veeseelaa
|
ja danas sa Ajrom bila u Tušu, kupovali neke sitnice, puna nam korpa a Ajši se piški.... tamo amo, imaju toalet unutar Tuša al zaključan, pitam radnicu gdje je ključ kaže tražiti na kasi.. ja na kasi, kasirka ne zna gdje je ključ, pita kolegicu ne zna ni ona Joj meni već muka, hem je vruće, hem smo natovareni, hem se malenoj piški, ma pomahnitala, napadnem kasirku, rekoh kakav je ovo red, imate toalet a nemate ključa i šta ja sad da radim, dijete će mi se upiškiti... ma van sebe bijah, kasirka smušena i onako s visoka, šta da ja radim, nije do mene, izadjite van pa potražite toalet.... ok rekoh već ćemo se snaći, ja Ajšu za ruku i opet se vratim ispred Tušovog toaleta koji je i dalje zaključan a nalazi se tik u rashladne vitrine zamrznutog povrća i voća Skinem ja lijepo Ajšu, pridržim je i dijete se lijepo popiški po sred Tuša, izmedju toaleta i rashladnih vitrina Pokupimo svoju korpu i idemo prema kasi, kasirka kaže jestel s esnašle, rekoh malena se predomislila u medjuvremenu Sve lijepo platimo, strpamo u korpu, pozdravimo se s kasirkom i ja joj kažem "Ah umalo da zaboravim prijaviti, neko vam se popiškio iza rashladne vitrine sa povrćem i voćem" Kasirka ostala paf http://www.youtube.com/watch?v=_A2nIkOWn3A lagano išetamo iz Tuša s facom ne zaHebavao nas niko
< Poruku je uredio veeseelaa -- 30.4.2012 19:20:14 >