Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.2.2013 10:40:24
Bebironcic
Hvala vam svima... Često sam vas pratila, a sad me evo sa vama. Mislim da ću imati sve papire spremne za fond sredinom iduće sedmice. A tad bih trebala i da dobijem pa bih trebala i za Banja Luku za nekih 15 ak dana da mi kažu kad šta i kako. Ivana i Šmrc želim vam sve najbolje, a najviše strpljenja jer mogu zamisliti kako su dugi dani sada. M1984 možda bi i ja mogla očekivati juni, pa da zajedno isčekujemo. Majuša kada di ti u postupku?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.2.2013 11:55:57
ivana91
cure,jutros sam se razočarala u sebe što sam nestrpljiva i što sam uradila test koji je bio NEGATIVAN a tek je 9. dan od ET.nisam trebala da ga radim,samo sam sebi napravila gore.još nisam ni prokrvarila mada me jajnici užasno žigaju kao da će svaki čas procuriti.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.2.2013 12:56:19
smarija
ivana91,ivana9 bas si nestrpljiva da si radila betu pa hajde,ali test tek 9-ti dan sto je rano rano je. Obecaj da ces biti dobra i strpiti se jos koji dan,a to podrazumijeva nema vise "testova" samo dolazi u obzir beta.
Salu na stranu stvarno si odradila prerano i nema potrebe za tugovanjem jer jos se nista ne zna,glavu gore i laganini jos koji dan,nije puno ostalo,a mi smo sve uz tebe ovo je za nestrpljivicu jednu
ja ''''''''83.g. PCOS,IR,MTHFR homozigot,PAI heterozigot MM ''''''''78.g. Normospermia 1.2009 IUI beta 64 - spontani,3xIUI beta 0 1.2010 i 2. 2012 VTO(Medico S)HS spopntani,3.2013 fet beta 0 4.2014 VTO Maribor HS-bingo beta 410
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.2.2013 13:19:41
Bebironcic
Ivana91 i sama znaš da si prerano odradila test i kao što ti je smarija rekla to uopšte nemoj da uzimaš u obzir, jer je prerano, zaboravi da si to odradila. To žiganje i boluckanje isto tako ne mora ništa da znači, jer znam dosta trudnica koje su upravo kada su ostale trudne imale baš taj osjećaj kao da će im istog trena procuriti. Šta su ti rekli kako smiješ da se ponašaš ovo vrijeme dok čekaš betu, jer moraš samo da miruješ ili možeš da hodaš. Ako smiješ da šetaš idi u grad, fino se obuci i šetaj, razgledaj butike, nešto što ti odvlači pažnju, a ako ne smiješ, ako moraš da miruješ, onda uzmi neke filmove, komedije obavezno, samo da si vesela i pozitivna. Uh kako sam pametna kada je neko drugi u pitanju, a kada ja budem došla na red, ko zna....
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.2.2013 14:21:58
ivana91
nisu mi rekli da mirujem,nego lagana šetnja.upravo sam došla iz grada i odem u wc kad malo smeđe pomješano sa utrogestanom.ovako je bilo i prošli put,ne miriše mi na dobro.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.2.2013 18:29:49
šmrc
ivana91, ja mislim da je još rano da test pokaže a taj icjedak koliko sam čitala može biti na početku svake trudnoće, ako dragi Bog da da ciklus ne krene, sačekaj i uradi betu a do tada puno, puno mislim na tebe i nadam se najboljem
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.2.2013 18:33:08
smarija
ivana91 posto je krenulo smedjkasto sad samo miruj,lezi nemoj da se kreces,sjedis znaci strogo mirovanje samo do toaleta i nazad.Drzim fige da to bude implantacisko
ja ''''''''83.g. PCOS,IR,MTHFR homozigot,PAI heterozigot MM ''''''''78.g. Normospermia 1.2009 IUI beta 64 - spontani,3xIUI beta 0 1.2010 i 2. 2012 VTO(Medico S)HS spopntani,3.2013 fet beta 0 4.2014 VTO Maribor HS-bingo beta 410
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.2.2013 19:15:30
Jelena86
Ivana91, ne trebam ti ponavljati ništa puno, cure su već naposale sve...samo lezi, miruj, može biti implantacijsko,čuvam fige da jeste. za test je bilo rano, strpi se još 2-3 dana i uradi betu, ona je jedina mjerodavna...čuvam fige do neba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepše iznenađenje šmrc, također i tebi želim sve najljepše za koji dan.. mionab, dr, Brankcia će te voditi do postupka, a onda preuzima dr. Sanja, ali u svakom momentu se one konsultuju, tako da imaš potpuno povjerenje u dr. B, ona je super :) već pokušala, ovo mi je drugi postupak na teret fonda...predala sam papire krajem mjeseca januara, i čekam...... Majuša, Maja Doboj, M1984, bebironcic, smarija, i ostale djevojke, sretno do neba i nazad
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.2.2013 19:29:55
vec pokusala
Ivana91 mislim da imas razlog da se radujes i nadam se da ce tako i ostati.temp je jedan od tih pokazatelja,pad pred implataciju,pa rast i smedje...po onom sto sam citala super znak.nadamo se najboljem i jesu li te ponovo pocele boljeti cice?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.2.2013 19:34:04
vec pokusala
Jos nesto.je li neko gledao na tv-u to sto daju 1000 km ko je placao trecu vantjelesnu,moze li se gdje naci na netu.valjda je to bilo ove ili prosle sedmice na tv- u
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.2.2013 19:41:26
Bebironcic
Ivana nemam iskustva licnog da bih nesto mogla da ti kazem,ali sam citala dosta bas ovo sto ti je rekla VECPOKUSALA, mislim da je to dobar znak, samo pokusaj da mislis pozitivno.
Vec pokusala ja nisam cula za to, al sam do neki dan mislila da imamo pravo na tri besplatna postupka,pa su mi rekli da su dva, a ja sam bila ubjedjena da sam cula na tv da su tri.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.2.2013 20:01:19
M1984
Bebironcic, ja sam juce bila kod dr. Sibincic i rekla mi je da su dva postupka. Ali isto tako sam cula da je odobren i treci, ali jos nije zvanicno objavljeno. Iskreno se nadam da ce se i to desit...
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.2.2013 20:15:48
M1984
Dala mi je juce preporuku ya VTO, ponedjeljak ili utorak cu predat papire u fond. U medjuvremenu dok cekam rjesenje trebam povadit neke nalze ( hormoni, brisevi, ureplazama ...), kada stigne rjesenje idem kod nje sa nalazima i rjesenjem i odredjuje mi terapiju, ona misli da bi mogla uci u program u junu. I ja se nadam , sto pije to bolje. Ukratko to je to...
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.2.2013 20:25:31
Bebironcic
I ja predajem papire u srijedu ili cetvrtak, jer cekam da mi stigne izvjestaj koji su mi poslali postom, a ostale nalaze sve imam. Zadnji sam uradila antimilerov hormon. Brisve i sve ostale nalaze sam odradila u oktobru kada sam prvi put bila kod njih i suprug i ja.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.2.2013 7:32:46
ivana91
vec pokušala ne bole me grudi,nikakvih simptoma a jutros počelo malo više da curi.ipak mislim da od ovog nema ništa.mirovaću do ponedeljka pa otići uraditi betu za svaki slučaj.to mi je 12.dan od ET. hvala vam na podršci.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 16.2.2013 21:38:28
Maja Doboj
ivana91
misli pozitivno sve je to još neizvjesno...znam da ti je teško i sve mi na ovom forumu smo prošli kroz istu ili sličnu situaciju i znamo koliko je to težak period kroz koji upravo prolaziš...sada je sve u Božijim rukama... pokušaj se malo nečim opustiti. Od srca ti želim sve naj naj
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.2.2013 9:46:24
M1984
Ivana, stvarno mi je zao , svaki kometar je suvisan. Znam kako se osjecas, vrijeme lijeci sve. Skupi snagu i kreni ispocetka. Svaki novi pokusaj je sa strahom, to znma po sebi ali moramo se boriti da bi ostvarili svoj najveci san.