Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 9:39:51
bebana27
jutro zene ja sam dobila ovu nagradu Spa & Club Ekoplanet- Bjelašnica, nagrada 1. jacuzzi, finska sauna,tursko kupatilo (sve po 15
min) da li ima neka mama da se mijenja posto ja nisam u sarajevu neka mi se javi na pp
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 9:50:06
ananas_ze
ja ne stigoh ranije a nikada nije kasno: drage moje iskrene cestitke i drago mi je sto sam svojim skromnim doprinosom bila dio pobjede i sto sam dio ove nam naj naj RR
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 10:48:42
sporty mamaa
Ja bi se mijenjala s tobom, al dode nas isto Iskreno, svi smo sretni da je RR pobjedila, ali neke nagrade su mi malo da ne kazem da se netko ne uvrijedi bezveze. Recimo, bolje da su bile neke sitnice, kao dr.pasha ili recimo da je ovaj spa ili plava poliklinika poklnili neke bonove od 10, 20 km, nego papa test i te saune.... Nismo svi iz Sarajeva ili gdje vec, pa da cemo putovati samo radi tih tretmana Ako netko zeli papa test nek se javi, ovako ili pp
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 11:51:00
gvendolina
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
Ja bi se mijenjala s tobom, al dode nas isto Iskreno, svi smo sretni da je RR pobjedila, ali neke nagrade su mi malo da ne kazem da se netko ne uvrijedi bezveze. Recimo, bolje da su bile neke sitnice, kao dr.pasha ili recimo da je ovaj spa ili plava poliklinika poklnili neke bonove od 10, 20 km, nego papa test i te saune.... Nismo svi iz Sarajeva ili gdje vec, pa da cemo putovati samo radi tih tretmana Ako netko zeli papa test nek se javi, ovako ili pp
potpisujem iako sam iz sa glupo mi je ici na Bjelasnicu radi 15-min saune radije bi neku simbolicnu nagradu
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 12:24:40
teacher75
IZVORNA PORUKA: gvendolina
potpisujem iako sam iz sa glupo mi je ici na Bjelasnicu radi 15-min saune radije bi neku simbolicnu nagradu
pa nije 15, to je 45 minuta, jer imas 3 usluge po 15 minuta ako sam dobro skontala. a ja kontam to usput odraditi kad odem sa mm i djecom na bjelasnicu, nek oni hodaju tih sat vremena bez mene
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 12:27:25
vjestica
pa nije 15, to je 45 minuta, jer imas 3 usluge po 15 minuta ako sam dobro skontala. a ja kontam to usput odraditi kad odem sa mm i djecom na bjelasnicu, nek oni hodaju tih sat vremena bez meneuser posted image
e upravo tako i sad mi je pravo bezveze kad se neko žali na nagreadu ako ti se ne sviđa nagrada, proslijedi je nekom drugom, ha ja
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 12:28:27
teacher75
IZVORNA PORUKA: vjestica
pa nije 15, to je 45 minuta, jer imas 3 usluge po 15 minuta ako sam dobro skontala. a ja kontam to usput odraditi kad odem sa mm i djecom na bjelasnicu, nek oni hodaju tih sat vremena bez meneuser posted image
e upravo tako i sad mi je pravo bezveze kad se neko žali na nagreadu ako ti se ne sviđa nagrada, proslijedi je nekom drugom, ha ja
i meni vala, poklonu se u zube ne gleda. pa nismo kopale da bi ovo dobile
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 16:53:14
bebana27
i ja sam dobila tu nagradu ali nazalost ne mogu ici jer nisam u sarajevu
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 18:18:51
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: teacher75
a vrijednost ove nagrade na bjelasnici je oko 50km tako da nije uopce malo
Pa dobro ticher75 nije malo tebi kad ionako ides na Bjelasnicu.... Sta ce babana27, dok ona dode do Bjelasnice po nagradu treba joj duplo vise para, kao i meni recimo. I mislim da prijedlog nije glup, ako recimo opet bude organizacije nekih igara, da recimo nagrada bude neka igrackica za djecu ili neki proizvod koji se moze poslati postom i sl. Iz razlicitih smo gradova u BiH pa mislim da to ima smisla...
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 16.3.2013 18:20:29 >
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 18:52:30
bebana27
IZVORNA PORUKA: teacher75
a vrijednost ove nagrade na bjelasnici je oko 50km tako da nije uopce malo
Pa dobro ticher75 nije malo tebi kad ionako ides na Bjelasnicu.... Sta ce babana27, dok ona dode do Bjelasnice po nagradu treba joj duplo vise para, kao i meni recimo. I mislim da prijedlog nije glup, ako recimo opet bude organizacije nekih igara, da recimo nagrada bude neka igrackica za djecu ili neki proizvod koji se moze poslati postom i sl. Iz razlicitih smo gradova u BiH pa mislim da to ima smisla...
upravo tako da smo nesto dobile da bude uspomena na pobjedu jer meni preko 50 za kartu treba da dodjem oko 100 maraka tako da svoju nagradu necu iskoristiti
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 20:13:02
ananas_ze
hajmo sad još i birati nagrade nagrade zavise od sponzora,a ne od naših želja kome se ne sviđa, nek proslijedi nagradu
moram da potpisem
jos uvijek mi nije jasno u cemu je toliki problem tu nagradu pokloniti, proslijediti, zamijeniti, pa nismo kopale za njih
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 20:17:47
chuci
kome nagrada ne treba i li ko zna da je neće iskoristiti neka je pokloni nekome i eto. ovo mi baš ružno nekako. što teacher kaže poklonu se ne gleda u zube.
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 20:20:32
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: ananas_ze
hajmo sad još i birati nagrade nagrade zavise od sponzora,a ne od naših želja kome se ne sviđa, nek proslijedi nagradu
moram da potpisem
jos uvijek mi nije jasno u cemu je toliki problem tu nagradu pokloniti, proslijediti, zamijeniti, pa nismo kopale za njih
problem je u tome što je nama uvijek nečije tuđe bolje. hvala sponzorima što i ovoliko dali od sebe i Višnji koja se potrudila da pronađe sponzore. mogle smo i kliktati od jutra do sutra samo za pobjedu rr.ba. i to bi vrijedilo a svaki poklon je dobro došao. meni lično, ne treba ni jedan od poklona, osim prve nagrade-naravno, ali sam ga poklonila. usrećila drugu forumašicu.
sve kao nagrade nisu bitne i onda se na forumu počnu pojavljivati forumašice kojih nema godinama ili se registruju nove koje "pokupe" nagrade a ove ostale gunđaju kako su one "tu stalno" a ništa osvojile nisu. zato i jeste nagradna igra, svi imaju pravo da se takmiče. ne daj Bože da bude kakva nagradna igra za "stalne" forumašice....to bi ludilo nastalo
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 20:28:55
Hanady RR
joj.. kako ona LB se kaže ''100 žena 200 sisa''
Žene... hvala sponzorima da su prepoznali našu RR kao medij koji će im omogućiti kvalitetnu reklamu. marketing je vrlo važna karika svakoga posla pa i ličnosti...kad su oni sebe lijepo izreklamirali divnim poklonima i nas prepoznali kao vrijedne sebe nemojmo mi sada relamirati negativno same sebe. Hvala im...
pokloniti nagardu koju ne možemo iskoriti je veličina svakoga čovjeka, kao i podjeliti svoju nagardu sa dragim ljudima...
Idemo dalje... čekamo lentu na RR...prvi među najboljim...a sve drugo manje je važno. ( osim djela u kome vam želim da nas ne bole ni rukice ni nogice ni okice) od sakupljanja stablića
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 20:42:34
minja_
IZVORNA PORUKA: ladyblue
mogle smo i kliktati od jutra do sutra samo za pobjedu rr.ba. i to bi vrijedilo
da potpišem i da javim da sam formalno prva forumašica sa zdravstvenim posljedicama od klikanja koja prima terapiju i da sam od sinoć na injekcijama sedam dana, toliko me ušćaklo u vratu i dnu kičme, a vamo kod kuće lažem kao na poslu me strefilo
i da su injekcije skuplje od mog poklona , ali je vrijedilo svakog klika, uzivala bih u ovoj ovoj atmosferi i da nikakve nagrade nije bilo