Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo info za Centar! Ja sad razgovarala s ljubaznom tetom,kaze nista prije sljedece sedmice! Kaze konstantno i njih lazu,danas,pa sutra pa nikad! Tako da za praznik organizuj te se bez ovog nam kesha!
zvala sam svog poštara-ja sam opština centar i kaze name nista danas, sutra ne rade, u subotu ce raditi ali kako nema para daj boze da bude do slijedece sedmice. i jos mi kaze da je bilo na televiziji sa da je uplaceno za 5 opština ali da su slagali-rece mi konkretno za stari grad npr da su rekli da su jos jucer legle pare a ni para ni podjele istih. dakle drage zene iz centra i starog grada ovaj mjesec nista necemo dobiti , vec izgleda tek slijedeci
informacija nije sa pozitivnim tonom ali eto ko ima nekih obaveza ili hoce da seta neka slobodno ide i ne ceka postara
"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."
Ako je 13-a bila onda ove nece biti, jer 13-a bude prije...Mi dobijemo tek par dana kasnije...znaci zene ponedjeljak ili utorak , a mozda nam se smiluju i bude u subotu
ovi sto dijele naknade, kao da gledaju kada ja trebam otputovati za vikend pa tek onda pocnu dijeliti. tako i sada. za sve zene u opcini vogosca - podjela piocela danas! ako laze teta lazem i ja :)
ovi sto dijele naknade, kao da gledaju kada ja trebam otputovati za vikend pa tek onda pocnu dijeliti. tako i sada. za sve zene u opcini vogosca - podjela piocela danas! ako laze teta lazem i ja :)
between mislim da ti tek sad trebaš primiti 12 naknadu.Ja sam se takodje porodila početkom februara 2012 i zvala sam da provjerim imam li pravo na još jednu cijelu naknadu za jan. Teta mi je rekla da imam ,a slijedeći mjesec tj. u martu očekujem 13-tu
Ako nekog interesuje N Sarajevo, upravo sam pricala s tetom u Sluzbi za rad i soc pitanja. Sredstva ce bti prebacena tek u ponedjeljak i u utorak pocinje isplata!
between mislim da ti tek sad trebaš primiti 12 naknadu.Ja sam se takodje porodila početkom februara 2012 i zvala sam da provjerim imam li pravo na još jednu cijelu naknadu za jan. Teta mi je rekla da imam ,a slijedeći mjesec tj. u martu očekujem 13-tu
Meni je porodiljsko otvoreno 4 januara,jer sam bila na bolovanju
between,ja sam se porodila u oktobru 2011 i tek sam dobila 13-u tako da,preporucujem,da na vrjeme zovete svoju opstinu i provjerite jeste li na spisku,posto mene nisu uvrstila,tek nakon sto sam ih zvala 10 puta smilovali se sretno
Drage moje mamesad sam bila u opstini Ilidza, rekli su mi dace njima tek iduce sedmice biti uplaceno, najvjerovatnije ponedjeljak.tako ko se vodi na opstini Ilidza nek neocekuje pare prije ponedjeljka ili utorka...
Pa kako nas onda javno lažu??? danas kao 5 općina trebalo dobiti , ostali kako sutra...a ponovo treba zvati TVSA nek javno demantuju da nista od isplata .. užasss
ja sam zvala opstinu i trazila broj za porodiljske naknade. ili direktno gradsku upravu 033 202 883 al bolje ti je prvo opstinu,posto oni prave spiskove i dostavljaju gradskoj sretno