|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Provale nase djece :)
11.3.2013 11:44:36   
saninica
haahahha bravo za malog i babijauser posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 1826
11.3.2013 17:51:30   
sporty mamaa
Nesto vezano za "prve medu jednakima". Pravim ja rucak i govorim maloj, prati ima li drveca i klikaj misem kad vidis. Njoj dosadilo vise i govori meni : "ovo ti sporo, kad ce ih bit puno". Govorim joj ja, Pa bit ce strpi se malo. A ona ce meni : Pa evo "trpim" sta se ljutisuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 1827
11.3.2013 17:57:10   
Silver
hahahahah

eh da je moj Daki veci vidjele bi vi kako bi mi rasturili sa drvecem user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 1828
11.3.2013 18:01:18   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Silver

hahahahah

eh da je moj Daki veci vidjele bi vi kako bi mi rasturili sa drvecem user posted image

Ma uhvatila ih je i moja oko 50 ja mislim. Sva sretna kad klikne, ona nesto ko otvara, zatvara i onda se pojavi. To je vrisak, radost, ko da je nagradu dobila kakvuuser posted image user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 1829
11.3.2013 18:01:58   
Graziella

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Nesto vezano za "prve medu jednakima". Pravim ja rucak i govorim maloj, prati ima li drveca i klikaj misem kad vidis. Njoj dosadilo vise i govori meni : "ovo ti sporo, kad ce ih bit puno". Govorim joj ja, Pa bit ce strpi se malo. A ona ce meni : Pa evo "trpim" sta se ljutisuser posted image user posted image user posted image user posted image

(
hahah,i moja djeca imaju taj zadatak i evo ih vrijedno klikaju i broje

Neposredna veza do poruke: 1830
11.3.2013 18:10:16   
Cmokvica
Mak je dugo boje pamtio na sebi svojstven način. Žuta nije bila žuta, nego boja sunca, zelena je bila boja trave, plava boja mora, itd. Bili mi na jednom rođendanu, na koji je bio pozvan još jedan dječak, čija je kosa bila veoma svijetla. Vratili se mi kući i spominjemo tog dječaka. Kaže Mak: " A je li to onaj dječak, što mu je kosa  -  boje kravinog tijela?"
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Graziella)
Neposredna veza do poruke: 1831
11.3.2013 18:15:09   
jasmin
Jao...dotrča Rukaja i kaže...mama,mama,napiši na Sejbuk user posted image .
Idem ja u sobu,a braco trči,i ja da otvorim vrata,on spuca u vrata user posted image
user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Cmokvica)
Neposredna veza do poruke: 1832
11.3.2013 18:20:55   
sporty mamaa

IZVORNA PORUKA: jasmin

Jao...dotrča Rukaja i kaže...mama,mama,napiši na Sejbuk user posted image .
Idem ja u sobu,a braco trči,i ja da otvorim vrata,on spuca u vrata user posted image
user posted image .

Blamuser posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1833
11.3.2013 18:27:06   
mama Nermina
Davno je to bilo al mi je bas ostalo uezano user posted image helem meni nana umrla i sad kako je puna kuca taman se klanjala dzenaza hodza kao poznanik mojih vratio se u kucu i sad kako ulazi moj Ammar (tad 4 godine) ni pet ni sest neg BOK hodzauser posted image u svojoj toj tugi sviju je nasmijao user posted image

Neposredna veza do poruke: 1834
12.3.2013 1:05:16   
sporty mamaa

IZVORNA PORUKA: mama Nermina

Davno je to bilo al mi je bas ostalo uezano user posted image helem meni nana umrla i sad kako je puna kuca taman se klanjala dzenaza hodza kao poznanik mojih vratio se u kucu i sad kako ulazi moj Ammar (tad 4 godine) ni pet ni sest neg BOK hodza[sm=jezicek.gif] u svojoj toj tugi sviju je nasmijao user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama Nermina)
Neposredna veza do poruke: 1835
12.3.2013 6:20:01   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: Cmokvica

Mak je dugo boje pamtio na sebi svojstven način. Žuta nije bila žuta, nego boja sunca, zelena je bila boja trave, plava boja mora, itd. Bili mi na jednom rođendanu, na koji je bio pozvan još jedan dječak, čija je kosa bila veoma svijetla. Vratili se mi kući i spominjemo tog dječaka. Kaže Mak: " A je li to onaj dječak, što mu je kosa  -  boje kravinog tijela?"

user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Cmokvica)
Neposredna veza do poruke: 1836
12.3.2013 7:12:10   
pjenica mala
Bilo je to podavno...moj sin, koji sada ima 18 godina, tada je imao oko 5 godina, mm je bio nešto strašno ljut i opsovao je državu...a sin ni manje ni všeš nego:''Babo, nemoj, napravit ćeš dvije, pa šta ćemo onda!?''...ostali smo bez teksta, ne možeš vjerovati šta sve može iz dječijih usta izletiti.user posted image

"Tko želi da poput mjeseca bude izvor svjetla, mora poput mjeseca dopustiti da psi na njega laju."

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1837
12.3.2013 7:20:56   
ElmaB

IZVORNA PORUKA: pjenica mala

Bilo je to podavno...moj sin, koji sada ima 18 godina, tada je imao oko 5 godina, mm je bio nešto strašno ljut i opsovao je državu...a sin ni manje ni všeš nego:''Babo, nemoj, napravit ćeš dvije, pa šta ćemo onda!?''...ostali smo bez teksta, ne možeš vjerovati šta sve može iz dječijih usta izletiti.user posted image

Hahahahah pa dobro mu je i rekao. Zamisli dvije ovakve države, hahhhhhhhhhhhhhhhahahahahha

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu pjenica mala)
Neposredna veza do poruke: 1838
12.3.2013 20:35:01   
teacher75
kaze lana: krava daje mlijeko i sir, koka daje jaje a zeko daje mrkvuuser posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 1839
12.3.2013 20:37:01   
HAHA
user posted image  i kupus.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1840
12.3.2013 20:37:25   
teacher75
a poslije me pita: a sta majmun daje?user posted image user posted image ne znam sta odgovoriti djetetuuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 1841
12.3.2013 20:38:19   
HAHA
Harun skoro svaki put kad piški kaže šolji:"Bok,vidimo se uskoro"user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 1842
12.3.2013 20:39:11   
HAHA
IZVORNA PORUKA: teacher75

a poslije me pita: a sta majmun daje?user posted image user posted image ne znam sta odgovoriti djetetuuser posted image
Banane user posted image .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1843
12.3.2013 20:39:55   
sporty mamaa

IZVORNA PORUKA: HAHA

Harun skoro svaki put kad piški kaže šolji:"Bok,vidimo se uskoro"user posted image user posted image user posted image .

Dobar je, moja je jedno vrijem uredno govorila "pa pa govnice" kad god bi kakilauser posted image

(odgovor članu HAHA)
Neposredna veza do poruke: 1844
12.3.2013 20:52:19   
reallove

IZVORNA PORUKA: pjenica mala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu pjenica mala)
Neposredna veza do poruke: 1845
12.3.2013 21:41:41   
salmy
Pricamo mm i ja sta sutra da kuhamo

kaze momak,mama stavis junjetinu i kompijice user posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 1846
17.3.2013 19:25:27   
felix
neki dan bila, seka kod nas i bebu presvlaci kad A trce ide i vice ocu da joj vidim čunuuser posted image kad je skinula pelenu on ce aaaaaaa pa gdje je cuna bebi otišla šta je to ..... Kazem ja A nema beba cune ona je cura kod nje je mala kokica neznam boze kak bi rekla a on ce nasmija se hahahha jest ruzna jojuser posted image jepša je moja čuna

Zlonamjernog prijatelja treba se bojati više nego divlje zvijeri; zvijer će vam možda raniti tijelo, ali zao prijatelj će vam raniti duh.

(odgovor članu saninica)
Neposredna veza do poruke: 1847
20.3.2013 21:20:09   
Hannica
Hana tek naucila pjesmicu i poslije par dana ja joj napomenem da mi izrecituje da vidim jel zaboravila..

Ja cam maja pinceza
cuknjica mi od veza
cipejice mi od jaka
jecam li jepa? user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 1848
21.3.2013 10:14:48   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Hannica

Hana tek naucila pjesmicu i poslije par dana ja joj napomenem da mi izrecituje da vidim jel zaboravila..

Ja cam maja pinceza
cuknjica mi od veza
cipejice mi od jaka
jecam li jepa? user posted image user posted image user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1849
28.3.2013 8:32:13   
Alma_27
ovo je vise mamin blam user posted image

igramo se mi juce onim tijestom za oblikovanje i hoce da mu napravim auto. napravila ja auto sve se tockovima a on ce onako djecije naivno.:"mama, ti meni napravila pitu!" user posted image

toliko o maminim vajarskim sposobnostima user posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pol
amaniamanic

S koliko ste vi mjeseci ili sedmica saznali pol bebice...Braco ili sekica...

odgovor (98%)

odgovor (2%)

Broj svih glasova: 44

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *