Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 22:11:59
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: gvendolina
. nije uopste bitno kona ja vrijednost u pitanju bolje da je neka simbolicna nagrada,neki privjesak drvce na primjer
oplakah ali ideja ti je super
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 22:27:58
sporty mamaa
Ja isto poklanjam papa test u plavoj poliklinici. Kojoj zeni treba nek se javi ovako ili na pp. A vecina odmah napada a da nije uopce ni shvatila postove kako treba. Evo recimo mozemo mi uplatiti svi po 5 km na racun RR-a i da se kupe ili naprave u zavisnosti od skupljenih para neki prigodni pokloncici kao uspomena
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 22:38:02
zeze
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
Ja isto poklanjam papa test u plavoj poliklinici. Kojoj zeni treba nek se javi ovako ili na pp. A vecina odmah napada a da nije uopce ni shvatila postove kako treba. Evo recimo mozemo mi uplatiti svi po 5 km na racun RR-a i da se kupe ili naprave u zavisnosti od skupljenih para neki prigodni pokloncici kao uspomena
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 22:46:28
draguljče
Evo i ja poklanjam svoje nagrade, čini mi se da imam dvije, koliko sam shvatila. Jedna je Spa, a druga Kens. Ja stvarno, ali stvarno ne mogu da idem nigdje.
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 22:47:05
gvendolina
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
. nije uopste bitno kona ja vrijednost u pitanju bolje da je neka simbolicna nagrada,neki privjesak drvce na primjer
oplakah ali ideja ti je super
a zasto se zaista ne urade neki privjesci ili solje sa logom i natpisom rr no 1 ja bi bas voljela to imati. mogli bi prodavati na bb i na taj nacin da se skuplja novac za pomoc. a i za iduca takmicenja da ide kao poklon,to bi bas bilo super
sto ovo niko nece da se pari u sauni Hanady mozes li molim te napisati nesto vise o ovoj nagradi sta podrazumijeva i kada se moze iskoristiti pa ako nekom odgovara da se moze javiti da preuzme nagradu
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 22:53:47
vjestica
IZVORNA PORUKA: tajra
sto ovo niko nece da se pari u sauni
I ja se pitam... Nece zene da budu rasparene...
vala bašda nisam trudnjača , ja bih išla btw čito da znate, ko planira djecu u skorije vrijeme, nek ne šalje muža u saunu, tolika toplota privremeno onespoobi spermiće (neki kažu i do 3 mjeseca, koliko traje spermatogeneza)
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 22:55:53
R&T@
IZVORNA PORUKA: draguljče
Evo i ja poklanjam svoje nagrade, čini mi se da imam dvije, koliko sam shvatila. Jedna je Spa, a druga Kens. Ja stvarno, ali stvarno ne mogu da idem nigdje.
Draguljce, daj ne zezaj... Bas ti ovo super zvuci: Kens ‐ Nagrada 1:spa pedikir; Nagrada 2 spa manikir: ukljucuje klasicni manikiri pedikir plus piling serumitretmanskamaska od kavijara imorskih algi
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 22:56:55
Leena
IZVORNA PORUKA: vjestica
vala bašda nisam trudnjača , ja bih išla btw čito da znate, ko planira djecu u skorije vrijeme, nek ne šalje muža u saunu, tolika toplota privremeno onespoobi spermiće (neki kažu i do 3 mjeseca, koliko traje spermatogeneza)
e roknut cu se sada... moj nikada ne ide, i veceras bio poslije teretane
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 23:00:00
leona81
nisam znala za ovaj podatak.
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 23:05:18
ananas_ze
hvala na inf vjestice,mada o sauni nisam razmisljala,mene je cudila "hladnoca" na kojoj se spermici cuvaju, pa sam guglala i vidim da je to ok
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 23:05:54
sporty mamaa
Drage forumasice. Otvorila sam pp i vidim da vas se par javilo za papa test(a ja mislila nece niko ). Ja sam odlucila ipak(molim vas da se netko ne naljuti) nagradu pokloniti jednoj predivnoj forumasici koja je meni pomogla kad mi je najvise trebalo. Nesebicno mi je poslala nesto sto nigdje nisam mogla da kupim a doista mi je trebalo. Taj dio je bio zasluzan za 5 litara izdojenog mlijeka u zamrzivacu i za ostavljanje bebe na cuvanje kad sam ja morala ici na staz. Prema tome mislim da je posteno da evo i ja nekako simbolino nesto poklonim toj osobi. A taman treba papu
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 23:07:47
Honey3
IZVORNA PORUKA: Leena
e roknut cu se sada... moj nikada ne ide, i veceras bio poslije teretane
hm ...ma ne sikiraj se bit ce to dobro aBd