|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
8.10.2012 10:46:02   
henna ze
jest malo pogluh doduše..nosa vatu u ušima....svejedno čuli su me zidovi

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1501
8.10.2012 11:19:34   
Vinetu

IZVORNA PORUKA: henna ze
jest malo pogluh doduše..nosa vatu u ušima....svejedno čuli su me zidovi

Nadajmo se da je pogluh kao i ja user posted image

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1502
8.10.2012 11:26:22   
emi7908
Ovaj blam oko kila sam i ja imala, mislim da sam i pisala nekada.
Došla s posla gospođa i zove me svekrva hajd na kafu, hajd. I sjedimo ona, svekar i ja i pita me žena snaho jesi jela išta da ti stavim da jedeš ma reko Jok danas sam pola kile kite pojela dosta mi je do sutra!
I sad njih dvoje gledaju u mene blijedo, svekar se okrenu i izađe napolje, a svekrva se preko šporeta prebacila od smjeha ... kuku majci više i ne spominjem šta sam jela samo kažem JELA SAM! Čovjek uči dok je živ...

user posted image user posted image user posted image e nek ti je dosta do sutra....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1503
8.10.2012 11:41:21   
danery

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

otišla ja skoro u jedan solarij
i sad radnica objašnjava kako isti fercera, kao legnete, imaš tipku za spuštanje gornjeg dijela, kad dostigneš odgovajarajuću blizinu prestaneš tipkati
prvi put sam u ovom solarijumu, tek tako svratila....
skinem se ja, legnem, pritisnem tipku, kad dodje do odredjene, meni odgovarajuće visine prestadoh tipkati

al ne da meni đavo mira, nako mi dosadno, rekoh ajd da vidim dokle se može spustiti gornji dio, dobro ja dugmence istipkam e kad je krenuo gornji dio da se spušta prema meni ja rekoh gotova sam user posted image uhvati me panika al ne mogu da izadjem jer je gornji dio preblizu, a ja uprem nogama da ga vratim al ne ide user posted image user posted image user posted image jedva živu glavu iznesem hahahahahah uh rekoh dobro prodjoh Bila sam ko Mister Bin user posted image user posted image user posted image
sad ja gledam dokle će se spustiti onaj gornji dio, kao on dodje  donekle i lijepo se uredno vrati skroz gore user posted image

a mene jaranica čekala ispred, kaže šta se ono tumbalo, joj kad sam joj ispričala žena se zamalo upiškila

da ste me samo vidjeli golu kako nogama pokušavam vratiti gornji dio user posted image user posted image user posted image user posted image

hahaaaaaaaaahahahhahahahaaaaaaaaaaaaahahah,ja vrištim od smijeha user posted image user posted image user posted image user posted image

a ono sa piškenjem....aaaaahahhahhahhahaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1504
14.10.2012 12:45:41   
mala86
nikad vise necu pricat na skayp user posted image

sinoc pricamo sa mm sestrom!njih 4 tamo,nas troje ovdje!moj malac nesto izvodi,pravi sa kockicama sto mu je tetka poslala,govori sta je napravio,i napravi pusku user posted image user posted image

pita ona sta je to,a ja mrtva hladna kazem ma L.napravio pi*ku user posted image user posted image user posted image

odmah sam okrenula na nesto drugo,ali nisam je mogla ni pogledat vise user posted image nemam pojma sta mi bi user posted image kako se jezik zapetlja

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 1505
14.10.2012 18:55:40   
Lalana
Nije svjež, ali je blam

Otišla ja s djecom u jedan tržni centar, i u pola frke mom se sinu (tad 2.5 god) ide u wc..Ok, okrenem se okolo da vidim gdje je znak za wc, i vidim nema.
Malo prohodamo brzinski, kad ugledam wc na kraju uskog prolaza, ali ne vidim da li je muski ili zenski. Kontam sigurno zenski, cim ne piseuser posted image .
I usli mi, kad cujem iz daljine muski glas i uvedem i starije dijete u wc i zakljucamo se. Ja se usutim, a oni brbljaju, ko djeca. Odlucim cekati dok se smire glasovi, i kad sam procijenila da je to to, krenemo izlaziti, kad covjek kod lavaboa, a drugi taman ulazi na vrata.
user posted image
Bez ijedne riječi izadjem i nastavim dalje, a usput vidim jos par muskaraca kako sokirano gledaju u mene dok prolazim.
Sta da radim, pritislo nasuser posted image

Ovo je kako se sjecam, znam da je tu bilo jos nesto sto je blam cinilo gorim, ali ne mogu da se sjetim nikako.

< Poruku je uredio Lalana -- 14.10.2012 18:56:37 >

Moje tri srece...

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1506
14.10.2012 19:18:02   
Medić*
IZVORNA PORUKA: Lalana

Nije svjež, ali je blam

Otišla ja s djecom u jedan tržni centar, i u pola frke mom se sinu (tad 2.5 god) ide u wc..Ok, okrenem se okolo da vidim gdje je znak za wc, i vidim nema.
Malo prohodamo brzinski, kad ugledam wc na kraju uskog prolaza, ali ne vidim da li je muski ili zenski. Kontam sigurno zenski, cim ne piseuser posted image .
I usli mi, kad cujem iz daljine muski glas i uvedem i starije dijete u wc i zakljucamo se. Ja se usutim, a oni brbljaju, ko djeca. Odlucim cekati dok se smire glasovi, i kad sam procijenila da je to to, krenemo izlaziti, kad covjek kod lavaboa, a drugi taman ulazi na vrata.
user posted image
Bez ijedne riječi izadjem i nastavim dalje, a usput vidim jos par muskaraca kako sokirano gledaju u mene dok prolazim.

Ovo je kako se sjecam, znam da je tu bilo jos nesto sto je blam cinilo gorim, ali ne mogu da se sjetim nikako.

Vjeruj mi isto mi se desilo user posted image

Povela dijete, taman da izadjem vidim u ogledalu muskarac ulazi..vratim se. Necemo izlazit dok on ne izadje, fino se zadrzasmo u wc-u. Cujem on izlazi, nakon nekoliko izlazimo i mi. Taman kazem hvala Bogu niko me nije video, ulazi muskarac drugi. Napravih se luda, dijete za ruku i vani user posted image user posted image Covjek me gleda izbezumljen a ja jos sa maramom user posted image user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 1507
14.10.2012 19:33:41   
visnjica1
Ja 4 mjesec trudnoce i spremim se ja reko odo do grada sjela maca u bus i nesto sam ja tipkala na mobu i sva onako izgubljena vidim izlaze iz busa i ja za njima i idem ti ja pravo kad me samo odbaci nesto ja pogleda zabila se u stanicu kako je ona staklena pa je i providna a ja tako zamisljena bila da nisam primjetila da je uopste stanica, ja se okreni oko sebi svi stali i smiju se,prilazi meni babica sine jesil dobro, sta ti bi, a ja se sva pogubila zao mi bebe jer sam se bas zaljepila svom snagom hahah.
I preksinoc isto znam balkonska vrata uvijek otvorena, a balkon nam je sav u staklu i budim se ja negdje oko 3 h ujutru i krecem ka balkonu da uzmem zraka, stomak do zubi, i puff opet se ja zaljepi za balkonska vrata, ali sam sada bas bebanu zgnjecila ;), usta je muz i pita mene sta ti zeno rusis da nisu krenuli bolovi, ma reko jok kako sam ja krenu nasu cu bebu izlupa ti, kaze muz de ti zeno lezi i ne ustaj dok se ne porodis user posted image

(odgovor članu Funky)
Neposredna veza do poruke: 1508
14.10.2012 19:46:38   
jasmin

Nije svjež, ali je blam

user posted image

A ti kuliras kao da su oni usli u zenski,a ne ti u muski user posted image .

< Poruku je uredio jasmin -- 14.10.2012 19:47:09 >

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 1509
14.10.2012 20:31:33   
Dida79

Nije svjež, ali je blam

user posted image

user posted image user posted image

Slicno nesto mi se desilo kad je moj straiji sin imao negdje oko 4 godine..bili mi u Wisi i on hoce da piski
JA dijete lijepo za ruku i u muski wc tek kad sam usla i vidjela dva muskarca skontala sam sta sam uradilauser posted image
Ali budala umjesto da se izvinem i izadjem ja lijepo udjem i pomognem malenom da zavrsi posao...i dan danas kad god odem u wisu padne mi na pammet ova situacija

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 1510
14.10.2012 22:08:23   
reallove

IZVORNA PORUKA: Dida79

Nije svjež, ali je blam

user posted image

Slicno nesto mi se desilo kad je moj straiji sin imao negdje oko 4 godine..bili mi u Wisi i on hoce da piski
JA dijete lijepo za ruku i u muski wc tek kad sam usla i vidjela dva muskarca skontala sam sta sam uradilauser posted image
Ali budala umjesto da se izvinem i izadjem ja lijepo udjem i pomognem malenom da zavrsi posao...i dan danas kad god odem u wisu padne mi na pammet ova situacija

user posted image user posted image user posted image

Tako ja u Turskoj na aerodromu,dijete mi bolesno,svako malo u wc,trka,imao proljev..I tako mi u wc,iz wc-a..I jednom trka,uletimo u wc,a ja sad kontam da nismo promasili,pa usli u muski,ma rekoh nismo,kad udjemo tamo,pred ogledalom stoji zena,al na prvi pogled je isto musko,ja se odmah zacrvenilauser posted image ,kad sam je malo bolje pogledala,ono zena,hvala Boguuser posted image ..A ona onako stara,mrsava,kratka kosa,ma isto muskouser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 1511
7.11.2012 22:29:36   
Lady26
Vecerasnji...
Pricam Lani Pepeljugu i usput gledam Sex i grad... user posted image
I tako je dosla Pepeljuga na bal i princ je cijeeeeelu noc spavao s njom user posted image user posted image
Kaze Lana cuj spavao, valjda plesao i pricao user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1512
7.11.2012 22:31:27   
reallove

IZVORNA PORUKA: Lady26

Vecerasnji...
I tako je dosla Pepeljuga na bal i princ je cijeeeeelu noc spavao s njom user posted image user posted image
Kaze Lana cuj spavao, valjda plesao i pricao user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1513
8.11.2012 9:00:59   
Vinetu
Vecerasnji...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1514
8.11.2012 9:04:04   
Medić*

IZVORNA PORUKA: Vinetu

Vecerasnji...

Za Lanu user posted image
Za mamu user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 1515
   [Obrisana poruka]
8.11.2012 9:18:23   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 1516
8.11.2012 9:55:15   
mayra
Davno je bilo, al uvijek se tome smijem.
Tada sam radila u turistickoj agenciji, i neka zena htjela rezervisati hotel u Hrvatskoj. Nazovem ja hotel, trazim prodaju, kaze mi gdja s recepcije, prodaja danas ne radi, danas nam je praznik, a ja sva sretna, reko sretan Vam praznik, kaze ona danas je dan mrtvih ali eto ipak hvala.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam vasar.Eto sta !
Ja sam tristo cuda.
Muzika sam. Guzva. Smeh.
Vrteska. I luda.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1517
19.11.2012 9:41:12   
SdZ
Na sabahu sam se izblamirala. user posted image

Razmisljam ja kako moram ubaciti svoju mobilnu karticu u neki mobitel da iskljucim neke alarme na njemu jer nas svako jutro bude prije vremena i istovremeno hocu da kazem mm kako me boli stomak nesto, ali naravno ja ne kazem da me boli stomak vec: "Kako mene boli nesto moooobitel". user posted image user posted image user posted image

Mm je zabolio stomak od smijanja.user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu mayra)
Neposredna veza do poruke: 1518
20.11.2012 13:52:19   
amilacha
bas blamuser posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: mayra

Davno je bilo, al uvijek se tome smijem.
Tada sam radila u turistickoj agenciji, i neka zena htjela rezervisati hotel u Hrvatskoj. Nazovem ja hotel, trazim prodaju, kaze mi gdja s recepcije, prodaja danas ne radi, danas nam je praznik, a ja sva sretna, reko sretan Vam praznik, kaze ona danas je dan mrtvih ali eto ipak hvala.user posted image user posted image user posted image user posted image

zivot je neshvatljivo cudo, jer se neprestano trosi i osipa, a ipak traje i stoji cvrsto kao na Drini cuprija...
A 12.06.2012.

(odgovor članu mayra)
Neposredna veza do poruke: 1519
20.11.2012 14:19:14   
Taii
ajd da i ja podijelim svoju sramotu s vama user posted image doduse ovo mi se desilo u subotu , al opet je frisak user posted image

kako sam super spavala , nisam ni ustajala u wc , i to jutro fino mm prvi zauzeo kupatilo a ja iz ormara vadim dzemper , nesto mi bilo hladno... i izlazi moj mm iz wc-a , a meni u tom trenutku nadoslo da kisem ( a da ne spominjem kako mi se uzasno piskilo ) i tako ja kihnem a niz nogavice mlaz tecnost hahahahahaahah ja jadna ko dijete se postidila a mm u vrisku : AAAAAAAAAAAAAA pocelo je , gdje ti je kofer , pa zaboga ti nisi spremila kofer , nema veze ja cu , aaaaaaaaaaaaaaa gdje ti je knjizica , gdje su ti nalazi .........aaaaaaaaaaaaaaaaaa.....pa pukao ti je vodenjak......... izbezumljen u gacicama po kuci trci a ja se ukopala u mjesto i ne mrdam , i placem od smijeha... nakon par minuta njegovog trcanja i vristanja , stane on kraj mene , i onako me znacajno upita " a jel ti to mene samo zezas ?" a ja idalje ne mogu da dodjem sebi od smijeha i samo sam onako u onom smijehu uspjela da mu kazem " bubi , ja sam se upiskila " i onda smo oboje prasnuli u smijeh uglavnom jadnicak je jos isprepadan ,do sad me 5 puta nazvao da pita sta mi treba od mame ponijeti , i jesam li se stvarno samo upiskila

Zivot nije bio zivot , sve dok u njega nisi usla ti... Volimo te pahuljo nasa... 21.12.2012... .H.

(odgovor članu amilacha)
Neposredna veza do poruke: 1520
20.11.2012 14:35:51   
Neca xxx

Vecerasnji...

Lady, bezobraznice. Vidis kako je Lanica fino romanticarka, a ti je kvaris. user posted image

“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…”
“Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1521
20.11.2012 14:48:38   
Lady26
Brat i mm su me danima molili da im pricam Pepeljugu user posted image user posted image user posted image
A Lana vise ne trazi price...user posted image user posted image user posted image
Sto li user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 1522
20.11.2012 14:55:02   
Leena

IZVORNA PORUKA: Taii

ajd da i ja podijelim svoju sramotu s vama user posted image doduse ovo mi se desilo u subotu , al opet je frisak user posted image

kako sam super spavala , nisam ni ustajala u wc , i to jutro fino mm prvi zauzeo kupatilo a ja iz ormara vadim dzemper , nesto mi bilo hladno... i izlazi moj mm iz wc-a , a meni u tom trenutku nadoslo da kisem ( a da ne spominjem kako mi se uzasno piskilo ) i tako ja kihnem a niz nogavice mlaz tecnost hahahahahaahah ja jadna ko dijete se postidila a mm u vrisku : AAAAAAAAAAAAAA pocelo je , gdje ti je kofer , pa zaboga ti nisi spremila kofer , nema veze ja cu , aaaaaaaaaaaaaaa gdje ti je knjizica , gdje su ti nalazi .........aaaaaaaaaaaaaaaaaa.....pa pukao ti je vodenjak......... izbezumljen u gacicama po kuci trci a ja se ukopala u mjesto i ne mrdam , i placem od smijeha... nakon par minuta njegovog trcanja i vristanja , stane on kraj mene , i onako me znacajno upita " a jel ti to mene samo zezas ?" a ja idalje ne mogu da dodjem sebi od smijeha i samo sam onako u onom smijehu uspjela da mu kazem " bubi , ja sam se upiskila " i onda smo oboje prasnuli u smijeh uglavnom jadnicak je jos isprepadan ,do sad me 5 puta nazvao da pita sta mi treba od mame ponijeti , i jesam li se stvarno samo upiskila

user posted image user posted image user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Taii)
Neposredna veza do poruke: 1523
28.1.2013 18:27:46   
jasmin
Evo od maloprije. Zove me seka,kaze eto me idem,pripremi teglu meda. `Ajd pripremim ja,i jos neke Esmine stvari koje su ostale od prosli put. Ona kaze nece sjediti,ide odmah. Kuca seka na vrata,stigla,auto na putu. Uredno dajem kesu. Ide auto iza,seka zuri da ne ceka tip iza i ode. Sjedim ja nekih 20 minuta,zao mi sto ne sjede i odjednom se sjetih....kuku,ona mi kesa nesto ne bi teska,da li ja stavih med...pitam dragojla gdje je on stavio med,kaze ja ga stavio kod vrata,zar nisi dala?! Ja sama sebe zbunih. Odem do vrata,tamo med user posted image user posted image user posted image
Sva sam u grcu (a inace nisam nikad u grcu zbog neke situacije),zovem seku,kaze evo me pred vratima,stigla kuci......
Da se roknem???

< Poruku je uredio jasmin -- 28.1.2013 18:28:46 >

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1524
25.2.2013 23:16:11   
lady_bubamara
Da malo osvježim temu user posted image

Možda i nije toooliki blam ali mene je bilo sramota, ma da sam se ostatak dana svaki put nasmijala kada sam se sjetila...

Moj muž voli pecanje i baš uživa u tome. Ulazim u dnevni boravak i vidim on se zablejao u laptop, sjednem kraj njega provirim , pitam šta je to , kaže on ma gledam neki mini štap za pecanje u obliku hemijske olovke , a ja onako kao da ispadnem pametna ,, Ma šta možeš sa tim, pecati glaviće i to ti je to " i onda skontam šta sam rekla i isto tako skontam da djever sjedi za drugim stolom za računarom igra igrice user posted image joj , muž me samo blijedo pogleda ne progovara, a djever ćuti ćuti pa prasnu u smijeh a onda i ja user posted image

Uglavnom htjela sam reći da može upecati samo ribiće punoglavce ( male ribice ) kako god , al eto , odvali ja ... user posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *