobro nakon kise sunce dolazi
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.4.2013 10:32:22
toncica
Darija d dobro nam dosla .Zao mi je mila sto ti se to sve desilo, nezna se sta je gore kad se nesto tako desava ili kad se ne desava nista da poludis. Sve se nedas nesto ce biti. Moramo da prodjemo kroz sve i svasta za nase male Zelim ti mila u ponedeljak srecu. Javni nam se kad dodjes Ostale curke moje
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.4.2013 12:10:37
ajla 81
Drage moje cure.kako ste mi?kako ide bocanje itd?Kod mene dan godina...a tek 6 dan ali neka izdrzacu.i 20 lezanja ako treba ali da uspije.Ali me zabrinulo imam nekad grceve po 3 sekunde jel od vas ko imao?jel to los znak?Hvata me polako panika radi toga.Nadam se da ce neko odgovorit.pozdrav za moje hrabre cure
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.4.2013 12:28:08
glaxy
Uh cure evo i mene nikako da se javim. Počeli smo polako sa pripremama, za nekih 15-ak dana i ja krećem u postupak.
tončice, jelena drage moje vidim da vam je dr promijenila protokol (ako sam dobro pohvatala informacije) i to mi je drago čuti. Valjda su i oni postali svjesni da nakon malog broja uspješnih postupaka u posljednje vrijeme treba mjenjati način rada. Znači da ipak prate rezultate i vode računa o uspješnosti postupka. Znate šta cure, ja mislim da će ovoga puta to biti TO! Imam osjećaj da će nam nekako uspjeti, da, da baš nama. Naravno, i ostalim curama držim fige i želim puno sreće u uspjeha, i nadam se da ćemo svi imati puno, puno uspjeha. Micikae, imaš pp
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.4.2013 12:40:49
Darija d
toncice hvala,javim vam kada obavim razgovor sa doktoricom u sl ponedeljak sam narucena.Zanima me kada ste vi prvi put otisle na konsultacije kod dr da li ste dugo cekale do postupka?Naravno znam da sve zavisi od zene i do njenog problema,ali onako odprilike koliko ste cekale
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.4.2013 12:53:12
M1984
Draga Darija d, ne znam da li da ti poželim dobrodošlicu ili ne, jer razlog zbog koga smo svi na ovom forumu je jako bolan i težak . Što se tiče čekanja ulaska u protokol, najvažnije je da sačekaš rješenje od fonda a to zna potrajati a kad dobiješ rješenje mislim da dugo ne čekaš i da će te dr. brzo ubacit u postupak. Ja sam 18.02.predala papire u fond i još nema nikakvog odgovora, tako da moramo biti strpljivi i stalno nešto čekati. Ko zna zašto je to dobro . Neka ti je srećno u ponedjeljak i čujemo se.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.4.2013 14:02:33
toncica
ajla 81 samo opusteno mila moja nemoj da panicis. Znam da ti je dan ko godina ,ali ti si nasa hrabrica i ti ces to sve prebroditi. Ako bog da da docekas svoju mrvicu. glaxy draga moja neka ti je sa srecom, javljaj nam sve.Pocinje proljece pa se ja nadam da ce i sve nas ovde sunce ogrijati i da cemo svi imati svoje
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.4.2013 14:18:15
toncica
Darija d mi smo isli na konsultacije 20.11.2012. Sa pripremama sam pocela 05.02.2013. Postupak mi je krajem aprila. Rjesenje iz fonda smo cekali skoro 2mj.. Bila smjena direktora pa uhvatili praznici i tako to. Od nalaza sam radila hormonski status , testiranje na hlamidiju, mycoplasmu i ureaplasmu, zatim, cervikalni i vaginalni bris. Moj muzic je radio spermiogram i spermokulturu.Sve zavisi kod koga je kakav problem.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.4.2013 14:48:19
ajla 81
Hvala vam od draga M1984, nadam se za tu uzrecicu,Toncice trudim se da budem opustena koliko mogu,ali misli nekad same lete..ali kad udjem na forum vidim svoje cure kako mi lijepo pisu malo se trgnem kazem bice to sve uredu Pozdrav za sve vas
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.4.2013 15:16:08
Darija d
Ne znam sta bih rekla,ja se nadam da ce me ubaciti u postupak pa da i to pokusam jer mi je ovo do sada sve bilo stresno,vama zelim srecu i samo hrabro bice to sve dobro
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.4.2013 15:23:21
Darija d
Jos da pitam kada ste bili kod dr da li vam je ona odredila da idete na oplodnju pa tek sa njenim papirima u fond,prvo je potrebna njena procjena.Izvinjavam se ako sam dosadna,ali me sve interesuje
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.4.2013 15:39:58
toncica
Darija d mila taman posla da si dosadna. Sve sto te interesuje pitaj slobodno tu smo da pmazemo i podrzavamo jedna drugu da nam bude lakse. Moras da imas preporuku od dr. sa klinike., jer u fond predajes uz nalaze i ovu preporuku
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 1.4.2013 16:10:24
Jelena86
darija, treba ti preporuka dr. Sibinčić, jer nju OBAVEZNO prilažeš uz molbu u fond...i naravno, kakva dosada, pa da mi nije ovih žena na forumu, niti išta znala, niti bi išta skontala pored naših doktora. pitaj šta te god zanima, tu smo jedne za druge :) glaxy, presretna sam zbog tebe...ista stvar je sa mnom, nikada se bolje i spremnije nisam osjećala kao pred ovaj postupak, skroz sam pozitivna :) sretno draga... ajla, meni se pravooo sviđaju ti tvoji grčevi, naročito što se dešavaju u periodu kada bi trebala biti implantacija (ja u svakom slučaju volim kada se nešto dešava) tončice, još malooooo :) svima koe nisam spomenula, vibram do nebaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~