Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 15.3.2013 18:12:43
bebana27
Cestitam cure nema sumnje vi ste najbolje
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 15.3.2013 22:54:21
Volim Te!
Drage moje od srca cestitam pobedu,nisam nesto bogzna doprinijela,al bilo mi je vise nego zabavno
Jedino ne upratih za koliko hiljada smo bile ispred?
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 15.3.2013 23:09:59
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa
baš se veselim pobjedi, klikala sam ko luda, desno mi je oko nešto zaćorilo a šaka me boli, kažiprst se ukočio, langetu ću nosit al vrijedilo je
mene boli vratni dio kraljeznice
skrkali smo se
Jos kad sam vidjela koja me nagrada sljeduje oplakah Papa u nekoj plavoj poliklinic. Ajde da volim ginekologe pa ga radim svako malo Al dobro sve, dok bi ja dosla do te klinike skuplje bi me dosla pita nego tepsija. Ima li tko ko bi mjenjao papu za nesto drugo Ili netko zeli papa test na poklon?? Sve dolazi u obzir Vala da je fizoterapeut umjesto ginekologa dobro bi doslo
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 15.3.2013 23:12:08 >
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 15.3.2013 23:11:51
jasmin
baš se veselim pobjedi, klikala sam ko luda, desno mi je oko nešto zaćorilo a šaka me boli, kažiprst se ukočio, langetu ću nosit al vrijedilo je
skrkali smo se
Jos kad sam vidjela koja me nagrada sljeduje oplakah Papa u nekoj plavoj poliklinic. Ajde da volim ginekologe pa ga radim svako malo Al dobro sve, dok bi ja dosla do te klinike skuplje bi me dosla pita nego tepsija. Im tko ko bi mjenjao papu za nesto drugo[sm=sad.gif] Ili netko zeli papa test na poklon?? Sve dolazi u obzir Vala da je fizoterapeut umjesto ginekologa dobro bi doslo
Izabran je novi Papa,što se konkurisalo,konkurisalo...
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 15.3.2013 23:13:56
sporty mamaa
Jasmin Ma ne dam ja novog Papu ni zasto, bas mi je sjeo na prvu, mislim da ce Franjo promijeniti sve na bolje Vec ga volim. A papa test, e to poklanjam tko god zeli
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 15.3.2013 23:55:18
gvendolina
IZVORNA PORUKA: jasmin
skrkali smo se
Jos kad sam vidjela koja me nagrada sljeduje oplakah Papa u nekoj plavoj poliklinic. Ajde da volim ginekologe pa ga radim svako malo Al dobro sve, dok bi ja dosla do te klinike skuplje bi me dosla pita nego tepsija. Im tko ko bi mjenjao papu za nesto drugo[sm=sad.gif] Ili netko zeli papa test na poklon?? Sve dolazi u obzir Vala da je fizoterapeut umjesto ginekologa dobro bi doslo
Izabran je novi Papa,što se konkurisalo,konkurisalo...
sporty ginekolog ili stomatolog
a sta predstavlja ova nagrada spa,dzakuzi folovi golovi jel to spa vikend,buni me ovo 15 min