Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nesto vezano za "prve medu jednakima". Pravim ja rucak i govorim maloj, prati ima li drveca i klikaj misem kad vidis. Njoj dosadilo vise i govori meni : "ovo ti sporo, kad ce ih bit puno". Govorim joj ja, Pa bit ce strpi se malo. A ona ce meni : Pa evo "trpim" sta se ljutis
eh da je moj Daki veci vidjele bi vi kako bi mi rasturili sa drvecem
Ma uhvatila ih je i moja oko 50 ja mislim. Sva sretna kad klikne, ona nesto ko otvara, zatvara i onda se pojavi. To je vrisak, radost, ko da je nagradu dobila kakvu
Nesto vezano za "prve medu jednakima". Pravim ja rucak i govorim maloj, prati ima li drveca i klikaj misem kad vidis. Njoj dosadilo vise i govori meni : "ovo ti sporo, kad ce ih bit puno". Govorim joj ja, Pa bit ce strpi se malo. A ona ce meni : Pa evo "trpim" sta se ljutis
(
hahah,i moja djeca imaju taj zadatak i evo ih vrijedno klikaju i broje
Mak je dugo boje pamtio na sebi svojstven način. Žuta nije bila žuta, nego boja sunca, zelena je bila boja trave, plava boja mora, itd. Bili mi na jednom rođendanu, na koji je bio pozvan još jedan dječak, čija je kosa bila veoma svijetla. Vratili se mi kući i spominjemo tog dječaka. Kaže Mak: " A je li to onaj dječak, što mu je kosa - boje kravinog tijela?"
Davno je to bilo al mi je bas ostalo uezano helem meni nana umrla i sad kako je puna kuca taman se klanjala dzenaza hodza kao poznanik mojih vratio se u kucu i sad kako ulazi moj Ammar (tad 4 godine) ni pet ni sest neg BOK hodza u svojoj toj tugi sviju je nasmijao
Davno je to bilo al mi je bas ostalo uezano helem meni nana umrla i sad kako je puna kuca taman se klanjala dzenaza hodza kao poznanik mojih vratio se u kucu i sad kako ulazi moj Ammar (tad 4 godine) ni pet ni sest neg BOK hodza[sm=jezicek.gif] u svojoj toj tugi sviju je nasmijao
Mak je dugo boje pamtio na sebi svojstven način. Žuta nije bila žuta, nego boja sunca, zelena je bila boja trave, plava boja mora, itd. Bili mi na jednom rođendanu, na koji je bio pozvan još jedan dječak, čija je kosa bila veoma svijetla. Vratili se mi kući i spominjemo tog dječaka. Kaže Mak: " A je li to onaj dječak, što mu je kosa - boje kravinog tijela?"
Bilo je to podavno...moj sin, koji sada ima 18 godina, tada je imao oko 5 godina, mm je bio nešto strašno ljut i opsovao je državu...a sin ni manje ni všeš nego:''Babo, nemoj, napravit ćeš dvije, pa šta ćemo onda!?''...ostali smo bez teksta, ne možeš vjerovati šta sve može iz dječijih usta izletiti.
Bilo je to podavno...moj sin, koji sada ima 18 godina, tada je imao oko 5 godina, mm je bio nešto strašno ljut i opsovao je državu...a sin ni manje ni všeš nego:''Babo, nemoj, napravit ćeš dvije, pa šta ćemo onda!?''...ostali smo bez teksta, ne možeš vjerovati šta sve može iz dječijih usta izletiti.
Hahahahah pa dobro mu je i rekao. Zamisli dvije ovakve države, hahhhhhhhhhhhhhhhahahahahha
neki dan bila, seka kod nas i bebu presvlaci kad A trce ide i vice ocu da joj vidim čunu kad je skinula pelenu on ce aaaaaaa pa gdje je cuna bebi otišla šta je to ..... Kazem ja A nema beba cune ona je cura kod nje je mala kokica neznam boze kak bi rekla a on ce nasmija se hahahha jest ruzna joj jepša je moja čuna