|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
23.9.2011 0:33:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: reallove

IZVORNA PORUKA: iv@ncica

user posted image user posted image hajde  bona  to  ti  je  sad in..pa  sve  se  klizaju i zapinju  sa  ovim  potplatimauser posted image user posted image sta se  stidisuser posted image
sta  bi  da  si  ko  ja  u  sred  pauze,  svi ljudi  sjeli , vecera,  a  ja  se  nastiklila   i  vracam se  iz  Wc-a i za  mnom 3-4metra  papira..pa  preko  cijele  saleuser posted image user posted image user posted image ..da  me  neko  ne  bi  vidio slucajnouser posted image user posted image jos  cvjetasti  uzorak

oplakahuser posted image user posted image user posted image user posted image

ma joj mene je sve stid i sad kad se sjetim,stid me user posted image klizem se ja po sali izmedju stolova amoj Emin ko namjerno nece da staneuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od sad je ivancica Teta Violetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
reallove pogledaj ti taj cduser posted image user posted image user posted image mozda im nisi upala u kadaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 1351
23.9.2011 0:35:58   
reallove

IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: reallove

user posted image user posted image hajde  bona  to  ti  je  sad in..pa  sve  se  klizaju i zapinju  sa  ovim  potplatimauser posted image user posted image sta se  stidisuser posted image
sta  bi  da  si  ko  ja  u  sred  pauze,  svi ljudi  sjeli , vecera,  a  ja  se  nastiklila   i  vracam se  iz  Wc-a i za  mnom 3-4metra  papira..pa  preko  cijele  saleuser posted image user posted image user posted image ..da  me  neko  ne  bi  vidio slucajnouser posted image user posted image jos  cvjetasti  uzorak

oplakahuser posted image user posted image user posted image user posted image

ma joj mene je sve stid i sad kad se sjetim,stid me user posted image klizem se ja po sali izmedju stolova amoj Emin ko namjerno nece da staneuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od sad je ivancica Teta Violetauser posted image user posted image user posted image user posted image
reallove pogledaj ti taj cduser posted image user posted image user posted image mozda im nisi upala u kadaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

daj Boze da nisam,ovdje su svadbe bas velike,pa se to dovode strucnjaci da snimaju,pa slike,ovo,ono,opet kazem daj Boze da nisamuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1352
23.9.2011 0:43:44   
iv@ncica
user posted image user posted image kuku  meni...a  ja bila  u  elitnim ;)) 500 ljudi..  a svak stroka  i  snima + profesionalci..ali  eto  moj  momenat  nisu  zabiljeziliuser posted image user posted image samo sam  im  dala  ideju za reklamu..teta Toaletauser posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1353
23.9.2011 0:44:16   
iv@ncica
nadam  se user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 1354
23.9.2011 0:48:01   
reallove

user posted image user posted image kuku  meni...a  ja bila  u  elitnim ;)) 500 ljudi..  a svak stroka  i  snima + profesionalci..ali  eto  moj  momenat  nisu  zabiljeziliuser posted image user posted image samo sam  im  dala  ideju za reklamu..teta Toaletauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 1355
24.9.2011 11:04:37   
DM
Kad smo kod padova-jučer sam morala u bolnicu da radimo alergo test starijem sinu8odn da mu dr urade)user posted image I nakon toga trebam u par posjeta u bolnici ,pa onada u zoo vrt sa djecom!
I sad ne mogu u zoo vrt i u bolnicu u istoj odjeći-i spremim ja seb i djecu-cakum-pakum, obujem i cipele s petom i spremim rezervnu odjeću i sebi njima8tene u kesu drugu)!
I ulazim ja skockana u bolnicu, vodim dijete za ruku, druga ruka puna kesa i izvrnemo se mi oboje na sred hodnika-tek obrisanog-jao majko mila, ne gledam ni jesam li se udarila-stid me one žene pored što je sjedilauser posted image Gledam šta mi s djeteta bi-udario se u ruku od one stolice-žao mi njega(malo i na stid zaboravila)još me pita doc -a to ste vi bili na hodniku?user posted image S. tužan-haman da se rasplače-ja ga tješim(u vezi alergo testa)a on meni-ma nije me strah-nego me ruka boli!
Još po dolasku kući, svekrva mi govori-što nisi nekoga našla-da im se izbrojim za mokar pod(žao joj unučeta)-a BTW-ja ga pantolama svojim obrisah-ne znam ni hoću li ih uspjeti oprati kako su prljave od "tek obrisanog poda"!

E hajmo dalje, obavim sve to u bolnici, i testiranje i posjete i idemo u auto da djecu presvučemo i sebe naravno(djeca i ne znaju gdje ih vodimo-iznenađenje) ja tražim svoju odjeću i tene-sve ima , ali tene ostale kod kućeuser posted image o majko mila, svo vrijeme u cipelama s petom po onom šljunku-hem me stid bilo, hem su me noge zabolile...a da ne pričam kad sretoh poznanicu-mogu misliti šta je žene pomislila kad mi je cipele vidjelauser posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1356
24.9.2011 11:34:01   
reallove

IZVORNA PORUKA: doublemum

Kad smo kod padova-jučer sam morala u bolnicu da radimo alergo test starijem sinu8odn da mu dr urade)user posted image I nakon toga trebam u par posjeta u bolnici ,pa onada u zoo vrt sa djecom!
I sad ne mogu u zoo vrt i u bolnicu u istoj odjeći-i spremim ja seb i djecu-cakum-pakum, obujem i cipele s petom i spremim rezervnu odjeću i sebi njima8tene u kesu drugu)!
I ulazim ja skockana u bolnicu, vodim dijete za ruku, druga ruka puna kesa i izvrnemo se mi oboje na sred hodnika-tek obrisanog-jao majko mila, ne gledam ni jesam li se udarila-stid me one žene pored što je sjedilauser posted image Gledam šta mi s djeteta bi-udario se u ruku od one stolice-žao mi njega(malo i na stid zaboravila)još me pita doc -a to ste vi bili na hodniku?user posted image S. tužan-haman da se rasplače-ja ga tješim(u vezi alergo testa)a on meni-ma nije me strah-nego me ruka boli!
Još po dolasku kući, svekrva mi govori-što nisi nekoga našla-da im se izbrojim za mokar pod(žao joj unučeta)-a BTW-ja ga pantolama svojim obrisah-ne znam ni hoću li ih uspjeti oprati kako su prljave od "tek obrisanog poda"!

E hajmo dalje, obavim sve to u bolnici, i testiranje i posjete i idemo u auto da djecu presvučemo i sebe naravno(djeca i ne znaju gdje ih vodimo-iznenađenje) ja tražim svoju odjeću i tene-sve ima , ali tene ostale kod kućeuser posted image o majko mila, svo vrijeme u cipelama s petom po onom šljunku-hem me stid bilo, hem su me noge zabolile...a da ne pričam kad sretoh poznanicu-mogu misliti šta je žene pomislila kad mi je cipele vidjelauser posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 1357
24.9.2011 21:52:18   
salmy
Iskokala nam kokice user posted image momak zaspo u veliko.I stavljam na sto i kazem mm:
ne ne zigauser posted image user posted image user posted image hahhhaha a htjela mu reci  pazi vruce jeuser posted image user posted image user posted image user posted image
hahhahah danas sam totalnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1358
24.9.2011 22:07:31   
muaaa

IZVORNA PORUKA: salmy

Iskokala nam kokice user posted image momak zaspo u veliko.I stavljam na sto i kazem mm:
ne ne zigauser posted image user posted image user posted image hahhhaha a htjela mu reci  pazi vruce jeuser posted image user posted image user posted image user posted image
hahhahah danas sam totalnouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nije to nista,desava se ja sam s mm dugo pricala onako kako pricam sa djecom.Doduse on je radio na terenu pa izbivao cesto iz kuce a ja sama s djecom pa naucim djeciji jezik i onda kad on dodje nastavim tako i s njim.

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1359
29.9.2011 23:50:36   
veeseelaa
moj večerašnji blam
ja i prijateljica na fitnesu zadale se pravo, trčimo, vozimo biciklo, radimo trbušnjake, mokre skroz
do nas trenira lik kojeg poznajem,savršeno tijelo, perverzija
Svo vrijeme s prijateljicom ga komentiramo kak je zgodan i bla bla
i on sad kaže meni: vi se baš uzbiljile s treningom
rekoh ja njemu: reci ti meni hoćel biti šta od nas?
a on se zbuni, uh rekoh ne od nas dvoje, mislim o ne ja i ti, nego od mene i od moje prijateljice , o ne izvini, nisam tako mislila hahahhaah
prijateljica je umirala od smijeha

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 1360
29.9.2011 23:54:19   
leona81
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

moj večerašnji blam
ja i prijateljica na fitnesu zadale se pravo, trčimo, vozimo biciklo, radimo trbušnjake, mokre skroz
a on se zbuni, uh rekoh ne od nas dvoje, mislim o ne ja i ti, nego od mene i od moje prijateljice , o ne izvini, nisam tako mislila hahahhaah

hahahahaha...ma ja, cim je nabildano to nema mozgauser posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1361
29.9.2011 23:56:09   
veeseelaa
baš me briga za njegov mozak, bio bi višak  user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1362
18.10.2011 21:52:07   
Esmica
Ja sam se danas maksimalno izblamirala.
Zavrsila test,i sad cekam rezultate.
Izasla vani da prosetam,kad vidim iz te zgrade gdje sam radila test izlazi neka cura,i mase mi.Zove me.
Ja krenem prema njoj,bila je nekih pedesetak metara od mene.
Idem,pozurila,kad ona me prodje,nekom je drugom govorila da dodje,nekom momku iza mene.user posted image
Nista,ja fol nastavila,kao da nisam isla zbog nje,nego,otisla ispred vrata te zgrade.user posted image

Neposredna veza do poruke: 1363
18.10.2011 22:32:23   
Hannan
E meni je danas malo falilo da pukne blam godine, kupila nesto, platila karticom i trazi teta ajtogram i kako meni pocinje prezime na slovo R, pocnem pisati Ri...posla da napisem Rinegeraja i sreca na vrijeme skontah...nemam pojma odkud mi je to plao na pametuser posted image

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu Esmica)
Neposredna veza do poruke: 1364
19.10.2011 11:42:02   
Mamarica
user posted image user posted image  a sto se ismija...malo mi i drago da ima blamova kao ja user posted image

Jednom usla u pogresan auto (mm i ja posli u kino, pa me on cekao dok sam se spremila) i napala covjeka sto pusi u autu kad ja to ne volim i kako je uspio za 15 minuta napuniti pepeljaru, a covjek jadan zanijemio, pa me samo gleda, ja pogledah, ups, izvinite i nagulih, on ostade zapanjen user posted image

Kupila nove cipele na petu (inace ne nosim) i pokazujem kolegi i nesto kao izvodim-nove timberlenke itd. Preko puta njegove kancelarije je kancelarija drugog kolege, u tom momentu vrata (meni se ucinilo) zatvorena i ja izvodeci budalastine posrnem i naslonim se na ta vrata (koja su bila samo pritvorena) i cijelom duzinom i (pozamasnom) sirinom uletim covjeku u kancelariju i padnem pred njegov sto user posted image  Sutradam ja prolazim, a ovaj vice ako ces i danas ulijeta da se pripremim user posted image

Ima jos toga podosta u mom repertoaru...

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 1365
19.10.2011 13:39:11   
10 mart 2009
IZVORNA PORUKA: Mamarica

Kupila nove cipele na petu (inace ne nosim) i pokazujem kolegi i nesto kao izvodim-nove timberlenke itd. Preko puta njegove kancelarije je kancelarija drugog kolege, u tom momentu vrata (meni se ucinilo) zatvorena i ja izvodeci budalastine posrnem i naslonim se na ta vrata (koja su bila samo pritvorena) i cijelom duzinom i (pozamasnom) sirinom uletim covjeku u kancelariju i padnem pred njegov sto user posted image  Sutradam ja prolazim, a ovaj vice ako ces i danas ulijeta da se pripremim user posted image

user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mamarica)
Neposredna veza do poruke: 1366
19.10.2011 14:44:18   
veeseelaa
Jednom usla u pogresan auto (mm i ja posli u kino, pa me on cekao dok sam se spremila) i napala covjeka sto pusi u autu kad ja to ne volim i kako je uspio za 15 minuta napuniti pepeljaru, a covjek jadan zanijemio, pa me samo gleda, ja pogledah, ups, izvinite i nagulih, on ostade zapanjen user posted image

hehehe moja prjijateljica se vozila tramvajem prema kući a neki joj se lik navalio, šlepa joj se, dosadjuje, nikako da ga se otrese... počinje je hvatati panika, sva je u fazonu da je grad pun manijaka i istrči iz tramvaja stanicu prije planirane i tako trči do semafora i frajeru uleti u auto, nonšalantno sjedne i kaže mu vozi pravo hahahahha
frajer zinuo al je odbacio na odredište
kažem joj ja šta misliš da je ispalo da je manijak ustvari vozač auta pa da te je odvukao na Trebević user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mamarica)
Neposredna veza do poruke: 1367
19.10.2011 14:46:14   
veeseelaa
meni bliska osoba, radila u fast food-u
dodje lik i naruči hamburger, on napravi, posluži gosta, gost počne jesti, kad je došao do pola veli: halo momak, gdje je meso? hahahaha lik zaboravio metnuti meso

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1368
19.10.2011 14:49:19   
chuci
kažem ja studentima ''sjećate se onih kockastih kreda u bojama od prije rata, dolazile u šarenoj kutiji''
studenti se smiju, govore nešto u stilu ahaaaaaaaaa, sjećamo, kako da ne

ja gledam, šta je reko, nije valjda da se niko od vas ne sjeća.

kažu oni ma mi smo '92. godište

ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image aaa ostarila sam reko i ja

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

Neposredna veza do poruke: 1369
19.10.2011 15:01:26   
damma
moja prijateljica bila u gradu, svasta nakupovala, zovne muza da je odveze kuci. on dodje po nju, a ona one kese, posto ih je bilo puno, ubaci u auto pozadi i zatvori vrata, da ko biva sjedne naprijed,a a on fino krene. i otiso, skonto da je i ona sjela. ostade ona na ulici user posted image

2004.
2008.

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1370
19.10.2011 21:56:34   
teacher75

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

moj večerašnji blam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 1371
   [Obrisana poruka]
20.10.2011 10:26:12   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 1372
20.10.2011 11:15:06   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: damma

moja prijateljica bila u gradu, svasta nakupovala, zovne muza da je odveze kuci. on dodje po nju, a ona one kese, posto ih je bilo puno, ubaci u auto pozadi i zatvori vrata, da ko biva sjedne naprijed,a a on fino krene. i otiso, skonto da je i ona sjela. ostade ona na ulici user posted image

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 1373
20.10.2011 11:29:03   
bananica
IZVORNA PORUKA: Mamarica

user posted image user posted image  a sto se ismija...malo mi i drago da ima blamova kao ja user posted image

(odgovor članu Mamarica)
Neposredna veza do poruke: 1374
8.12.2011 0:21:32   
Anoniman
dosla muzeva tetka sa cerkom i zetom koji nam prvi put u kuci ulazi
izljubih se ja sa tetkom ,  izgrlih se sa njegovom rodicom ujedno i mojom poznanicom

a zetuuuuuuuuuuu umesto da mu pruzim samo ruku ja njegovu ruku uzmem i poljubim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

heeeej poljubim mu ruku user posted image

ja se zacrvenila ko paprika a sad svi gledaju u mene i dok su svi usli i seli u boravak ja sam jedno 10tak minuta u hodniku stajala i smijala se i sama sebi kosu cupala onda usla unutra i kao da to nesto noramlno bi ponasala se

< Poruku je uredio triputmama -- 8.12.2011 0:25:08 >

(odgovor članu bananica)
  Neposredna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *