|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
18.9.2012 18:46:27   
jasmin
Stranica 59 mi je jedna od najboljih user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1451
18.9.2012 18:59:13   
maxus svratila
Prolazimo MM i ja pored stare Atik Dzamije, u cijem haremu je mezarlje i imaju oni stari nisani.
Citam ja tako i nadjem se cudu, reko amaaaan, i citam muzu, cuje rekoh kako se covjek zove ( na nisanu ovako pise):
ALLARAH
METELJE

I ja mislim covjek se tako zove, rekoh, dragi iz kojeg li je ovo doba mezar, a on jadan od smijeha sjeo na pod.
KAze, pa vidis li ti sta dalje pise Uglavnom, to je trebalo da pise u jednom redu Allarahmetelje, pa ime covjeka.

Sve što sam starija to udobnije gaće biram!

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1452
19.9.2012 9:04:16   
D_K

IZVORNA PORUKA: draguljče

Upoznaje mene muž sa drugom i govori: "Ovo je moja žena", a ja mrtva hladna pružam ruku i govorim: "Ja sam žena". user posted image (trebam li pomenuti da drug izgleda kao grom i da je oplakao od smijeha) user posted image

joj draguljce legendo user posted image user posted image
mogu misliti scene user posted image user posted image

Onaj pogled :))))

(odgovor članu draguljče)
Neposredna veza do poruke: 1453
19.9.2012 11:08:14   
zvončica
Prije par godina setamo navece u Makarskoj.....taman se smracilo, ja i ovako slabo vidim, po mraku i rodjenu mater bih jedva poznala.... i prolazimo pored biste Franje Tudjmana....a ja onako lezerno i poprilicno glasno "priupitam" mm...." je l' majke ti, ko je onaj nosonja"....user posted image
Ne moram reci kako su se sve glave na setalistu prema meni okrenule, a mm bio i pros'o user posted image

Volim sve sto vole mladi :D

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1454
19.9.2012 13:45:51   
salmy
Prilazim covjeku na pijaci   i pitam ga?

Oprostite imate li spinata? a gledam u persun (ustvari meni persun i treba)
Kaze on: nema gospodjo,rekoh kako nema...
uzimam onu kitu svezanog persuna i masem mu ispred ociju
On mrtav hladan kaze:ali gospodjo to vam je persunuser posted image

Joj jest me bilo stid...njemu sega,a nezgodno mu se smijat 

(odgovor članu Dz3ni)
Neposredna veza do poruke: 1455
20.9.2012 12:19:46   
hapymum
Evo i mene ovdje,redovno me za ovo mm proziva,bili mi kod moje sestre i sjedili kad dodjose njn svekar i sveki i tako nesto pricali o hrani,i meni seka govori kako sam prije mogla jesti puno a bila mrsava,i ja odg,ma jasta sam znala sam nekad pojesti pola kite pite s merakom,user posted image a sveki i svekar se zacrvenili,mm me gazi,seka ode u kuhinju po "nesto",ja sam htjela propasti u zemlju

30.05.2012 02:20 Hana
03.07.2014 07:40 Ejna

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1456
20.9.2012 12:23:21   
Mirkica
odveli mi starijeg sina na pregled kod doktora ono kontrola, i sada doki hoce da vidi kako i sta mali sve zna i dao je on njemu sliku na kojoj ima maca cuko itd. i doktor kaze kada sta kaze i pokaze prevedite mi da znam je li tacno reko ok, i sada govori Ishak maca, maca a nece da pokaze i pitamo mi njega gdje je maca :))) doktor isto pita "maca" i ja se sada okrenem doktoru i da kazem covjeku sta je maca ja it njemu maca vam je miauuu miauu :))hahahhahahahahaha ludo pa zivi .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu hapymum)
Neposredna veza do poruke: 1457
20.9.2012 12:25:31   
smajli80
A joj al se ismijah...pogotovo ona-Ja sam ženauser posted image user posted image user posted image ili ova kite-piteuser posted image user posted image

Kakve kraljiceuser posted image user posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu hapymum)
Neposredna veza do poruke: 1458
20.9.2012 12:28:35   
veeseelaa
meni priča moja snaha, vodila sina na kontrolu, malenom je 1,5 godina a dr navalio " ja mu kite mašala, ja mu kite mašala"
Bože sačuvaj user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 1459
20.9.2012 12:30:31   
Vinetu

IZVORNA PORUKA: hapymum

Evo i mene ovdje,redovno me za ovo mm proziva,bili mi kod moje sestre i sjedili kad dodjose njn svekar i sveki i tako nesto pricali o hrani,i meni seka govori kako sam prije mogla jesti puno a bila mrsava,i ja odg,ma jasta sam znala sam nekad pojesti pola kite pite s merakom,user posted image a sveki i svekar se zacrvenili,mm me gazi,seka ode u kuhinju po "nesto",ja sam htjela propasti u zemlju

Suze me od smijeha obliše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hapymum)
Neposredna veza do poruke: 1460
20.9.2012 12:32:50   
hapymum
izasli ja i mm(tadasnji momak) skupa da jedemo,i otisli opet pitu da jedemo,ja bila gladna ali hajd reko necu sad pretjerivati,i pita mm mene sta ces ti reko krompirusu,kaze hoces pola kg,ma reko gdje cu toliko pojesti,moze meni za 3 km,user posted image user posted image .Kaze on meni pa 1 kg je 6 kmuser posted image user posted image katastrofa sam

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1461
20.9.2012 12:36:07   
Bihter
Mene u zadnje vrijeme novi mobitel zezne pa se desi blam.. Tek sam ga dobila pa se ucim i tako jedno jutro kad je muz otisao na posao ja njemu htjela poslati porukicu za fin dan. I pisem ja,.."Ljube moj zelim ti lijep dan danas,da ti dobro prodje onaj vazan pregled bla bla..Ti si moja maza.. Vec mi falis,volim te,pusa,pusa,pusa i jos koje lijagavosti romanticne " i posaljem ja to.. Nakon pola sata nema odgovora,cudim se sta li se muzek ne javlja pa posaljem jos jednu slicnu poruku,.. kad ono moja mama zove i kaze..Bas sam imala fin dan i ti meni kceri falis..ali jesil sigurna da su one poruke za mene? .. a ja u zemlju od stida skoro propala,..cuj mami sam poruke mjesto muzu slala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 1462
20.9.2012 12:36:21   
koka i po
reko gdje cu toliko pojesti,moze meni za 3 km, .Kaze on meni pa 1 kg je 6 km katastrofa sam

ovo se ne zove blam nego dobar apetituser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu hapymum)
Neposredna veza do poruke: 1463
20.9.2012 12:39:23   
ziki

IZVORNA PORUKA: hapymum

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pod sto pala od smijeha

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu hapymum)
Neposredna veza do poruke: 1464
20.9.2012 12:44:22   
smajli80

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

meni priča moja snaha, vodila sina na kontrolu, malenom je 1,5 godina a dr navalio "mašala, ja ja mu kite mu kite mašala"
Bože sačuvaj user posted image

veseelaa jel ti ovo kažeš i svom mužuuser posted image user posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1465
20.9.2012 12:47:58   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Bihter

Mene u zadnje vrijeme novi mobitel zezne pa se desi blam.. Tek sam ga dobila pa se ucim i tako jedno jutro kad je muz otisao na posao ja njemu htjela poslati porukicu za fin dan. I pisem ja,.."Ljube moj zelim ti lijep dan danas,da ti dobro prodje onaj vazan pregled bla bla..Ti si moja maza.. Vec mi falis,volim te,pusa,pusa,pusa i jos koje lijagavosti romanticne " i posaljem ja to.. Nakon pola sata nema odgovora,cudim se sta li se muzek ne javlja pa posaljem jos jednu slicnu poruku,.. kad ono moja mama zove i kaze..Bas sam imala fin dan i ti meni kceri falis..ali jesil sigurna da su one poruke za mene? .. a ja u zemlju od stida skoro propala,..cuj mami sam poruke mjesto muzu slala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
ja neki dan iznervirana sto bnemam signal za Tv i net zovem MM i kukam da mi pomogne ...on kaze da izvadim onaj neki hepek u resiveru i ponovo stavim, mozda proradi... uradim to i nista i zovem ga opet
"ja sam ga izvadila i opet stavila ali nece pa nece ...nista se ne desava....nikakav signal"
tek cujem muski glas kako se smije i kaze " ne znas ti to Boga mi...ja kad izvadim i stavim desava se svasta" i umire od smjeha... user posted image
bi i meni smjesno pa samo rekoh joooooj greska odoh zvati muza user posted image
poslije mi MM tek umiro od smjeha

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Bihter)
Neposredna veza do poruke: 1466
20.9.2012 12:49:41   
Vinetu
Meni se prije dvije godine desilo da sam sa kćerkom bila na moru kod svekrve, a muž bio u Sa. Malena je spavala na spratu i bio je uključen "bebifon". Nešto se malena rasplakala i ja otišla da vidim šta je bilo, a ostavim onu "slušalicu" bebifona u sobi gdje je sveki sjedila sa jednom rodicom. Kad sam smirila malenu nazovem muža i sa njim obavim veoma romantičan razgovor... Ne, nije bio telefonski seH... ali se nismo vidjeli dvije sedmice pa mi je baš, baš nedostajaouser posted image . Kad sam sišla u sobu gdje mi je bila sveki, poče ona mene zafrkavati, a ja u zemlju da propadnem kad sam skontala da je preko bebifona sve čula.

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 1467
20.9.2012 12:49:59   
animagical
joj visnja

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1468
20.9.2012 12:51:30   
D_K
"ja sam ga izvadila i opet stavila ali nece pa nece ...nista se ne desava....nikakav signal"
tek cujem muski glas kako se smije i kaze " ne znas ti to Boga mi...ja kad izvadim i stavim desava se svasta" i umire od smjeha...

joj ovo je legendarno user posted image user posted image
nego, sacuva li ti broj user posted image ??

Neposredna veza do poruke: 1469
20.9.2012 12:51:52   
Funky
O žene što se mi provaljujemo user posted image

Ovaj blam oko kila sam i ja imala, mislim da sam i pisala nekada.
Došla s posla gospođa i zove me svekrva hajd na kafu, hajd. I sjedimo ona, svekar i ja i pita me žena snaho jesi jela išta da ti stavim da jedeš ma reko Jok danas sam pola kile kite pojela dosta mi je do sutra!
I sad njih dvoje gledaju u mene blijedo, svekar se okrenu i izađe napolje, a svekrva se preko šporeta prebacila od smjeha user posted image ... kuku majci više i ne spominjem šta sam jela samo kažem JELA SAM! Čovjek uči dok je živ...

Funky Fun Club

(odgovor članu smajli80)
Neposredna veza do poruke: 1470
20.9.2012 12:52:43   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: D_K

tek cujem muski glas kako se smije i kaze " ne znas ti to Boga mi...ja kad izvadim i stavim desava se svasta" i umire od smjeha...

isti kao kod MM samo je 061 a ne 062... khmmmmm user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1471
20.9.2012 12:52:51   
koka i po
mogu da zamislim njegovu reakciju ali tvoju nikakouser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 1472
20.9.2012 12:53:20   
animagical

IZVORNA PORUKA: D_K

user posted image

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1473
20.9.2012 12:56:01   
D_K

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

isti kao kod MM samo je 061 a ne 062... khmmmmm user posted image

user posted image user posted image
za one koji vide bezobrazluk gdje ga drugi ne vide user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1474
20.9.2012 13:04:29   
hapymum
evo jedan blam ali je OT.pricala mi seka da su ona,zet i sveki i svekar bili na zalosti kod nekog covjeka,umrla mu zena.i kaze seka bilo dosta ljudi,i zena,ono sok u ulici zena preko noci nestala,covjek se bas rasplakao,kako te danas nista i ne zaboli samo se ugasis kad ce ti sekina sveki,suti moj komsija,ja ono kako sam zimus pala,na svaku promjenu vremena me kicka boli,zena je mislila na kicmuuser posted image ,kaze seka mi samo sto nismo umrli od smijeha

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *