|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Danas sam tužna :(
23.12.2012 0:24:00   
malenaa
jedva sam cekala da prodje ovaj dan,pa makar koji minut poslije 12...
pretezak dan .. kod mene ispunjen tugom :( danas sam gledala djecu iz doma na dodjeli paketica, slamala sam se malo po malo prateci ih krajickom oka... tako maleni,nezasticeni,bez igdje ikoga, sami na ovom svijetu ;((((
pa samo kad sam shvatila da je vecina njih isto godiste illi tu negdje shvatam brojnost tih oholih zena , podlih i iskvarenih i bolesnih umova koje tu djecu ostavljaju ... ne mogu i necu da shvatim kako?zasto? gledam danas nasu djecu nasmijanu... sredjenu ,hrle nama u zagralja, a s druge strane oni tako tuzni i zeljni dodira,paznje ama svega!!!!
ostatak dana sam provela placuci i zahvaljujuci dragom Allahu na svemu, jer ono sto nama djeluje malo i beznacajno nekome predstavlja sve!!

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 551
23.12.2012 8:47:49   
azra I ADI
Danas am tužna jer sam saznala da je leukemija sinoć odnijela još jedan život, otišao je mladi kolega sa samo 28 godina...Pretužno..!

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 552
23.12.2012 10:18:48   
lepetetka

IZVORNA PORUKA: malenaa

pretezak dan .. kod mene ispunjen tugom :( danas sam gledala djecu iz doma na dodjeli paketica, slamala sam se malo po malo prateci ih krajickom oka... tako maleni,nezasticeni,bez igdje ikoga, sami na ovom svijetu ;((((
pa samo kad sam shvatila da je vecina njih isto godiste illi tu negdje shvatam brojnost tih oholih zena , podlih i iskvarenih i bolesnih umova koje tu djecu ostavljaju ... ne mogu i necu da shvatim kako?zasto? gledam danas nasu djecu nasmijanu... sredjenu ,hrle nama u zagralja, a s druge strane oni tako tuzni i zeljni dodira,paznje ama svega!!!!
ostatak dana sam provela placuci i zahvaljujuci dragom Allahu na svemu, jer ono sto nama djeluje malo i beznacajno nekome predstavlja sve!!

user posted image user posted image
I ja se čitav dan i jučer i danas pitam kako ljudi mogu ostaviti jedno malo, slatko bespomoćno stvorenje, kojem je potrebna sva njega svijeta, ljubav, zaštita.. Pitam se da li te osobe( i očevi i majke) ikada požele da nešta promijene, da izmijene načine življenja i da vrate svoje dijete,.. da li odu da ih vide, da vide koliko su narasli, kako izgledaju, da li vole da crtaju, plešu, pjevaju, ili su skloni sportskim aktivnostima... tužno, pretužno... Njima je igraonica želja, jer su se razletili i neumorno igrali, skakali, letali ko muhe..

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 553
26.12.2012 22:00:49   
Pingvina
Ovo je samo jedan od "onih" dana...Jedan od dana kad gubim nadu, kad gubim vjeru..Kad pokusavam grcevito da odrzim glavu iznad vode, ali ne ide.
A znala sam da cu ih jednom sresti. Na ulici, u prodavnici..Negdje sam ih morala vidjeti. Moju komsinicu i njenog djecaka...koji se trebao roditi istog dana kad i moja pticica. I danas jesam...Nakon jos jedne negativne bete..jos jednog bezuspjesnog mjeseca..u konacnici nakon svih ovih groznih mjeseci. Sta sam im rekla, kako sam se ponasala-ne znam.
Samo znam da ne mogu vise da izdrzim. Nisu mi nista krivi, naravno da sam svjesna toga. Ali me previse boli svaki pogled na malenog djecaka. Zamislim malene rucice oko mog vrata, osmijeh koji dijete samo majci uputi...i shvatim da mogu ocekivati samo jos jedne hladne ruke bola oko svog vrata..i zli osmijeh sudbine pravo u lice. Kako da se ne pitam gdje i prema kome sam zgrijesila?? Kako da shvatim da to sto se desilo-moralo se desiti..meni, i stotinama hiljada zena na svijetu. Kako da budem hrabra kad mi srce ne prestaje krvariti?? Kako?

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 554
26.12.2012 22:10:03   
klemzi
Pi drugu moj user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 555
26.12.2012 22:15:29   
rerica

IZVORNA PORUKA: Pingvina

Ovo je samo jedan od "onih" dana...Jedan od dana kad gubim nadu, kad gubim vjeru..Kad pokusavam grcevito da odrzim glavu iznad vode, ali ne ide.
A znala sam da cu ih jednom sresti. Na ulici, u prodavnici..Negdje sam ih morala vidjeti. Moju komsinicu i njenog djecaka...koji se trebao roditi istog dana kad i moja pticica. I danas jesam...Nakon jos jedne negativne bete..jos jednog bezuspjesnog mjeseca..u konacnici nakon svih ovih groznih mjeseci. Sta sam im rekla, kako sam se ponasala-ne znam.
Samo znam da ne mogu vise da izdrzim. Nisu mi nista krivi, naravno da sam svjesna toga. Ali me previse boli svaki pogled na malenog djecaka. Zamislim malene rucice oko mog vrata, osmijeh koji dijete samo majci uputi...i shvatim da mogu ocekivati samo jos jedne hladne ruke bola oko svog vrata..i zli osmijeh sudbine pravo u lice. Kako da se ne pitam gdje i prema kome sam zgrijesila?? Kako da shvatim da to sto se desilo-moralo se desiti..meni, i stotinama hiljada zena na svijetu. Kako da budem hrabra kad mi srce ne prestaje krvariti?? Kako?

"Rekli su mi da sretno izgledam danas...a ja sam samo podigla glavu prema nebu i rekoh - Samo Sveznajuci zna kako se osjecam...!"

Pi user posted image

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 556
26.12.2012 22:23:11   
SREĆNA
Pingvi dušice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 557
26.12.2012 22:41:13   
veeseelaa
Kako da shvatim da to sto se desilo-moralo se desiti..meni, i stotinama hiljada zena na svijetu. Kako da budem hrabra kad mi srce ne prestaje krvariti?? Kako?

slušaj Pi nemoj da me ljutiš
znaš šta sam ja skoro prošla? vjerovatno da da
moraš nastaviti dalje, svako jutro odluči da će to biti dan kad nećeš biti očajna, kad nećeš razmišljati o onom što se desilo, kad ćeš nabaciti osmijeh i disati punim plućima

nemoj da ti tugu donosi susret s dječakom, zašto to sebi radiš?
nek te susret s njim sjeti na ljubav i sreću dok si nosila svoje dijete u stomaku, nek ti susret s njim da snage da nastaviš dalje da se boriš za SVOJU bebicu

moraš razgraničiti sa sobom, tvoja beba je bila tvoja i niti jedna druga ti ne treba stvarati žal, svakom svačije a tebi će Bog dati TVOJE i iz tvog srca će nestati nemir

Od srca ti želim da budeš jaka i istrajna, samo naprijed draga moja

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 558
26.12.2012 22:45:16   
Carobno jutro

Pingvina user posted image user posted image , isti osjecaji, ista bol....razumijem svaku tvoju rijec napisanu...a ne znam sta da napisem da ti bude bolje..user posted image ..lupam glavu i opet ne znam..
Jedino sto znam je da je vesela u pravu...user posted image user posted image

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 559
26.12.2012 22:52:16   
Pingvina
Drage moje..user posted image user posted image

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 560
26.12.2012 23:06:34   
mala_sa
Pingi mila user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 561
26.12.2012 23:07:59   
ananas_ze
Pi o cemu ti meni pisa neku noc? jako te user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu mala_sa)
Neposredna veza do poruke: 562
26.12.2012 23:18:30   
tajra26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 12.10.2011

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 563
26.12.2012 23:32:00   
Hanady RR
Pingvina...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 564
27.12.2012 0:39:53   
sunce27
Pingi user posted image user posted image user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 565
27.12.2012 10:28:02   
IceRose
Pingi, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Haris 01.05.2013.

"Kad ljubav govori, razum ćuti." - Baruch Spinoza

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 566
27.12.2012 10:55:04   
R&T@
Tuzna sam jer ste vi tuzne...

Hajde da vas

user posted image

E, sad, razlaz s teme...

(odgovor članu IceRose)
Neposredna veza do poruke: 567
28.12.2012 13:21:25   
pepika

IZVORNA PORUKA: malenaa

user posted image user posted image user posted image

Covjek snuje ,Bog odredjuje.

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 568
28.12.2012 13:23:23   
pepika

IZVORNA PORUKA: Pingvina

Pingvi dusice user posted image user posted image user posted image user posted image nisi sama

Covjek snuje ,Bog odredjuje.

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 569
10.1.2013 15:07:22   
EEDITH
Dragi moj braco,tužna sam,a trebala sam biti vesela.

Znaš kako bi te danas zezala,smišljali bi gdje ćemo izaći,a ja bi ti pravila rođendansku tortu.
Kako si me samo znao isfolirati da pravim najbolje kolače i torte,a ja ti nisam mogla odoljeti.

Nema te danas sa nama,nema ni rođendanske torte,a trebalo je biti 46 svijeća,već odavno nemamo svijeće za tvoje torte,
dugih 17 godina,ali ti si meni još uvijek tu ,još uvijek si mlad i lijep.

Znaš da te beskrajno volim i da nisam zaboravila tvoj rođendan.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

(odgovor članu pepika)
Neposredna veza do poruke: 570
10.1.2013 15:11:47   
lepetetka
eldinky user posted image user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu EEDITH)
Neposredna veza do poruke: 571
10.1.2013 15:19:42   
klemzi
Žao mi je Eldinkyuser posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 572
23.1.2013 12:24:05   
dinaa
Uh jojuser posted image user posted image danas je sedam dana kako je umro moj tatauser posted image user posted image a sutra je 24 godine kako je umrla moja mamauser posted image user posted image

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 573
23.1.2013 12:26:33   
Apotekarka
Dinoo moja iskrena sucut,nisam znala....Zao mi je draga....Ne daj se,misli na djecicu

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 574
23.1.2013 12:26:33   
mamabb

IZVORNA PORUKA: dinaa

Uh jojuser posted image user posted image danas je sedam dana kako je umro moj tatauser posted image user posted image a sutra je 24 godine kako je umrla moja mamauser posted image user posted image

Uhh draga tako mi je žaouser posted image user posted image

04.12.2008.

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *