|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  119 120 [121] 122 123   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
19.3.2013 16:17:07   
smarija
Rijada ja stvarno ne znam ja sam hsg radila kod dr.Sanje e sad za bolnicu ne znam sta je potrebno.

Moja Toncice kod mene jos nista,user posted image nema ,sutra cu odraditi test na trudnocu mada cisto sumnjam,i onda se trebam javiti u ordinaciju da vide sta ce sa mnom (baksuzom),tako sam sa njima dogovorila danas

ja ''''''''83.g. PCOS,IR,MTHFR homozigot,PAI heterozigot
MM ''''''''78.g. Normospermia
1.2009 IUI beta 64 - spontani,3xIUI beta 0
1.2010 i 2. 2012 VTO(Medico S)HS spopntani,3.2013 fet beta 0
4.2014 VTO Maribor HS-bingo beta 410

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 3001
19.3.2013 22:41:44   
Ines80
Toncice, Jelena 86 stvarno mi je drago da opet idem u novi postupak!
Smrc, ja sam sad predala papire u Fond po principu nesto staro nesto novo.Bila mi je svjeza preporuka iz Medico S-a a nalazi su bili stari godinu dana jer sam isto pomislila da je rano da vadim sad nalaze a idem na jesen u postupak.Pa valjda treba da budu svjezi nalazi, zar ne?
Tako da i ti predaj sa tim nalazima i novom preporukom.

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 3002
20.3.2013 8:38:07   
šmrc
Ines80, kada su tebe pisali za postupak? Ja sam juče išla do Zdravstva, kao moraju da provjere da li mogu sada predti zahtjev ili mora proći još neko vrijeme.
Moja prijateljica je išla i napali su je, kao mora vaditi nove nalaze. Ja ću vaditi nalaze u junu jer mi je tada rekla doktorica da treba nalazi da budu svježi. Mislim da je ovo j... lud zbunjenog user posted image

(odgovor članu Ines80)
Neposredna veza do poruke: 3003
20.3.2013 8:58:55   
toncica
smarija mila javi se kad dodjes.
Rijada ja sam hsg radila privatno tako da neznam sta treba pisati na uputnici.
smrc ja sam predala papire u fond u novembru a postupak mi je u aprilu. predala sam neke nove ,a neke stare nalaze. Od novih nalaza predala sam papa test , briseve i kolposkopiju. A od mm samo spermogram. A sve ostalo bilo staro boga pitaj koliko tako mi je rekla dr Brankica. Niko mi iz fonda nije nista ni rekao ni trazio. Ma neznaju ni oni vise sta hoceuser posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 3004
20.3.2013 9:06:46   
helga78
Rijada
uputnica vrijedi mjesec dana, tako da ti nece trebati nova, a dobro ti je napisano, treba ti za bolnicko lijecenje. Budes primljena ujutru u bolnicu, urade ti hsg i poslije par sati ides kuci, a sutra dodjes po otpusnu listu. Ja sam radila hsg na klinickom centru prije godinu dana.

ajla 81
kako je bilo na folikulometriji juce? Meni jos nisu narasli folikuliuser posted image , a samo dva imamuser posted image tako da se bocam i dalje, a danas idem ponovo na pregled.

toncica, Jelena86 i ostale djevojke koje mi pruzate podrsku, hvala vam puno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šmrc)
Neposredna veza do poruke: 3005
20.3.2013 9:14:32   
toncica
helga koliko si se bocala ako imas samo 2 folikulauser posted image

(odgovor članu helga78)
Neposredna veza do poruke: 3006
20.3.2013 10:31:21   
Buba87
Evo mene,sve je ok,user posted image nije dosla,ali malo vec dan ide blago smedjkasto,ali sam primjetila da se desava samoo kad iscuri vaginaleta,sad nemam pojma sta to treba znaciti.Ugl.sam trebala dobitiprije 3 dana,ali nosam i svi simptomi zauser posted image su nestali.Imam povisenu temp.37.2 najvecu.Sta mislite o mojoj situaciji,pogotovo za taj kremkasti iscjedak.Pozdrav.

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3007
20.3.2013 13:23:38   
toncica
Buba87draga samo se opusti i misli na najbolje sto ti se moze desiti a to je malauser posted image . Navijam za tebe svimuser posted image user posted image user posted image user posted image ako bd da se svi zajedno radujemo tvojoj sreci.

(odgovor članu Buba87)
Neposredna veza do poruke: 3008
20.3.2013 14:17:37   
Buba87
Hvala Toncice,punouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3009
20.3.2013 14:31:55   
ajla 81
Draga Helga, nemoj se sikirati,narast ce oni.i kod mene su bili mali ali kad je dala mi Gonal porasli.sutra idem opet trebam dobiti stop inekciju,subotu ili nedjelju ce radit punkciju.Mozda glupo zvuci ali me hvata malo panika.Tebi zelim da sto prije narastu folikuliuser posted image ostale cure sta mi radite?Svim djevojkama u postupku zelim puno puno srece, a one koje jos nisu, da sto prije pocnuuser posted image Toncice.Jelena86.Helga78 i ostale cure hvala vam na podrzci.pozdrav

(odgovor članu helga78)
Neposredna veza do poruke: 3010
20.3.2013 19:53:45   
Rijada
Helga 78 Hvala ti puno na odg.I zelim vam svima user posted image od srca

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 3011
20.3.2013 20:52:39   
Maja Doboj
toncica evo mene user posted image pratim ja vas ali nikako da nešto napišem, ja sam na Microginonu od 7.3 na ultra zvuk idem 28.03 pa će mo vidjeti kako dalje... oglavnom sve je ok za sada user posted image . kako si ti šta se dešava kod tebe?

(odgovor članu tifa)
Neposredna veza do poruke: 3012
20.3.2013 20:54:37   
Maja Doboj
buba87...samo uživaj sve će biti kako treba user posted image kada radiš betu user posted image

(odgovor članu Buba87)
Neposredna veza do poruke: 3013
20.3.2013 21:44:00   
Ines80

IZVORNA PORUKA: šmrc

Ines80, kada su tebe pisali za postupak? Ja sam juče išla do Zdravstva, kao moraju da provjere da li mogu sada predti zahtjev ili mora proći još neko vrijeme.
Moja prijateljica je išla i napali su je, kao mora vaditi nove nalaze. Ja ću vaditi nalaze u junu jer mi je tada rekla doktorica da treba nalazi da budu svježi. Mislim da je ovo j... lud zbunjenog user posted image

Smrc nisam jos isla da ne upisu za postupak ici cu pocetkom aprila jer nisam iz B.L.
Zvala sam u ponedjeljak da pitam za koji mjesec upisuju i rekli su za septembar.

(odgovor članu šmrc)
Neposredna veza do poruke: 3014
20.3.2013 23:55:04   
Buba87
Maja Doboj-u subotu radim betuuser posted image

(odgovor članu Ines80)
Neposredna veza do poruke: 3015
21.3.2013 8:17:50   
M1984
Buba87 izdrži još danas i nadamo se sutra najljepšim vijestima user posted image
Tifa draga šta je sa tobom, kad ti radiš betu.
Ostalim djevojkama koje su postupku želim puno sreće user posted image

(odgovor članu Buba87)
Neposredna veza do poruke: 3016
21.3.2013 12:17:14   
smarija
Evo da se i ja malo izjadam,koliko sam se veselila martu i postupku ipak ce sve biti odgodjeno otprilike do maja.Kao sto sam vec pisala user posted image nije dolsa kasni poprilicno,test sam radila ali je negativan.Jutros sam isla kod dr.dala mi je primolut nor da dobijem i kad prokrvarim treci dan pocinjem sa cikloproginovom(pije se 21 dan) i tek od tog ciklusa (drugog) krecemo sa pripremom za FET.
buba jedva cekam rezultate user posted image

(odgovor članu M1984)
Neposredna veza do poruke: 3017
21.3.2013 13:01:57   
helga78
toncica
bocam se pune cetiri sedmice, ali dr kaze da imam slabe rezerve, a ja bih dodala i da mi uz to vjerovatno ne odgovara ni terapija.
imam ja jos nekoliko folikulica, ali nisu narasliuser posted image samo su dva dobra, a juce kad sam bila na pregledu dr mi je rekla da ce mozda jos jedan biti dobar user posted image danas ponovo idem na folikulometriju, vidjecemo sta ce danas reci

ajla 81
i meni su rekli da cu u subotu najvjerovatnije na punkciju, danas cu znati sigurno. A ti nemoj da panicis, stvarno nema razloga..sve ce to biti dobro, vidjeces user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 3018
21.3.2013 13:21:33   
tifa
Cure radila sam betu juce 14 dana posle et i 16 posle punkcije i beta je 82. Beta je pozitivna ali je malo niska pa moram ponoviti u petak ili subotu. Sta vi mislite? Vracen mi je samo jedan embrion

(odgovor članu helga78)
Neposredna veza do poruke: 3019
21.3.2013 13:43:56   
M1984
Tifa držim fige i nadam se da je user posted image . Nemam iskustvo da bi mogla da napišem nešto korisno. Šta su ti rekli u medico s

(odgovor članu tifa)
Neposredna veza do poruke: 3020
21.3.2013 13:54:57   
smarija
tifa beta je ok sad jedino sto je bitno da se podupla za dva dana,beta moze biti i trocifrena ako se pravilno ne dupla nista od toga.
Ja cu tebi da cestitam na pozitivnoj beti i drzim fige da se lijepo podupla za dva dana user posted image

(odgovor članu tifa)
Neposredna veza do poruke: 3021
21.3.2013 15:54:38   
toncica
Maja Doboj ok sam kad si zakazana na uz. Ja sam isto 28 03 u 14 i 45 mozda se sretnemo.
Buba87 zelim ti u subotu veliku beturinu.
M1984 hvala ti na lijepim zeljama.
smarija mila bas mi je zao sto ti je fet odgodjen, ali izdrzi jos malo.
helga78 bice to sve ok javi se kad dodjes da znamo kad ti je punkcija.
tifa navijam za tebe i tvoju betu da se udupla.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maja Doboj)
Neposredna veza do poruke: 3022
21.3.2013 16:09:52   
rebeka777
tifa, čestitam user posted image user posted image . Beta je u redu, ipak si imala ET drugi dan od punkcije. Imaj u vidu da se embrion ugnjezdi tek 5. ili 6. dan, nakon stadija blastociste. Nek se sad samo sad lijepo uduplja, mada ni to nije istina, treba da beta bude ne tačno uduplana nego preko 70%.

Cure, kad ostanete trudne čuvajte sve račune od utrogestana, kad ih prestanete koristiti svi se refundiraju u Fondu.

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3023
21.3.2013 16:31:33   
toncica
rebeka draga kako si nam ti dugo te nije bilo. Hvala ti za info u vezi utrogestana nisam znala za touser posted image

(odgovor članu rebeka777)
Neposredna veza do poruke: 3024
21.3.2013 18:57:40   
Maja Doboj
toncica...vjerovatno će mo se sresti, ja sam zakazana u 15.ooh user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 3025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  119 120 [121] 122 123   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  119 120 [121] 122 123   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *