|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
30.4.2012 22:08:29   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 1401
   RE: Vaš blam :-)
30.4.2012 22:20:41   
veeseelaa
user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1402
11.5.2012 11:17:18   
veeseelaa
otišla ja skoro u jedan solarij
i sad radnica objašnjava kako isti fercera, kao legnete, imaš tipku za spuštanje gornjeg dijela, kad dostigneš odgovajarajuću blizinu prestaneš tipkati
prvi put sam u ovom solarijumu, tek tako svratila....
skinem se ja, legnem, pritisnem tipku, kad dodje do odredjene, meni odgovarajuće visine prestadoh tipkati

al ne da meni đavo mira, nako mi dosadno, rekoh ajd da vidim dokle se može spustiti gornji dio, dobro ja dugmence istipkam e kad je krenuo gornji dio da se spušta prema meni ja rekoh gotova sam user posted image uhvati me panika al ne mogu da izadjem jer je gornji dio preblizu, a ja uprem nogama da ga vratim al ne ide user posted image user posted image user posted image jedva živu glavu iznesem hahahahahah uh rekoh dobro prodjoh Bila sam ko Mister Bin user posted image user posted image user posted image
sad ja gledam dokle će se spustiti onaj gornji dio, kao on dodje  donekle i lijepo se uredno vrati skroz gore user posted image

a mene jaranica čekala ispred, kaže šta se ono tumbalo, joj kad sam joj ispričala žena se zamalo upiškila

da ste me samo vidjeli golu kako nogama pokušavam vratiti gornji dio user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1403
11.5.2012 12:13:29   
henna ze
ulazimo hena i ja u pekaru..hoću da je pitam hoćeš li buhtlu ili lisnato..ona vani ganja cuke a ja se derem : Hena hoćeš buhnato.?

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

Neposredna veza do poruke: 1404
11.5.2012 12:39:08   
veeseelaa
user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 1405
11.5.2012 16:38:11   
Galicia
Evo kad vam je jezik brzi od pameti.user posted image

Juce u 3 sata na poslu dobijem novu grupu pacijenata. I tako odem kod jedne pacijentkinje, zena 61 godina, operisala koljeno. Udjem, predstavim se, onako zenica fina. Malo punija, smije se, provaljuje, reko bice dobro s njom. Kad ulaze mladja zenica, i curica od 11 godina. Reko, evo dosla vam kcerka i unuka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaze zena: "Ma ne, to mi je zena i kcerka.". user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zemljo otvori se. Izvinem se kulturno,i okrenem na salu. Prihvatila je moju salu.

“It takes a long time to make it simple.”

Neposredna veza do poruke: 1406
11.5.2012 16:49:52   
SdZ
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 1407
15.5.2012 15:46:09   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Galicia

Evo kad vam je jezik brzi od pameti.user posted image

Juce u 3 sata na poslu dobijem novu grupu pacijenata. I tako odem kod jedne pacijentkinje, zena 61 godina, operisala koljeno. Udjem, predstavim se, onako zenica fina. Malo punija, smije se, provaljuje, reko bice dobro s njom. Kad ulaze mladja zenica, i curica od 11 godina. Reko, evo dosla vam kcerka i unuka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaze zena: "Ma ne, to mi je zena i kcerka.". user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zemljo otvori se. Izvinem se kulturno,i okrenem na salu. Prihvatila je moju salu.

user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 1408
28.5.2012 11:10:37   
veeseelaa
neki dan se sjetim jednog svog blama, smijala sam se do besvijesti
ja u autu s nekom rajom, prolazimo preko d.malte i ugledam desetak lica kako izlaze iz jedne kapije u bijelim doktorskim mantilima
aaaauuu rekoh ovdje mora da je bilo neko s*anje veliko, Bože šta li se desilo, ovoliki broj medicinskog osoblja....
a kad će moj prijatelj iz auta pa bona pekari, vidiš da prolazimo pored Klasa user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1409
26.7.2012 23:58:13   
madam x
Ima li iko šta svježe da se nasmijemo ?user posted image

Neposredna veza do poruke: 1410
27.7.2012 0:05:01   
Anoniman
ja mislila imas ti user posted image

(odgovor članu madam x)
  Neposredna veza do poruke: 1411
27.7.2012 0:08:00   
teacher75
evo ja da napisem svoj blam od prije mjesec danauser posted image mm bio prehladjen i kupio kilu limuna i kilu narandzi i sve to rucno iscijedio u jednu serpu da moze da pije (nije koristio sokovnik nego se mucio komad po komad i cijedio). ja dosla kuci, pocela stavljati prljavo sudje u masinu i kontala da je u serpi neka prljava voda i sve prosula u sudoperuser posted image on poslije pita gdje mu je limunada a ja user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1412
27.7.2012 11:36:12   
madam x

IZVORNA PORUKA: teacher75

evo ja da napisem svoj blam od prije mjesec danauser posted image mm bio prehladjen i kupio kilu limuna i kilu narandzi i sve to rucno iscijedio u jednu serpu da moze da pije (nije koristio sokovnik nego se mucio komad po komad i cijedio). ja dosla kuci, pocela stavljati prljavo sudje u masinu i kontala da je u serpi neka prljava voda i sve prosula u sudoperuser posted image on poslije pita gdje mu je limunada a ja user posted image

Neposredna veza do poruke: 1413
27.7.2012 11:36:45   
madam x

IZVORNA PORUKA: triputmama

ja mislila imas ti user posted image

Biće dok preberem i skontam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1414
27.7.2012 11:41:23   
madam x

IZVORNA PORUKA: teacher75

Moja radna kojegica je tako sinu kuhala čorbicu, a on nije ljubitelj povrća....sve polako iskuhala, malo ovoga, malo onoga, malo mesa i sad veli to sve lijepo procjedim i skuham supu, on neće ni skontati da je bilo povrća. I uzme žena cjediljku i nad sudoper i sve procjedi a čorbica u odvoduser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1415
27.7.2012 22:13:14   
MicoTico
Evo jedan moj prošlosedmični:
Bio mi neki klijent u kancelariji i dam mu neki papir da potpiše. Nekako sam zamahnula tim papirom, te svi ostali papiri padoše na pod. Kaže meni klijent šta to bi, a ja njemu mrtva ozbiljna:"ma ništa strašno, to ja napravila vjetar". Čovjek umro od smijeha, a ja od blama. Evo sad mi baš user posted image , ali onda kad nisam crkla šta izgovorih.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1416
27.7.2012 22:16:25   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Evo jedan moj prošlosedmični:
Bio mi neki klijent u kancelariji i dam mu neki papir da potpiše. Nekako sam zamahnula tim papirom, te svi ostali papiri padoše na pod. Kaže meni klijent šta to bi, a ja njemu mrtva ozbiljna:"ma ništa strašno, to ja napravila vjetar". Čovjek umro od smijeha, a ja od blama. Evo sad mi baš user posted image , ali onda kad nisam crkla šta izgovorih.

user posted image

čudotvorac...vjetar niodakleuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 1417
27.7.2012 22:21:39   
ananas_ze
nije bas niodakleuser posted image user posted image user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1418
27.7.2012 22:21:44   
Hanady RR
Ja moram jutrišnji moje mlađe mile zaove podjeliti...user posted image
zove me oko 10 ujutro...kaže obećala jednoj kolegici sa posla tortu napraviti za večrašnji iftar...
pa reko naparavi...
eto ja bih teodoru , šta mi treba...
ja sve izdiktiram...vidi ona zahmet...
eto ja ću reform ono ko ti jednu koru u plehu pa prerezat na troje...i ko rolat sastavit...
izdiktiram ja sve i od eona u kupovinu...
zove za 2 sata...'' didi pomagaj'''
reko šta bi...
''ja umjesto šećera u prahu kupila sodu bikarbonu i fino sasula čitavu šolju iste sa orasima i jajima i ispekla koru''user posted image
reko to sad ne valja...baci...
tolika soda...
šta ću sad sa jajima ovim za kremu...
ama reko naparvi kremu i onu koru za rolat mačije oči...to je brzo i isto na troje podjeli...
zove za sat vremena...mogul ja stavit banane u ovu koru...
reko možeš stavi zarolaj...sve objasnim...
zove za po sata...jojjjjjjjjjj ja isjekla koru kako ću je zarolatuser posted image user posted image

e reko izreži banane pa edaj između kolutiove...

hajd astavila onu nju...kad zove...

'' Didi ja završila...eto lijepo liči''
'' e rkeo moja miko vazdan praviš kolač koji se za 25 minuta satavi...''

kaže ma nije to sve...
kolač mi tek za sutra treba...sutra im je taj iftaruser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1419
28.7.2012 15:35:43   
madam x
Nedavno na fejsu obavijest da moj dajdža ima rođendan( živi u Americi)Sretan rođendan, dajdža, sve najljepše :))) i ja hop, objavim...kad ono piše -Pisali ste po zidu tog i tog povodom njegovog rođendana....nije dajdža, jedan rođak sa istim prezimenom i istim početnim slovom u imenu. Ja kontam, pa nije dajdži sad rođendanuser posted image user posted image user posted image , brže bolje obrišem, uklonim objavu....ne znam da li je rođak dobio obavijest putem maila da sam mu čestitala rođendan i još ga oslovila sa dajdžauser posted image . Nadam se da nije.user posted image

< Poruku je uredio zinanina -- 28.7.2012 15:36:44 >

Neposredna veza do poruke: 1420
28.7.2012 15:41:33   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: zinanina

Nedavno na fejsu obavijest da moj dajdža ima rođendan( živi u Americi)Sretan rođendan, dajdža, sve najljepše :))) i ja hop, objavim...kad ono piše -Pisali ste po zidu tog i tog povodom njegovog rođendana....nije dajdža, jedan rođak sa istim prezimenom i istim početnim slovom u imenu. Ja kontam, pa nije dajdži sad rođendanuser posted image user posted image user posted image , brže bolje obrišem, uklonim objavu....ne znam da li je rođak dobio obavijest putem maila da sam mu čestitala rođendan i još ga oslovila sa dajdžauser posted image . Nadam se da nije.user posted image

user posted image

ja u oktobru nekada vidim piše N.Dž rođendan...
a meni s eučinilo naša bambi imaju nešta slično u imenu i prezimenu...
i kako nas vdije doavno s etepamo ''otrove'' ja napišem '' otrove sve najbolje da nam se objema otrov izbije'' user posted image user posted image kad pogledah nije ona user posted image
što je natragičnije imenovani je muž moje starije zaoveuser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1421
28.7.2012 15:43:16   
madam x
što je natragičnije imenovani je muž moje starije zaove

Suze me oblišeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1422
28.7.2012 15:45:00   
Hanady RR
moš mislit meneuser posted image user posted image user posted image

a blam je u tome da sma ja to pustila s aposla...
a anvečer skontam šta sma zetu napisalauser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1423
4.8.2012 0:30:17   
Anoniman
moj blam user posted image user posted image user posted image

kupujemo neke papuce danas i kako se ja navela da potrazim odgovarajuci br. za starijeg kad maleni iza mene , tacno pozadi promirisa me
i izvali

fuj mama se ukakila u gace user posted image user posted image user posted image user posted image nesto mi cudno mirise user posted image

samo zamislite situaciju , radnja puna naroda user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio triputmama -- 4.8.2012 0:36:09 >

Neposredna veza do poruke: 1424
4.8.2012 0:41:02   
teacher75

IZVORNA PORUKA: triputmama

moj blam user posted image user posted image user posted image

kupujemo neke papuce danas i kako se ja navela da potrazim odgovarajuci br. za starijeg kad maleni iza mene , tacno pozadi promirisa me
i izvali

fuj mama se ukakila u gace user posted image user posted image user posted image user posted image nesto mi cudno mirise user posted image

samo zamislite situaciju , radnja puna naroda user posted image user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *