Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 11.2.2013 19:54:33
majuša
Draga Ivana 91. Nemam nekog prevelikog iskustva ali imam sa ljudima tj, vidim tebe i gledam sebe. Sutra fino nazovi DR i pitaj jer ćeš i dalje glavu razbijati hoće li ti neko odgovoriti ovde , donijeti svoje iskustvo i sl. Svako je individua za sebe i savko to doživi na svoj način. Možda je to trudnoća pa će ti višak nerviranja samo naškoditi. Mogu misliti da samo nosaš tplomjer po kući i mjerkaš temperaturu . Mjeri ti nju ali sutra prvo popij kafu, čaj i sl pa okreni DR.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 11.2.2013 22:51:43
ivana91
Draga moja majuša,ja imam kao neko iskustvo pošto mi je ovo drugi postupak.Radila sam prošle godine u julu prvu VTO.Što se tiče mjerenja temperature izmjerim je 2-3 puta na dan. Ako sutra opet bude isto,zvaću ih da pitam da li je to normalno.A danas me čitav dan boli glava kao pred menzes . Ma ustvari neću da razmišljam,kako je suđeno tako će i biti
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 12.2.2013 10:14:06
vec pokusala
ivana91 jedini put kada sam imala pozitivnu betu do sada,imala sam temp oko 3,72.tako su mi rekli i u klinici da je to dobar znak sve ddo 37,4,otprilike i sve dok sam bila trudna imala sam tu temperaturu,a negdje sam procitala da se malo pred implataciju smanji pa poslije opet raste.srecno
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 12.2.2013 11:18:12
ivana91
smarija,već pokušala nadam se da ste u pravu i da je ta temperatura dobar znak. i meni je najviše išla do 37.4,pa se smanji na 37.0 pa 37.1 a nekad je nemam uopšte i sve tako. ima još dosta do bete,tek 21.02.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 12.2.2013 21:30:17
Jelena86
ženskice moje, evo samo da vam javim da sam se čula danas sa dr. Brankicom. Hormone moram raditi za koji dan, kada dobijem mengu, ako budu uredni nalazi, idem u postupak čak malo prije, u aprilu jedva čekam...ovaj period između dva postupka je užasan, nikad mu kraja Kažu da je najplodniji period kod žene, baš proljetni dio godine, kao što sve ostalo cvijeta, tako i mi , pa se nadam da će donijeti i nešto lijepo... p.s.ko ćeka odgovor komisije, u februaru nije još bila, tako da se ne brinete ako nema još rješenja. Danas ih ja zvala...
Ivana91~~~~~~~~~~~~~~~ do neba vibram da to bude najljepša "gripa" u životu
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 12.2.2013 22:06:23
majuša
Draga Jelena imaš kafu od mene. Slučajno mi stranka na poslu rekla da ima broj telefona u BL od komisije i ja već tri dana ludim da li da ih zovem ili ne jer je prošlo 20 dana od kada sam poslala zahtjev a rok za odgovor je mjesec. Taman sam rješila da ih zovem sutra definitivno( iako mi malo neugodno- ono , čekaš 10 i više godina pa sad ne možeš desetak dana pa odmah zivkaš) bojeći se da me nisu odbili slučajno pa zato ne javljaju! Hvala jer mi je laknulo. S druge strane umirem od smijeha jer kada sam ja u pitanju sve tako nešto glupo ispadne, pokvari se aparat za analizu, doktor slomi ključnu kost, komisija ne zasjeda dugo baš ovaj mjesec i sl. . Al zato kad dođu tri odjednom. He, he.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 12.2.2013 22:32:44
Jelena86
hehe, dogovoreno i to kafu sa šlagom molim i ja sam isto tako ludila i odlučim da danas zovnem i tako mi rekoše. djevojke koje rade tu na toj referadi su odlične, susretljive, ljubazne, što je rijetkost sa našom administracijom... dr. Brankica mi je rekla da komisiju očekuje tek krajem mjeseca, tako da se ne nadamo tako brzo rješenju. iako, ova djevojka mi je rekla da je zovnem naredne sedmice ponovno da mi provjeri je li bila komisija, pa čim saznam novosti, javim vam ovdje...
hehe, to i ja kažem, barem ..meni dosta :) da se ne mučim više sa stimulacijama nemam namjeru se uobraziti, jedino ako me nešto hormoni ne puknu po glavi, ccc pusa, hvala :*
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 13.2.2013 18:45:32
ivana91
M1984,dobro sam osim što me od danas malo probada u lijevom jajniku i imam neki pritisak dole kao da ću dobiti.Ali neću negativno da razmišljam,šta je suđeno tako će i biti. Srećno na razgovoru i obavezno javi kako je prošlo šmrc ,draga kako je prošlo,koliko si vratila?Srećno i ja tebi držim fige
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 13.2.2013 19:17:58
M1984
Ivana91, iščekivanje je najgore. Prošla sam to, ja sam ipak ubjeđena da ćeš nam se javit sa lijepim vijestima . Šmrc, budi strpljiva, mada znam da je teško i javi nam lijepu vijest.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 14.2.2013 10:54:33
Bebironcic
Cao djevojke... Evo da vam se i ja pridruzim I ja krecem u postupak vantjelesne oplodnje, sada sam u fazi pripremanja dokumentacije za fond, cekam jos da mi stigne izvjestaj postom iz medico s, dr. Sanja me je zvala u subotu i rekla da je napisala izvjestaj i preporuku i da ce mi poslati, a sestra me zvala juce da mi javi da su poslali. i dr. mi je rekla da dodjem u prvoj polovini iduceg ciklusa na ultrazvuk i da se dogovorimo oko ulaska u proceduru. Jako sam uzbudjena, ovo mi je prvi put. Svima koje cekate betu zelim da bude pozitivna i da nas bude sto vise . Sada jedva cekam da dobijem i da idem kod nje da mi kaze kada bih ja mogla ocekivati termin, mada mislim da ne mogu prije kraja maja.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 14.2.2013 15:15:04
mionab
Pozdrav cure. Recite mi da li sam biraš ko će voditi postupak dr Sanja ili Brankica? Ja sam prvo bila kod Sanje a juče kod Brankice.Možeš li da biraš ili kako odluče? Interesuje me jer mi je Sanja napisala šta od nalaza treba a Brankica je danas još dodala novih traženih nalaza. Svim curama u postupku želim mnogo sreće.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 14.2.2013 20:22:32
majuša
Bebirončić dobro nam došla! I ja sam se skoro priključila i mogu ti reći da mi je divno ovdje jer ovdje su oni koji me razumiju! M 1984 jesi li išla na razgovor? Vjerujem da je sve ok ali želim da mi potvrdiš i ti! Ivana 81 jesi li dobro? Imaš li temperaturu? Ma to je sigurno zbog ! Šmrc neka ti je srećno, želim da ti beta bude haos a na UZV da ti pokažu dvije ! Jelena 86 od tebe očekujem da od nas koji čekaju odgovor uhvatiš prva muštuluk a onda u BL zajedno pijemo ali sa šlagom! Gdje nam je Maja Doboj? Pozdrav svima curke!!!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 14.2.2013 21:07:47
ivana91
majuša,dobro sam...nemam više temperature,ni grudi me više ne bole,imam povremeno žiganje u jajnicima.nekada imam osjećaj da će mi procuriti a ima još dosta do bete. šmrc,srećno
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.2.2013 7:00:52
M1984
Bebironcic, dobro nam došla, nadam se da ćemo dijeliti samo pozitivna iskustva[sm=bravo.gif
Majuša, bila sam juče i dobila sam saglasnost, aBd u ponedjeljak ću predat papire u fond i u junu mi je rekla da bi mogla ući u program. Hvala ti što misiš na mene