|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  137 138 [139] 140 141   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zene sa Hidzabom
15.2.2013 15:51:26   
canim
Ja nisam to pročitala da je neko povezao s islamom to ljubljenje i zabrane u islamu jedino sto sam povezala je da se je jasmin izjasnila protiv pa valjda automatski se kod nekih članica veze kao islam to brani, samo još da kazem i osvrnem se na onu temu, Jasmin bas nekad znaš biti perverznauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3451
15.2.2013 15:53:34   
jasmin

IZVORNA PORUKA: canim

Ja nisam to pročitala da je neko povezao s islamom to ljubljenje i zabrane u islamu jedino sto sam povezala je da se je jasmin izjasnila protiv pa valjda automatski se kod nekih članica veze kao islam to brani, samo još da kazem i osvrnem se na onu temu, Jasmin bas nekad znaš biti perverznauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Ma bas me brigauser posted image .
Ja sam protiv i pozdravcek.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3452
15.2.2013 15:57:28   
canim

IZVORNA PORUKA: jasmin

IZVORNA PORUKA: canim

Ma bas me brigauser posted image .
Ja sam protiv i pozdravcek.

Mi sto smo protiv smo svrstani u isti klub user posted image pih nismo IN nikako user posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 3453
15.2.2013 16:02:22   
ananas_ze
user posted image user posted image user posted image koma ste, a sinoc ja objasnih i vjeru i porodicu i forum user posted image
a ne znam jesam li protiv il sam za, nemam dijete, a tudje nisam u usta poljubila, pojma nemam user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 3454
15.2.2013 16:03:56   
jasmin

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

user posted image user posted image user posted image koma ste, a sinoc ja objasnih i vjeru i porodicu i forum user posted image
a ne znam jesam li protiv il sam za, nemam dijete, a tudje nisam u usta poljubila, pojma nemam user posted image

I masinu za ves user posted image user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 3455
15.2.2013 17:59:33   
treće
je li to nešto novo bilo danas na tu temu da je interesantno? da ne dangubim bez veze,
ananas dobra si s mašinomuser posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 3456
15.2.2013 20:28:21   
ananas_ze
jasmin za sudje, za ves imam hB user posted image a trece danas nije bilo nista bitnouser posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 3457
15.2.2013 21:14:29   
treće
ono preventivno zaključano,
mogu zapjevati snijeg pade i zatvoriti temuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 3458
15.2.2013 21:17:25   
treće
što je ovo super za dječicu
http://www.coolinarika.com/recept/914865/

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 3459
16.2.2013 11:52:56   
hatepsut

IZVORNA PORUKA: treće

OT,gdje ti ono rece da ima onih dobrih hurmi ?Vec sam zaboravila user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 3460
16.2.2013 12:05:08   
Bebica11

dusa draga, kad aBd dobijes ljubices ga svugdjeuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

Neposredna veza do poruke: 3461
16.2.2013 12:20:08   
ananas_ze

IZVORNA PORUKA: Bebica11

dusa draga, kad aBd dobijes ljubices ga svugdjeuser posted image

aBd dok dodje pravo vrijeme za to,Allah najbolje zna kad je to user posted image hvala ti user posted image da te Uzviseni nagradi amin user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 3462
16.2.2013 16:09:11   
treće
as supermarketi, HOŠE komerc
ima i u Bademu i jednoj iranskoj prodavnici niže Badema
IZVORNA PORUKA: hatepsut

IZVORNA PORUKA: treće

OT,gdje ti ono rece da ima onih dobrih hurmi ?Vec sam zaboravila user posted image

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 3463
18.2.2013 22:15:20   
mama x3

http://www.islambosna.ba/islam/uvod-u-islam/43334-ta-prouiti-za-ljepi-san

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 3464
19.2.2013 14:01:36   
aazra
I tri puta Estagfirullah (ellezi La illahe Illa huvvel hajul Kajume ve ettubu Ilejhi) user posted image (Ko to prouči, brišu mu se grijesi...)

P.S. mozda nisam pravilno napisala svako slovo, ali znate na koju dovu mislim, ovako se izgovara...
A to u vezi ljubljenja nisam ni čitala, bas se zakuhalo oko sitnice kao i obično user posted image

Ovih dana nesto razmisljam o riječima Poslanika S.A. V. S. da će "Allah sigurno poslije poteškoće olakšicu dati"..na primjeru onih Roma iz Danisovog filma - šta sve jadna zena propati s mrtvim djetetom u sebi, bila se pomirila s tim i da će umrijeti, niko joj nije htio pomoći i na kraju završi na Berlinalu, muz joj dobi nagradu za glumu i uz to dobili i sina...

A svemu tome se sigurno nisu nadali kad su je doktori poslali kuci da umre...Ipak ne daj Boze nikom takve tegobe...

< Poruku je uredio aazra -- 19.2.2013 14:03:35 >

(odgovor članu mama x3)
Neposredna veza do poruke: 3465
19.2.2013 20:38:24   
rerica
http://balkandzije.net/index.php/vijesti-iz-svijeta/215-novi-pazar-jedna-mlada-devojka-primila-islam

nesto lijepo nadjoh user posted image

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 3466
19.2.2013 20:51:28   
jasmin

IZVORNA PORUKA: rerica

http://balkandzije.net/index.php/vijesti-iz-svijeta/215-novi-pazar-jedna-mlada-devojka-primila-islam

nesto lijepo nadjoh user posted image

Još jedna Ajuš user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 3467
19.2.2013 23:19:48   
ena23
kako ste zene? imam pitanje a nisam bas najbolja sa vokabularom islamskih izraza pa ne nadjoh nigdje konkretan odgovor. dakle, sta uraditi kad pogrjesis u namazu? recimo na sjedenju proucim fatihu umjesto etehijatu i odma to shvatim? ili kad shvatim tek poslje predaje selama da sam klanjala rekat viska ili manjka?

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 3468
19.2.2013 23:20:41   
ena23
i jos jedno, moze li se preko maskare uzeti abdest? znam da preko laka za nokte ne moze

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 3469
19.2.2013 23:23:21   
ena23
kad je dernek nek i hala gori, evo jos jedno: nisam klanjala duzi period svog zivota i odlucila sam sada da bih mogla uz redovne namaze naklanjati uvjek i farzove koje nisam klanjala, nesto mislim, ako sljedecih 13tak godina tako budem radila naklanjat cu sve sto sam propustila user posted image jesam li na pravom putu, sta vi mislite?

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 3470
19.2.2013 23:25:25   
jasmin

IZVORNA PORUKA: ena23

kako ste zene? imam pitanje a nisam bas najbolja sa vokabularom islamskih izraza pa ne nadjoh nigdje konkretan odgovor. dakle, sta uraditi kad pogrjesis u namazu? recimo na sjedenju proucim fatihu umjesto etehijatu i odma to shvatim? ili kad shvatim tek poslje predaje selama da sam klanjala rekat viska ili manjka?

Uradiš sehvi sedždu iliti sedžda zaborava.
Nakon što proučis ettehijjatu,salavate i dove,prije predaje selama na desnu stranu,uradiš dvije sedžde na kojima učiš isto što i inače,zatim nakon druge sedžde klasično predaš selam.

Maskaru skidam da bih uzela abdest. Abdest je valjan onda kada voda prodre do tijela,kose,dlačica.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 3471
   [Obrisana poruka]
19.2.2013 23:29:02   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 3472
19.2.2013 23:30:57   
jasmin

IZVORNA PORUKA: ena23

kad je dernek nek i hala gori, evo jos jedno: nisam klanjala duzi period svog zivota i odlucila sam sada da bih mogla uz redovne namaze naklanjati uvjek i farzove koje nisam klanjala, nesto mislim, ako sljedecih 13tak godina tako budem radila naklanjat cu sve sto sam propustila user posted image jesam li na pravom putu, sta vi mislite?

Nisi dužna naklanjati ono što si propustila. Dužna si se iskreno pokajati,vjerujem da već jesi i truditi se da ustraješ na namazima do kraja svog života i da se trudiš ne propustiti sunete. Ako možes klanjaj i nafile poput duha namaza i sl,kako bi ti Allah nafilama nadoknadio propušteno.

Još o sehvi sedždi...
Što se tiče sehvi-sedžde, tj. šta je i kako se čini: Sehvi-sedžda je sedžda koju klanjač čini prije ili poslije namaza kako bi nadoknadio propust (grešku) koji mu se dogodio u namazu. Ti propusti (greške) dijele se u tri vrste: dodavanje, oduzimanje i sumnja u tačan broj rekata.

Što se tiče načina činjenja, ako se čini prije selama (zato jer je nešto oduzeto u namazu), čovjek učini dvije sedžde donoseći tekbire prilikom odlaska i povratka sa sedžde, a zatim se preda selam. A ako se čini poslije selama (zato što se nešto dodalo), na isti način se učine dvije sedžde, nakon kojih se preda selam po drugi put, bez učenja ''Ettehijjatu''.

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 3473
   [Obrisana poruka]
19.2.2013 23:33:43   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu jasmin)
  Neposredna veza do poruke: 3474
19.2.2013 23:33:48   
ena23
hvala vam objema

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 3475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  137 138 [139] 140 141   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  137 138 [139] 140 141   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *