Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.1.2013 12:29:37
aazra
Kad već volite filmove "za plakanje", ja vam preporučujem da pogledate ovu lijepu dramu s Clintom Eastwoodom i Maryl Streep u glavnim ulogama, ako do sada niste gledale
moj muz je citao ovu knjigu i uvjek mi preporucivao meni nekako niakda se ne dade procitati ali cu ga sada obradovati s ovim filmom :))) a evo citam komentare kazu da je film odlican ocito kao i knjiga .
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.1.2013 13:36:42
Mirkica
Leona 81 moram priznati da film zivot je lijep jeste divan
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.1.2013 13:52:36
leona81
IZVORNA PORUKA: aazra
Kad već volite filmove "za plakanje", ja vam preporučujem da pogledate ovu lijepu dramu s Clintom Eastwoodom i Maryl Streep u glavnim ulogama, ako do sada niste gledale
moj muz je citao ovu knjigu i uvjek mi preporucivao meni nekako niakda se ne dade procitati ali cu ga sada obradovati s ovim filmom :))) a evo citam komentare kazu da je film odlican ocito kao i knjiga .
Ja sam gledala Pijev zivot u kinu i na 3d i nije me se nesto dojmio. Vise mi bilo dosadno, cijeli film on i tigar Je da su efekti u 3d pre predobri, ali meni malo smoronski. Ja bih zamolila nekoga tko ima vremena i strpljenja da mi objasni kako je najlakse skinuti film s neta i neku stranicu za skidanje. Ja ili gledam na tv-u, kinu ili uzimam u videoteci i to su im bezobrazne cijene. Hvala unaprijed.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 3.2.2013 15:53:34
Halimaa
Joj "Bračne svađe" su me ubile u pojam ( zna li Roman Polanski kakve su bračne svađe pravih ljudi?)... uvijek sam mislila da je taj film nešto zbog redatelja, ali je smoooor, gledala do pola...
Jedan od najboljih filmova meni je " The Departed". Zaista odličan triler, u kojem i loši i dobri momci ginu.http://www.imdb.com/title/tt0407887/ Također, zadnje sa pogledala francuski " Rust and Bone", teška ali prelijepa priča. ttp://www.imdb.com/media/rm227584256/tt2053425?ref_=tt_ov_i