|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vaš blam :-)
8.12.2011 6:56:14   
madam x
IZVORNA PORUKA: triputmama

user posted image user posted image user posted image
dosla muzeva tetka sa cerkom i zetom koji nam prvi put u kuci ulazi
izljubih se ja sa tetkom ,  izgrlih se sa njegovom rodicom ujedno i mojom poznanicom

a zetuuuuuuuuuuu umesto da mu pruzim samo ruku ja njegovu ruku uzmem i poljubim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

heeeej poljubim mu ruku user posted image

ja se zacrvenila ko paprika a sad svi gledaju u mene i dok su svi usli i seli u boravak ja sam jedno 10tak minuta u hodniku stajala i smijala se i sama sebi kosu cupala onda usla unutra i kao da to nesto noramlno bi ponasala se

Nema luđe od tebe, stvarno, kako si počela sa onim taksistom....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1376
8.12.2011 12:32:08   
D_K
ja sam braticem sjela malo da ga propitam engleski i lekcija 'How old are U'..
cita on sta je napisao i sad ja njega pitam: How old are U' - on odgovara 'I'm eight'..
sad ti mene pitaj i pita on: 'How old are U' - ja kazem 'Thirty seven' kad on izvali 'Auuuu'

Onaj pogled :))))

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1377
8.12.2011 12:42:45   
damma
IZVORNA PORUKA: triputmama

dosla muzeva tetka sa cerkom i zetom koji nam prvi put u kuci ulazi
izljubih se ja sa tetkom ,  izgrlih se sa njegovom rodicom ujedno i mojom poznanicom

a zetuuuuuuuuuuu umesto da mu pruzim samo ruku ja njegovu ruku uzmem i poljubim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja se zacrvenila ko paprika a sad svi gledaju u mene i dok su svi usli i seli u boravak ja sam jedno 10tak minuta u hodniku stajala i smijala se i sama sebi kosu cupala onda usla unutra i kao da to nesto noramlno bi ponasala se

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2004.
2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1378
8.12.2011 12:55:43   
chantal

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    kraljicaaa!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1379
1.2.2012 15:31:08   
jasmin
Nije moj,al` je frisak prijateljicin.Govori mi o ovoj raji sto mijenjaju spolove,a ja znatizeljna,pa kako im se dese odredjene promjene na tijelu,kaze ona sva ponosna:Ma piju one...hemoroide.
Jedva sam dosla sebi od smijeha,a i ona kad je shvatila da je htjela reci hormone.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu chantal)
Neposredna veza do poruke: 1380
1.2.2012 16:08:22   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: D_K

ja sam braticem sjela malo da ga propitam engleski i lekcija 'How old are U'..
cita on sta je napisao i sad ja njega pitam: How old are U' - on odgovara 'I'm eight'..
sad ti mene pitaj i pita on: 'How old are U' - ja kazem 'Thirty seven' kad on izvali 'Auuuu'

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovaj je glavni mogu zamisliti malcu face user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1381
1.2.2012 19:54:56   
Honey3
eh evo jednog mog iz Austrijeuser posted image
dosli mi tamo po noci(prvi put) kod tetke od mm,i ja sam malo pregledala po kuci,malo neobican mi raspored,ali ok.Sutradan izasli mi vani na grudvanje tu oko kuce,a za njihovu kucu veze se druga kuca,samo sto ja to nisam znala. Oni zive u prizemlju,i bas su im prozori niski...U kuci je ostala njihova kcerka, izracunam ja koja im je od kcerke soba i fino odem iza kuce i kucam ja na prozor,i je li da vidim sta se unutra desava,fino priljubim lice uz staklo i ono ruke stavim sa strane,da bosanka dobro razabereuser posted image posto je vani dosta svijetlo od snijega,ja sam se dobro priljubila uz prozor,kad ja tamo veeeelika jelka okicena,Bogami se ja ne sjecam da sam vidjela takvu jelku,pogledam bolje, pun sto nekih sarenih kolacica,uuuuuh,skontam ja nije to njihov prozoruser posted image user posted image user posted image Ja mogu samo misliti kako sam ja izgledala iz kuceuser posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1382
1.2.2012 20:11:07   
Leena
Nije moj,al` je frisak prijateljicin.Govori mi o ovoj raji sto mijenjaju spolove,a ja znatizeljna,pa kako im se dese odredjene promjene na tijelu,kaze ona sva ponosna:Ma piju one...hemoroide.
Jedva sam dosla sebi od smijeha,a i ona kad je shvatila da je htjela reci hormone.

Zaha i tvoj mi je krasan, zvuci kao nesto sto bi se meni desilouser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1383
1.2.2012 20:11:22   
klemzi

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1384
3.2.2012 12:57:20   
D_K
ja otisla kod mame i kod koga god udjem svi turske serije navece gledaju i ja se vec sa njima ustelila.
i sjedila i moja snaha sa nama i mi nesto pricale, malo gledale i kako ona izlazi ja mrtva hladna njoj 'hajde, alajhmanet Ferhunde'.. ko kad ne mogu da pofatam koja je koja user posted image user posted image user posted image

Onaj pogled :))))

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1385
6.2.2012 18:42:27   
SdZ
Bila kod zubarke i kad sam zavrsila i izisla stanem pored vrata da nadjem kapu i rukavice u torbi, a pored vrata se nalazi i onaj automat za kahvu, cokoladu, caj i sl. i na njemu naslikana neka zena. I dok ja trazim po torbi rukavice pomislim da je iza mene zena koja ceka da ja se ja smaknem i ja se okrenula pogledala u nju i pomaknem se i onda shvatih da je to, zapravo, automat, tj. ta zena sa automata.user posted image user posted image I onda, naravno, slijedi ono gledanje okolo jer me je mozda neko vidio.user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1386
6.2.2012 19:27:49   
Vinetu
Ovaj je od sinoć

Zaspali muž i ja u dnevnoj sobi.  Oko 1:30 budi me on da pređemo u spavaću, a ja kontam da me budi da klanjamo sabah.  Skočim ja, uletim u wc, dobro se umijem da se razbudim, uzmem abdest i izletim iz wc-a.  Vani mrak, muž spava u spavaćoj... pogledam na sat...  UHHHH...  user posted image user posted image user posted image
Nisam još dugo mogla ponovo zaspati!!!

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1387
15.3.2012 22:50:14   
MAMA MA
Evo meni je danas muz par puta napravio klopku....Internet i kablovska su povezani jednom razdjelnicom koja je iza komode u dnevnoj...racunar je u sobi....i ja sad kazem odoh malo na internet u sobu...udjem,sjedem...nema konekcije....izadjem,reko:nema konekcije...par minuta prođe...reko odo opet da vidim...sjedem, par puta pokusam da se konektujem,nemoze,u tome muz dobacuje iz dnevne vidi kolika je temperatura danas...Ja opet probam-ima konekcije...pogledam na mozilli kolika je temp.izadjem iz sobe reko 10 stepeni,vratim se u sobu opet sjedem opet nema konekcije....i tako nekoliko puta....ima konekcije-ja tamam udjem u RR ono nema konekcije....Ma na rubu zivaca sam bila...Izadjem iz sobe sva zajapurena-kad se muz odvali smijat....kaze ja ti svo vrijeme iskljucujem kabal od neta iz razdjelnice...malo ukljucim da se zafuraš i opet iskljucim....treba li reci da mi je doslo da ga dobro istoleham...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..a i ja ko da nisam mogla skontat da nesta nije OK...hmm

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 1388
   [Obrisana poruka]
15.3.2012 22:57:28   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Vinetu)
  Neposredna veza do poruke: 1389
30.3.2012 20:52:53   
SdZ
Prije neki dan na fakultetu trebamo imati vjezbe kod nove asistentice i svi je iscekujemo, ne znamo ko je, kakva je... I pitam ja jednu kolegicu znaju li bar kako se zove, odakle je... Kaze ona Izolda. A ja cu ti: "Iz cega?" Ona opet: "Izloda." Ma, reko, iz cega, bona?user posted image
Zapravo je htjela reci da se zove Izolda, a ja kontam da govori iz Olda. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1390
30.3.2012 22:22:15   
jasmin
Kraljice,znaci ipak je onaj vic o Izabeli baziran na istinitom dogadjaju :).

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1391
30.4.2012 19:18:28   
veeseelaa
ja danas sa Ajrom bila u Tušu, kupovali neke sitnice, puna nam korpa a Ajši se piški.... tamo amo, imaju toalet unutar Tuša al zaključan, pitam radnicu gdje je ključ kaže tražiti na kasi..
ja na kasi, kasirka ne zna gdje je ključ, pita kolegicu ne zna ni ona

Joj meni već muka, hem je vruće, hem smo natovareni, hem se malenoj piški, ma pomahnitala, napadnem kasirku, rekoh kakav je ovo red, imate toalet a nemate ključa i šta ja sad da radim, dijete će mi se upiškiti... user posted image

ma van sebe bijah, kasirka smušena i onako s visoka, šta da ja radim, nije do mene, izadjite van pa potražite toalet.... ok rekoh već ćemo se snaći, ja Ajšu za ruku i opet se vratim ispred Tušovog toaleta koji je i dalje zaključan a nalazi se tik u rashladne vitrine zamrznutog povrća i voća

Skinem ja lijepo Ajšu, pridržim je i dijete se lijepo popiški po sred Tuša, izmedju toaleta i rashladnih vitrina user posted image

Pokupimo svoju korpu i idemo prema kasi, kasirka kaže jestel s esnašle, rekoh malena se predomislila u medjuvremenu

Sve lijepo platimo, strpamo u korpu, pozdravimo se s kasirkom i ja joj kažem

"Ah umalo da zaboravim prijaviti, neko vam se popiškio iza rashladne vitrine sa povrćem i voćem"

Kasirka ostala paf user posted image http://www.youtube.com/watch?v=_A2nIkOWn3A

lagano išetamo iz Tuša s facom user posted image user posted image user posted image user posted image

ne zaHebavao nas niko user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 30.4.2012 19:20:14 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 1392
30.4.2012 19:21:05   
veeseelaa
kasnije otišle do mm u radnju na sladoled i ja mu pričam a on će niste valjda??? aj kuku što me brukate user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1393
30.4.2012 19:23:45   
veeseelaa
i u početku mi je bilo strašno smiješno a sad više nije, kakav ja primjer dajem djetetu user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1394
30.4.2012 19:43:17   
Mirkica
hahahhahahahhaha jesi ludaaaaa cuj "neko vam se popiskio " hahahaha

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 1395
30.4.2012 19:45:23   
veeseelaa
ma poludim kad se iznerviram, sreća pa je djevojčica da je bio dječak ko zna gdje bi se popiškio user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1396
30.4.2012 20:17:19   
Vinetu
hej, veeseelaa, ja se umalo upiških ovdje na stolici čitajući tvoj post!!!! LEGENDO!!!
"Kad se sa-sad nisam šlogirao, nikad neću!"

Neposredna veza do poruke: 1397
30.4.2012 20:48:03   
veeseelaa
"Kad se sa-sad nisam šlogirao, nikad neću!"

user posted image e takva joj je faca bila

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 1398
30.4.2012 21:00:37   
Cickolini
Veselaaa sto se ismijah... nisam odavno ovako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

Neposredna veza do poruke: 1399
30.4.2012 21:43:08   
teacher75
veeseelaa, ovo samo ti mozes, kraljica si majke miuser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *