Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ženice, pa šta je ovo više? Ima li tih poštara sa parama na vidiku??? Hajde javljajte lijepe vijesti. Red je da se malo počastimo po ovako lijepom vremenu.
upravo bio postar, donio parice opština centar kod 2. gimnazije
poštarko donio 485 KM ova je najvisa do sada, mada vidim da u odnosu na ostale opštine nije ista izgleda da i to zavisi od opštine do opštine, ali iznos za ovaj mjesec, pardon za januar je bas dobar.
eto ko je o mojoj opštini neka ceka poštara, a nadam se da xce se mame i bebice i u ostalim opštinama danas obradovati. p.s. kaze mi poštar u kantonalnoj kasi da je tako nazovem jer budzet jos nije usvojen je deficit od oko 150 miliona odnosno oko 10% od predvidenog prosle godine i zato isplate po raznim osnovama pomicu dan po dan i nama se "ukrali" jedan mjesec da se tako izrazim bas zbog toga, ali hajde nadam se da ce slijedeca biti u ovom mjesecu
jesi li zvala nekoga? znaci nista ni danas *ebo ih otac!