Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 3.3.2013 21:55:43
ananas_ze
maloprije je moglo, i oni se haman opteretili
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 9.3.2013 22:27:25
aazra
Je li neka od vas gledala "The tourist", bas sam se namucila da ga skinem, na kraju nisam uspjela (mrtvi linkovi ), samo mi se otvaraju ove stranice za gledanje online za koje me kompjuter upozorava da su "threat" za sistem zbog onog programa koji se mora skinuti za gledanje online (inace imam laptop i antivirus koji reaguje svako malo )
Sta vi mislite vrijedi li se dalje muciti oko ovog filma (vidjela sam komentare da i nije nesto) ali meni se bas gleda, najvise zbog glumaca - Depp i Anđa
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 10.3.2013 20:06:17
sporty mamaa
Gledala neki dan topla tijela, radi se o djevojci koja se zaljubila u zombija, meni je zanimljiv. Inace, mm nasao neku stranicu koka.video.com i tu gledamo filmove. Imaj cak i oni koji jos nisu poceli igrat u kinima. Tu sam isto gledala film "svecenikova djeca", nije los.
< Poruku je uredio sporty mamaa -- 10.3.2013 20:07:23 >
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 10.3.2013 21:20:51
pocahontas
nije loš..priče krene dobro na početku, ali ga ukakiše malo sa SF momentima..mada, vrlo diskretno..sve u svemu, preporuka http://www.imdb.com/title/tt0356618/
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 10.3.2013 21:43:48
laško
IZVORNA PORUKA: pocahontas
nije loš..priče krene dobro na početku, ali ga ukakiše malo sa SF momentima..mada, vrlo diskretno..sve u svemu, preporuka http://www.imdb.com/title/tt0356618/