reallove
|
IZVORNA PORUKA: Dida79 IZVORNA PORUKA: Lalana Nije svjež, ali je blam Otišla ja s djecom u jedan tržni centar, i u pola frke mom se sinu (tad 2.5 god) ide u wc..Ok, okrenem se okolo da vidim gdje je znak za wc, i vidim nema. Malo prohodamo brzinski, kad ugledam wc na kraju uskog prolaza, ali ne vidim da li je muski ili zenski. Kontam sigurno zenski, cim ne pise . I usli mi, kad cujem iz daljine muski glas i uvedem i starije dijete u wc i zakljucamo se. Ja se usutim, a oni brbljaju, ko djeca. Odlucim cekati dok se smire glasovi, i kad sam procijenila da je to to, krenemo izlaziti, kad covjek kod lavaboa, a drugi taman ulazi na vrata. Bez ijedne riječi izadjem i nastavim dalje, a usput vidim jos par muskaraca kako sokirano gledaju u mene dok prolazim. Sta da radim, pritislo nas Ovo je kako se sjecam, znam da je tu bilo jos nesto sto je blam cinilo gorim, ali ne mogu da se sjetim nikako. Slicno nesto mi se desilo kad je moj straiji sin imao negdje oko 4 godine..bili mi u Wisi i on hoce da piski JA dijete lijepo za ruku i u muski wc tek kad sam usla i vidjela dva muskarca skontala sam sta sam uradila Ali budala umjesto da se izvinem i izadjem ja lijepo udjem i pomognem malenom da zavrsi posao...i dan danas kad god odem u wisu padne mi na pammet ova situacija Tako ja u Turskoj na aerodromu,dijete mi bolesno,svako malo u wc,trka,imao proljev..I tako mi u wc,iz wc-a..I jednom trka,uletimo u wc,a ja sad kontam da nismo promasili,pa usli u muski,ma rekoh nismo,kad udjemo tamo,pred ogledalom stoji zena,al na prvi pogled je isto musko,ja se odmah zacrvenila ,kad sam je malo bolje pogledala,ono zena,hvala Bogu ..A ona onako stara,mrsava,kratka kosa,ma isto musko