Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 29.3.2013 7:24:43
lavsaturn
Ekaterina II Pila Mikroginon do 10.03., dobijem 13.03., a 28.03.UZ, dr. Brankica radila Toncice, ja sam bila narucena u 10,00, ali sam dosla malo ranije, a nikog nije bilo, pa sam primljena u 09,45. S bocanjem posla juce.
< Poruku je uredio lavsaturn -- 29.3.2013 7:25:26 >
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 29.3.2013 13:38:32
ajla 81
Toncice bas mi je drago da je sve uredu, sad polako sa bocanjem,lavsaturn takodjer.i za tebe mi je drago.a gdje su ostale djevojke Jelena86.Maja Doboj kako ste prosle?Nadam se dobro.Jos 10 dana,koliko je dan dug..sretno cure sa bocanjem
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 29.3.2013 14:32:40
toncica
ajla 81 zelim ti veliku beturinu ida dobijes svoju malu . Navijam iz sve snage za tebe. Gdje su nam Jelena i Maja kao da su u zemlju propale ,javite se trebate mi
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 29.3.2013 16:39:07
Maja Doboj
toncica...hej evo mene pa ja sam bila zakazana u 15,00 a na red sam došla oko 15,45 pa mora da smo zajedno sjedili, kod dr Sanje sam bila. Uz je super, ima antralnih folikula, endiometrim je odličan. Juče počela sa bocanjem ista terapija kao i prošle godine jer sam dobro odreagovala prošli put Dekapeptil i Menopur. Ponovo Uz 17.04 u 15,30h
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 29.3.2013 18:33:43
Jelena86
heloooo ženskice moje...evo i mene...mene je jučer put od 9 sati toliko morio, da još sebi nisam došla... kod mene je bilo sve ok. bez obzira na e.koli, mogu u postupak. dr. Brankica kaže da je kombinacija vina i b.luka odlična, da je i ona preporučuje svima :) ono zbog čega sam presretna, mijenjamo protokol...idemo na kratki, ali jači protokol. sa po 4 fostimnona i merionala...i naravno, izbacujemo dekapeptil dobila sam terapiju... eh, pred kraj uzv, dođe dr. Sanja, koja nije zadovoljna što idem ovako rano u postupak...kaže da razmislim o tome da odgodim postupak za 3-4 mjeseca. iako mi je uzv bio odličan, ja nikada spremnija za postupak...razmislila sam, ali smo već dogovorili godišnje odmore, iznajmili stan, nema nekih prepreka za postupak, tako da sam danas zvala i odlučila ipak ići u aprilu, ali nisam uspjela dobiti doktoricu, pa ću zvati u ponedjeljak. cure moje, sretno nam :)
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 29.3.2013 20:28:11
toncica
i ja sam isto na kratkom protokolu, meni je rekla da je to zbog godina. Ista nam je terapija samo kod mene po 3. Kad si ti bila mozda smo sjedile jedna do druge , a da nismo znale .Gdje si sjedila
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 29.3.2013 21:05:45
Maja Doboj
toncica...jesi tražila kratki protokol ili sami odluče koje za kakav protokol? Ja sam 1984 godište i nisu mi spominjala vrste protokola. bila sam ljubičastoj majici i imala sam ljubicasti šal, sjedila sam na lijevoj strani pa skroz na kraju a ti?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 29.3.2013 21:32:14
toncica
Maja Doboj nisam ja nista trazila sama mii je dr. rekla . Ja sam starija od tebe Ja sam 1974 Sjedila si preko puta mene. Ja sam bila sa muzicem u zutoj kosuljici i crnim helankama. Jesi li pricala sa nekim na telefon
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.3.2013 10:22:17
Jelena86
e vidjela sam vas i ja...ja sam sjedila prekoputa tončice, i mislim prije maje, kada sam ja ušla kod dr.da je ona sjela na moje mjestu...tončice, ja sam već bila u čekaonici kada si ti došla...smeđa kosa, valovita, smeđa haljina... što se tiče folne kiseline, viktori, nju je, malte ne, obavezno uzimati, stalno i prije i za vrijeme postupka, i u trudnoći, ako se ne varam :) tončice, nisam dobila poruke...haj probaj opet...
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.3.2013 10:23:48
EKATERINA II
lavsaturn hvala na odgovoru...ali zar se antralni folikuli ne broje jos dok traje krvarenje,do 5 dana ciklusa.ja sam jednom htjela da mi izbroje antralne folikule,ne u Medicu,a bio mi je 10 dan ciklusa i receno mi je da je kasno sada za to,da moram doci dok je krvarenje,kao sto su mi brojali jednom ,opet u trecoj klinici 5. dan ciklusa ili to ima veze sto se pije mikroginon pa nema veze koji je dan
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.3.2013 11:01:38
toncica
Jelena86 znam ko si. sjecam te se prava si slatkica neces mi vjerovati ali sumnjala sam da si ti to . Trebale smo se dogovoriti da se prepoznamo po necemu. A i za Maju sam prdpostavljala da je to ona. nece poruka da se posalje
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.3.2013 11:07:09
toncica
Maja Doboj ja tek pocinjem sa bocanjem drugi dan kad dobijem a to je tamo negdje oko 10 04 otprilike jer neznam kad cu dobiti. Na UZ idem sesti dan ciklusa. Eto bila sam u pravu kad sam rekla da smo sjedile jedna do druge.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.3.2013 12:14:50
lavsaturn
Ekaterina II Ne bi ti znala odgovoriti, jer mene nikad ni jedan doktor nije pregledao za vrijeme ciklusa, vec samo u plodne dane, tj. od 12.dana ciklusa, pa do 18.dana ( folikulumetrija ).
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 30.3.2013 14:40:40
toncica
Jelena86 nisam dobro razumjela jesi li nasla stan za odmor ili za postupak . treba mi ako neko zna ko ima da izdaje smjestaj.CURE MOJE SRETNO NAM BILO SVIMA