Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Meni postar kaze da je uplata za Stari Grad bila u cetvrtak. Ali radi jucerasnjeg praznika i neradnog dana, danas vrse podjelu. Subota im je takodje trebala biti neradna, ali samo radi porodiljskih i danas morali doci na posao
drage moje mame,moja prijateljica je u radnom odnosu pa me pitala da vas pitam,da li kad se porodi prima neto platu i ovaj iznos od kantona ili samo od kantona jer ja to ne znam ja primam 120 KM,pa bih voljela da mi javite
ja sam isto u radnom odnosu i primam samo od kantona al ako ona radi u drzavnoj ili nekoj jacoj firmi mogu joj ako hoce naravno nije da moraju znaci draga volja davat platu,kao sto je slucaj kod mog muza u drzavnoj firmi daju zenama platu bez toplog obroka,ja sam kod privatnika i ne daje mi platu
ja sam isto u radnom odnosu i primam samo od kantona al ako ona radi u drzavnoj ili nekoj jacoj firmi mogu joj ako hoce naravno nije da moraju znaci draga volja davat platu,kao sto je slucaj kod mog muza u drzavnoj firmi daju zenama platu bez toplog obroka,ja sam kod privatnika i ne daje mi platu
Jos uvjek u N.Gradu,tacnije na Dobrinji nisam dobila cek od postara...al bio je vikend tako da vjerujem da ce biti sutra... ...treba se nadati hahahah...da ce se sjettiti!
Hej zene u N.Gradu...ja sam se porodila prije 9 mjeseci i primam porodiljsku naknadu kao platu jer sam u radnom odnosu...kad sam predavala papire na pocetku mi je receno da cu dobiti neke pare kao poklon od nacelnika jer to dobije svaka porodilja al jos uvjek nista.Dali neko zna nesto o ovome.A od prijateljice koja se porodila prije 2 god sam cula da je dobila tada..Pa jel Vam poznato dal jos uvjek djele to...???Pozdrav veliki
"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."