Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 23:09:23
sporty mamaa
ja sam negdje procitala podatak da se na taj nacin ubijaju muski spermici, kao ne podnose toplotu. Zato kao ko hoce curicu nek posalje muza u jako toplu kupku prije sexa
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 23:10:35
Adana
IZVORNA PORUKA: draguljče
Evo i ja poklanjam svoje nagrade, čini mi se da imam dvije, koliko sam shvatila. Jedna je Spa, a druga Kens. Ja stvarno, ali stvarno ne mogu da idem nigdje.
Vala bas ne zezaj! :) Spa pedikir je divota cista, zelis da odes. :)
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 23:12:39
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Leena
IZVORNA PORUKA: tajra
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ladyblue nam je dala dijagnozu ringerajavitis
Ima li lijeka toj boljci?
ne.
Ima, ugasis komp kad te zelja uhvati Ja sam recimo mm obecala da kad zavrsi ovo da necu pric kompjuteru par dana. On je sad na poslu A mojoj kicmi nema lijeka.
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 16.3.2013 23:13:20 >
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 23:14:03
vjestica
testisi su vam tijela jer spermići i jedni i drugi ne podnose toplotu ne znam tačne podatke, ali mislim da se skandinavci ne mogu pohvaliti nekim natalitetom srećom ne pare se svi stalno u svakom slučaju barem imaju veći standard i zakon o mpo
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 23:16:22
Leena
IZVORNA PORUKA: Adana
Evo i ja poklanjam svoje nagrade, čini mi se da imam dvije, koliko sam shvatila. Jedna je Spa, a druga Kens. Ja stvarno, ali stvarno ne mogu da idem nigdje.
Ove se ne odrici Ja sam dobila kupon i poklonila sestri, kad sam joj vidjela kosu... da je ne volim koliko je volim bilo bi mi jako zao... doslovno su se svi okretali za njenom kosom, kao u reklamama za sampon
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 16.3.2013 23:23:21
gvendolina
IZVORNA PORUKA: vjestica
testisi su vam tijela jer spermići i jedni i drugi ne podnose toplotu ne znam tačne podatke, ali mislim da se skandinavci ne mogu pohvaliti nekim natalitetom srećom ne pare se svi stalno u svakom slučaju barem imaju veći standard i zakon o mpo
u pravu si sada se sjetih da sam citala da je u stvari to razlog zasto su testisi van tijela. a logicno je i da ce im smetati prevelika temp u sauni kada i muskarci koji su profesionalni vozaci mogu imati problema sa sterilotetom zbog dugog sjedenja
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 17.3.2013 0:07:09
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ja bi trebalo da sam dobila dvije nagrade i baš im se radujem i ne dam ih nikom iako ne znam ni koje su nagrade u pitanju i zašto vještica priča o testisima na ovoj temi?
ponijelo je
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 17.3.2013 0:11:31
vjestica
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ja bi trebalo da sam dobila dvije nagrade i baš im se radujem i ne dam ih nikom iako ne znam ni koje su nagrade u pitanju i zašto vještica priča o testisima na ovoj temi?
ponijelo je
opet - šta seks počini od poštene žene
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 17.3.2013 0:13:48
Hanady RR
ponijelo je
pa stavrno
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 17.3.2013 0:27:32
Mya_81 RR
ponijelo je
pa stavrno
Ah, ti hormoni
RE: Jesmo li najbolje!? -nagradna igra za sve RR 17.3.2013 11:13:14
draguljče
IZVORNA PORUKA: Leena
IZVORNA PORUKA: Adana
Ove se ne odrici Ja sam dobila kupon i poklonila sestri, kad sam joj vidjela kosu... da je ne volim koliko je volim bilo bi mi jako zao... doslovno su se svi okretali za njenom kosom, kao u reklamama za sampon
Spa pedikir ne uključuje kosu. Da je to ne bih dala nikome . Ali pedikir poklanjam, jer imam svoju kozmetičarku kod koje idem.