|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  118 119 [120] 121 122   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
16.3.2013 17:44:16   
ajla 81
Evo Toncice sad stigla.pijem kafu user posted image i odmaram.Za mycroginon.rjeseno je.a folikula ima dovoljno ali mali pa mi je uz menopur.i Decapeptyl dala gonal pa utorak opet na uz.pa vidjecemo dalje.Drago mi je da dobro podnosis terapiju user posted image Helga78 ti ides sutra.javi nam kako prodje.i ako bude te narucivala utorak gledaj oko 10h da mozemo popit kafu.Buba87 zelim ti srecu,Jelena86 sta mi ti radis?Smarija gdje si ti?Cure zelim vam puno puno srece user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 2976
16.3.2013 19:23:44   
šmrc
Buba87, izdrži, znam da ti je dan kao godina ali proći će i to user posted image

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 2977
17.3.2013 9:36:08   
tifa
11 dan ... uzas ... ko ce ovo prezivjeti

(odgovor članu šmrc)
Neposredna veza do poruke: 2978
17.3.2013 11:34:48   
Jelena86
pobrkala sam se, cure, kada vadete betu?

(odgovor članu tifa)
Neposredna veza do poruke: 2979
17.3.2013 12:26:32   
Nova 86
Smarija nije me bilo neko vrijeme na forumu. Hvala ti na odgovoru za doktorice.Kao sto glaxy kaze mene uvijek zapadne Brankica.user posted image Boze moj nastavljam dalje kod nje,pa sta bude.Nisu one svemocne pa da mi garantuju bebu.Utjesila si me za broj JC,jer vise ne znam sta je dobro,a sta ne. I ja se slazem da je bolje da dr. kaze sve opcije,ali tad nisam bila spremna za tu vrstu istine.

Jel mi mozete reci kad ste vi isle vaditi hormone?Da li mora ujutru i da li se moze piti ili jesti pre vadjenja?Izvadila sam briseve i ureaplazma mi kao prosli put nije dobra pa pijem terapiju. Menst. mi je kasnila 12 dana,kao nikad do sad,pa mi je usporila planove.Nadam se da cu sve nalaze zavrsiti do kraja marta.kad ocekujem odobrenje iz fonda.

Upoznala sam 2 zene dok sam radila nalaze.Jedna tek ide na I postupak,a jedna radi u apoteci koja me pitala jel ti ovo treba za VTO.Ona je imala u februaru ET nazalost nije joj uspjelo.Sad sve vise vidim da nas ima ogroman broj,a mnogo nas koje cutimo i trpimo(kao ja).Koliko nas je trebali bi bolnicu posebno za nas da naprave i da nas ne ogranicavaju na 2 postupka,vec da uvedu kao obavezno lijecenje kao sto je za dijabeticare ili onu najgoru bolest.

Svim curama koje cekaju zelim user posted image ,drzim vam fige i svaki dan mislim na sve vas i da nam se ostvari nasa najveca zelja.user posted image

(odgovor članu Maja Doboj)
Neposredna veza do poruke: 2980
17.3.2013 12:36:31   
šmrc
Nova86, ja sam po intrukciji dr. Brankice nalaze vadila ujutru, 2-3 dan ciklusam nisam ništa jela a kako pijem tablete za regulisanje hormona rekla mi je da 4-5 sati prije nalaza popijem tabletu tako da sam ustajala po noći i pila.
tifa, znam kako ti je, izađi negdje prošetaj, malo da ubiješ vremena i da ne misliš, izdrži još samo malo user posted image

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 2981
17.3.2013 22:06:39   
helga78
Drage moje,
bila sam danas na drugoj folikulometriji. Folikulici rastu polako ali sigurnouser posted image , nema ih bas puno, ali nadam se da ce biti dovoljno. Nastavljam sa istim terapijom, sljedeci UZ mi je u utorak. Ajla, nazalost, doktorica mi je zakazala popodne, tako da se opet necemo srestiuser posted image
Svim djevojkama u postupku zelim puno puno srece, a one koje jos nisu, da sto prije pocnu

(odgovor članu šmrc)
Neposredna veza do poruke: 2982
18.3.2013 8:16:47   
toncica
ajla 81 drago mi je da si rijesila problem sa mikroginomom, bitno je da ima folikula ako bd narasce oniuser posted image
Buba87 znam da se nerviras ista sam ti takva, ali probaj nemisliti na to bice to sve ok ako bd. Zelim ti punoooooo sreceuser posted image
tifa samo polako prezivjeces ti to svasta smo mi prezivjeleja ja ti zelim da za koji dan bude velika beturina i malauser posted image
Nova 86 zelim ti da sto prije rijesis probleme koje imas i da sto prije udjes u postupakuser posted image
helga78drago mi je zbog tvojih folikulica mora ih biti dovoljno, valda ce i nas jednom sunce ogrijati pa da se radujemo sve zajednouser posted image
Svima ostalima zelim isto sto i sebi da ostvarimo svoju najvecu zelju, da imamo svojeuser posted image

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 2983
18.3.2013 16:47:29   
Jelena86

IZVORNA PORUKA: toncica

ajla 81 drago mi je da si rijesila problem sa mikroginomom, bitno je da ima folikula ako bd narasce oniuser posted image
Buba87 znam da se nerviras ista sam ti takva, ali probaj nemisliti na to bice to sve ok ako bd. Zelim ti punoooooo sreceuser posted image
tifa samo polako prezivjeces ti to svasta smo mi prezivjeleja ja ti zelim da za koji dan bude velika beturina i malauser posted image
Nova 86 zelim ti da sto prije rijesis probleme koje imas i da sto prije udjes u postupakuser posted image
helga78drago mi je zbog tvojih folikulica mora ih biti dovoljno, valda ce i nas jednom sunce ogrijati pa da se radujemo sve zajednouser posted image
Svima ostalima zelim isto sto i sebi da ostvarimo svoju najvecu zelju, da imamo svojeuser posted image

sve ovo mogu samo potpisati, da se ne ponavljam :) sretno drage moje user posted image

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 2984
18.3.2013 17:56:04   
Ines80
Jupi danas mi je stiglo rjesenje za drugu vantjelesnu
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 2985
18.3.2013 18:17:30   
viktorii
Super sto stizu resenja, zelim vam puno srece da sto pre dobijete najlepsi poklon user posted image
Ja sam pocela piti mycroginon i u postupku sam krajem maja tj. ET je krajem maja.
da li ima jos neko za maj.user posted image

(odgovor članu Ines80)
Neposredna veza do poruke: 2986
18.3.2013 18:54:51   
toncica
Ines80drago mi je da si dobila rijesenje, zelim ti srecu u postupku.
viktorii zelim ti puno srece u postupku. Ja sam u postupku u aprilu, sigurno ce ti se neko javiti ako ima neko ko je u maju u postupku.user posted image

(odgovor članu Ines80)
Neposredna veza do poruke: 2987
18.3.2013 20:22:33   
Ines80
Toncice, Viktori drzim fige i pratim sve cure na forumu svaki dan do kad su stigle!Zajedno smo jaci!

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 2988
18.3.2013 20:46:01   
Buba87
Cure,meni je danas 28.dan ciklusa uli nisam dobila.Nikad mi nije kasnilo ni dana,cak i ranije dobijem.Moze li kasniti od utrogestana???

(odgovor članu Ines80)
Neposredna veza do poruke: 2989
18.3.2013 21:35:00   
Jelena86
može kasniti od utrića...u prva dva postupka nisam mogla dobiti dok nisam prestala sa njima. nakon 3 dana dobijem...
ines, super za rješnje user posted image

(odgovor članu Buba87)
Neposredna veza do poruke: 2990
18.3.2013 22:11:10   
šmrc
Drage moje, pitanje za one koje su išle na drugi postupak, jeste li morale ponovo sve nalaze vaditi da predate uz zahtjev za Zdravstvo? Mene su pisali za septembar u Medicu i stvarno mi je rano vaditi nalaze a čula sam da trebaju svježiji nalazi uz zahtjev. Nisam pametna šta da radim.

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 2991
18.3.2013 22:33:05   
Nova 86
Draga Smrc nadam se da te necu zbuniti odgovorom.Razmisljala sam da li da idem vaditi hormone po podne zbog prolaktina(ujutru mi je najveci,iznad normale),a da pijem vodu zbog vena,pa sam zato pitala kad vi to obavljate.
Ne znam za vas,ali meni je najveca muka izvaditi krv!!! Nemam vena,pa me svaki put bodu u sake,jutros su mi iz 3 puta izvadili.Svaki put mi bude lose,a jutros sam cak i povratila,UZAS! Ja ne znam da li ima iko gori od mene,ali na to ne mogu uticati.To mi najteze pada od citavog postupka.
Toncica hvala ti i ja se nadam da cu uspjeti.

Ima li ko da ide u Junu na IVF i da li je uzela semu?Kad bi se trebalo poceti sa mikroginonom?
Svim cekalicama zelim da docekaju svojeuser posted image .
Veliki pozdrav svima. user posted image

(odgovor članu Jelena86)
Neposredna veza do poruke: 2992
18.3.2013 22:45:14   
Nova 86
Smrc prepostavljam da mislis na papire za Fond.U mom slucaju sam samo fotokopirala muzeve stare nalaze,potvrda od Medko S,fotokopiju od ET i zdrav.knjizice. Koliko znam njima ne trebaju originalni nalazi,a mozda je drugaciji slucaj,pa da i nisam adekvatna da dajem odgovor.PozZZ

(odgovor članu Nova 86)
Neposredna veza do poruke: 2993
19.3.2013 10:49:57   
toncica
Ines80 hvala ti draga
na podrsci zato i jesmu tu da jedna drugoj u nasim nevoljama i borbi zauser posted image pruzimo podrsku jedna drugoj da nam bude lakseuser posted image
Sve vas ljubim i naravno navijam za sve vasuser posted image

(odgovor članu Ines80)
Neposredna veza do poruke: 2994
19.3.2013 10:51:42   
toncica
Maja Doboj mila gdje si se zagubila sta je sa tobomuser posted image

(odgovor članu Maja Doboj)
Neposredna veza do poruke: 2995
19.3.2013 14:42:20   
tifa
13 dan nikakvi simptoma sem blage vrtoglavice i insomnije. Uhhhh kako je ovo tesko

(odgovor članu toncica)
Neposredna veza do poruke: 2996
19.3.2013 15:00:03   
smarija
hajde tifa izdrzi jos malo,jel' sutra radis betu

ja ''''''''83.g. PCOS,IR,MTHFR homozigot,PAI heterozigot
MM ''''''''78.g. Normospermia
1.2009 IUI beta 64 - spontani,3xIUI beta 0
1.2010 i 2. 2012 VTO(Medico S)HS spopntani,3.2013 fet beta 0
4.2014 VTO Maribor HS-bingo beta 410

(odgovor članu tifa)
Neposredna veza do poruke: 2997
19.3.2013 15:11:45   
toncica
tifa mila nemoj se toliko nervirati, kad radis betu. Izdrzi jos malo znam da ti nije lako, ali mozda ce to sto ti je sad tesko za dan dva biti slatko samo pomisli na to.
smarija kako si mi ti sta ima novo kod tebe. Svimauser posted image

(odgovor članu tifa)
Neposredna veza do poruke: 2998
19.3.2013 15:13:38   
toncica
Buba87 sta se desava kod tebe

(odgovor članu Buba87)
Neposredna veza do poruke: 2999
19.3.2013 16:07:24   
Rijada
Cao Cure Treba mi mala pomoc dali je ko od vas radio nalaz hsg?Trebam ga raditi 25 ovog mijeseca,ali sam ja vec izvadila uputnicu 8 pa me zanima dali vredi ta uputnica ili cu je morati ponovo vaditi?I sta treba pisati na toj uputnici?Meni moj porodicni dr.Na pisao Uputnica za bolnicko lijecenje dali se tako i pise.Molim vas ako ko zna da mi napise hvala.Svi koji su postupku zelim veliku betu sretno svima.

(odgovor članu ajla 81)
Neposredna veza do poruke: 3000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  118 119 [120] 121 122   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  118 119 [120] 121 122   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *