|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
20.9.2012 13:05:23   
ziki

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: D_K

"ja sam ga izvadila i opet stavila ali nece pa nece ...nista se ne desava....nikakav signal"
tek cujem muski glas kako se smije i kaze " ne znas ti to Boga mi...ja kad izvadim i stavim desava se svasta" i umire od smjeha...

joj ovo je legendarno user posted image user posted image
nego, sacuva li ti broj user posted image ??

isti kao kod MM samo je 061 a ne 062... khmmmmm user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1476
20.9.2012 13:05:53   
D_K
evo moj od prije 2 minute:
zovem apoteku, javlja se zena a ja pitam 'imate li Mirena spiralu' - ispade kao da nju pitam ima li spiralu user posted image ..
u sljedecem javljanju sam popravila spiku i pitala 'da li se moze kod vas kupiti Mirena spirala'

Onaj pogled :))))

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1477
20.9.2012 13:06:41   
Mala Selma
Moj blam od neki danuser posted image
Vrlo cesto me drugarica poveze do posla, cekam je trolejbuskoj stanici.I sad idem ja kroz ulicu i vidim njen auto i pohiti u stiklama, dodjem do auta, otvorim, sklonim tasnu sa suvozacevog auta na zadnje sjediste i kazem njoj izvini smo si me cekala...kad muk...ja pogledam prema njoj, kad neka druga djevojka sjedi i samo gleda, ma ni da zaze ni A ni B-euser posted image user posted image ja se odvalim smijati i izvinjavati, a ona suti ni rijec nije rekla...izadjem na stanici i odvalim se smijati, a i raja koja je sve to gledalauser posted image user posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1478
20.9.2012 13:06:57   
hapymum
hahahah nije valjda da se apotekarka zove Mirenauser posted image user posted image

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1479
20.9.2012 13:08:51   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: hapymum

hahahah nije valjda da se apotekarka zove Mirenauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne nego se spirala tako zoveuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu hapymum)
Neposredna veza do poruke: 1480
20.9.2012 13:09:43   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Mala Selma

Moj blam od neki danuser posted image
Vrlo cesto me drugarica poveze do posla, cekam je trolejbuskoj stanici.I sad idem ja kroz ulicu i vidim njen auto i pohiti u stiklama, dodjem do auta, otvorim, sklonim tasnu sa suvozacevog auta na zadnje sjediste i kazem njoj izvini smo si me cekala...kad muk...ja pogledam prema njoj, kad neka druga djevojka sjedi i samo gleda, ma ni da zaze ni A ni B-euser posted image user posted image ja se odvalim smijati i izvinjavati, a ona suti ni rijec nije rekla...izadjem na stanici i odvalim se smijati, a i raja koja je sve to gledalauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Mala Selma)
Neposredna veza do poruke: 1481
20.9.2012 13:10:14   
Funky
Sad je li blam ili nije...
U mlađahne dane izašla ja s društvom i kao imala sam definisano vrijeme za izlazak, ali vrlo mudro odem kod teke da noćim i kao mogu ostati malo duže... U neka doba (već kasnim tetki pola sata) zvoni telefon,  a ovamo buka, muzika svira sve u 16, a ja mislila mama me zove. Kaže :"Gdje si, dolazi kući!", ma reko :"Evo me s tetkom!" kada otamo glas "S kakvom tetkom p**da ti materina evo mene kući!"... user posted image  Ono me tetka zvala, ja mislila neće ona ustajati da me zove...Hajd šta ću pokupi se i doma... ali mi pokvari ćejf, pih!!!

Funky Fun Club

(odgovor članu hapymum)
Neposredna veza do poruke: 1482
20.9.2012 13:11:03   
hapymum

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ne nego se spirala tako zoveuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image koji blam na blamu

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1483
20.9.2012 13:11:38   
veeseelaa
"Gdje si, dolazi kući!", ma reko :"Evo me s tetkom!" kada otamo glas "S kakvom tetkom p**da ti materina evo mene kući!"...

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Funky)
Neposredna veza do poruke: 1484
20.9.2012 13:15:19   
Funky
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
"Gdje si, dolazi kući!", ma reko :"Evo me s tetkom!" kada otamo glas "S kakvom tetkom p**da ti materina evo mene kući!"...

Moja Veselice lako se mojoj muci smijat' user posted image user posted image user posted image
A da napomenem da je to bio posljednji put da sam "noćila" kod tetke

Funky Fun Club

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1485
20.9.2012 13:15:23   
muaaa
Suze mi teku al fakatuser posted image user posted image user posted image

Popraviste mi dan zene.

Mala selma,ja sam kod tipa usla u auto,a mm me cekao s druge strane

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu hapymum)
Neposredna veza do poruke: 1486
20.9.2012 13:16:40   
veeseelaa
moje je jaranica nakon što ju je neki tip peglao u tramvaju iz istiog izletjela i na semoforu liku otvorila vrata od auta,sjela i rekla vozi user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 1487
20.9.2012 13:20:56   
Funky
Jooj moram i ovo...

Krenuli ja i mm kod njegove neke rodbine na naselje, uglavnom zima pao snijeg ma haos.
Ja ko sva sretna čizme na petu obukla i imam neki super kaput dugi (onaj strukirani pa dole zvono kroj) i silazim niz stepenice i čovjek mi govori pazi poledilo je ma kavi treba digla glavu i samo što sam stala na neki malo kao blatnjavi dio kao da mi neko noge izvuče ispod mene padnem, ali padam i kaput se raširi kao Betmen kad poleti, ma pad iz filmova, skočim nabrzaka ma reko nije mi ništa. Dođemo kod ljudi skidam se ja kad njegova strina kaže:"Hiii, sine pa šta ti je to?" kad meni na stražnjici jedno kilo onog blata u koje sam se uvalila, kao da sam se ukakila... u bruke... žena mi dala neku suknju da obučem da se dalje ne brukam...
Ma joj uvijek neke kubure user posted image

Funky Fun Club

Neposredna veza do poruke: 1488
20.9.2012 13:23:07   
D_K

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image koji blam na blamu

i bolje sto to ne znas..
i mene je muka natjerala da saznamuser posted image

Onaj pogled :))))

(odgovor članu hapymum)
Neposredna veza do poruke: 1489
20.9.2012 13:46:02   
Bihter
Suze mi od smjeha idu na ove blamoveuser posted image user posted image user posted image Super tema..Evo imam i ja jos jedan blam koji necu lako zaboraviti. Pricali muz i ja nesto o strancima u Austriji kad ja kazem eto kako ima puno Hrvata u Gradiscu i Koruski (pokrajine u Austriji) ,.i kaze muz pa u Gradiscu ih ima stvarno puno,.ovdje kod nas i ne. Ja onakouser posted image kazem sto kod nas,tko je nas Karnten (kanton gdje zivimo) spomenuo? Kad ce on..pa Koruska zeno..Koruska je Karnten ..Jedno je na bosanskom drugo na njemackom user posted image user posted image user posted image Ajme sramote..ja se sva pogubila haha..Eto tek sam se doselila a htjela da pametujem pa sve zbrkala..a da me netko za 100 000 km pitao gdje je Koruska ja ne bi znala a zivim u njoj user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1490
20.9.2012 14:10:48   
Hanady RR

user posted image user posted image user posted image

dok drugo rodiš znaćeš i ti za Mirenuuser posted image nije to blamuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu hapymum)
Neposredna veza do poruke: 1491
3.10.2012 19:52:40   
Vinetu
Moj blam nije baš bio javan, al' eto... čuo me muž, pa mi se svaki dan smije...

Ja sam inače malo nagluha na jedno uhouser posted image i obično mi to ne predstavlja nikakve probleme, osim ako osoba do mene ne šapće. I neki dan moja curica meni kaže: "Mama, dođi da ti nešto šapnem!" Ja se sagnem, a ona mi baš na "ono" uho šapne: "Hoću ja krušku." Ja zbunjena: "Bože sačuvaj, lutkice! Pa ti si curica, šta će tebi puška?!" A ona se prodera: "Hoću krušku!!!"
Drugi dan je tražila vuka (svoju igračku), a ja joj donijela soka!
user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1492
3.10.2012 20:46:48   
emirita
Evo jedna iz srednje skole. Sjedimo svi u klupama,cekamo profesoricu hemije da udje,koja je btw starija zena. Ulazi profesorica, niko ne ustaje, kad ona ce : "kome se ne dize kad ja ulazim" :)))))

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 1493
3.10.2012 20:51:34   
minja_
Izasli mm i ja sa nekim prijateljima u jedan fensi kafic, ja se sredila, haljinica, stiklice. Odem do wc-a da piskim, zavrsim, stanem kraj ogledala da popravim sminku i sva onako samouvjerena izadjem, krenem prema nasem stolu. kafic sav u ogledalima i vidim ja u odrazu neku trebu u stiklama, haljinice spasane u gace otpozadi, otpozadi se samo stikle i gace videuser posted image user posted image Kad sam skontala da sam to jauser posted image , i da se srecom dvoje koji su me mogli vidjeti ljube i nikog ne vide, osim konobara, koji nam sipa pice i zblanuto gleda kako izvlacim haljinu iz gaca i strampliuser posted image user posted image user posted image user posted image
bem ti brzinuuser posted image

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 1494
3.10.2012 20:58:42   
neki x

IZVORNA PORUKA: Vinetu

Evo i mene ovdje,redovno me za ovo mm proziva,bili mi kod moje sestre i sjedili kad dodjose njn svekar i sveki i tako nesto pricali o hrani,i meni seka govori kako sam prije mogla jesti puno a bila mrsava,i ja odg,ma jasta sam znala sam nekad pojesti pola kite pite s merakom,user posted image a sveki i svekar se zacrvenili,mm me gazi,seka ode u kuhinju po "nesto",ja sam htjela propasti u zemlju

Suze me od smijeha obliše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jao zeno draga,ja vristim od smijehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 1495
3.10.2012 22:10:01   
Neca xxx

Moj blam nije baš bio javan, al' eto... čuo me muž, pa mi se svaki dan smije...

Ja sam inače malo nagluha na jedno uhouser posted image i obično mi to ne predstavlja nikakve probleme, osim ako osoba do mene ne šapće. I neki dan moja curica meni kaže: "Mama, dođi da ti nešto šapnem!" Ja se sagnem, a ona mi baš na "ono" uho šapne: "Hoću ja krušku." Ja zbunjena: "Bože sačuvaj, lutkice! Pa ti si curica, šta će tebi puška?!" A ona se prodera: "Hoću krušku!!!"
Drugi dan je tražila vuka (svoju igračku), a ja joj donijela soka!
user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…”
“Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 1496
4.10.2012 19:38:49   
danery

IZVORNA PORUKA: neki x

Evo i mene ovdje,redovno me za ovo mm proziva,bili mi kod moje sestre i sjedili kad dodjose njn svekar i sveki i tako nesto pricali o hrani,i meni seka govori kako sam prije mogla jesti puno a bila mrsava,i ja odg,ma jasta sam znala sam nekad pojesti pola kite pite s merakom,user posted image a sveki i svekar se zacrvenili,mm me gazi,seka ode u kuhinju po "nesto",ja sam htjela propasti u zemlju

Suze me od smijeha obliše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jao zeno draga,ja vristim od smijehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neki x)
Neposredna veza do poruke: 1497
8.10.2012 10:36:40   
henna ze
ušla kod direktora i rekla mu dva zaposlenika trebaju do TEBE!
prije tri sekunde...
zemljo otvori se

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1498
8.10.2012 10:39:24   
Medić*

IZVORNA PORUKA: henna ze

prije tri sekunde...
zemljo otvori se

Mozda nije dobro cuo user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1499
8.10.2012 10:43:09   
jasmin

IZVORNA PORUKA: medic slatki

IZVORNA PORUKA: henna ze

prije tri sekunde...
zemljo otvori se

Mozda nije dobro cuo user posted image

Joj henno user posted image user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *