|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Danas sam tužna :(
23.1.2013 12:27:55   
jasmin

IZVORNA PORUKA: dinaa

Uh jojuser posted image user posted image danas je sedam dana kako je umro moj tatauser posted image user posted image a sutra je 24 godine kako je umrla moja mamauser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 576
23.1.2013 12:28:30   
lajlac
Draga moja pretuzno i jako mi je zao. Nek ti je zdravo glava...

Lajla

(odgovor članu mamabb)
Neposredna veza do poruke: 577
23.1.2013 12:29:03   
lajlac
jasmin user posted image

Lajla

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 578
23.1.2013 12:30:00   
Hanady RR

Uh jojuser posted image user posted image danas je sedam dana kako je umro moj tatauser posted image user posted image a sutra je 24 godine kako je umrla moja mamauser posted image user posted image

ah draga moja user posted image user posted image

Basum sagosum...
nisam znalauser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 579
   [Obrisana poruka]
23.1.2013 12:30:35   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu dinaa)
  Neposredna veza do poruke: 580
23.1.2013 12:33:15   
hatepsut

Dino user posted image ,zao mi je,moje saucesce,nisam znala user posted image Neka im dragi Allah podari lijepi dzenet !

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 581
23.1.2013 12:38:21   
reallove

IZVORNA PORUKA: jasmin

user posted image
user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 582
23.1.2013 17:36:40   
Medi_87
user posted image dinoouser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 583
23.1.2013 17:48:46   
Mya_81 RR
Dino, baš mi je žao user posted image user posted image
Primi moje saučešće!

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 584
23.1.2013 20:01:59   
klemzi
Dino, tako mi je žao user posted image user posted image user posted image
Ljubim te puno, čuvaj se user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 585
23.1.2013 20:29:24   
SdZ
Dinaa, zao mi je, draga. user posted image

Neka je vjecni rahmet nad njihovim dusama.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 586
23.1.2013 22:31:33   
new mama

Draga moja,zao mi jeuser posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 587
23.1.2013 22:45:14   
aazra
Dinaa, znam da nema riječi da te utješim...user posted image Ali jedino mogu pozeljeti da Svevišnji tvojim roditeljima podari vječiti rahmet, a tebi sabur...user posted image

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 588
23.1.2013 23:03:38   
M kao Mama

dino, moja,

bašom sagosom, nemam ti riječi utjehe

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 589
27.1.2013 11:04:14   
sreca 27
Tuzna sam danas,bila sam i juce,i sutra cu znam to jednostavno tuzna sam svaki dan jer polako se priblizava 3 godisnjica braka a od nase bebe nase mrvice nista,imamo sve samo nam user posted image nedostaje,polako gubim nadu da cu je ikada i docekati,zivim za trenutak kada cu postati majka ja koja toliko volim djecu eto uskracena sam za to kako kazu najvece blago u zivotu Boze zasto bas ja neprestano se pitam,tuzna sam sto svi prvo gledaju u stomak pa tek onda mi u lice pogledaju,pitajuci nema jos nista novine...ma bit cu tuzna sve dok ne docekam svoju user posted image jednostavno se tuga uvukla u savaku poru moga tijela...user posted image user posted image user posted image

Mrvica ljubavi i dobrote vrednije su od tovara blaga i brda mudrosti.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 590
27.1.2013 11:11:26   
Amam

IZVORNA PORUKA: sreca 27

Tuzna sam danas,bila sam i juce,i sutra cu znam to jednostavno tuzna sam svaki dan jer polako se priblizava 3 godisnjica braka a od nase bebe nase mrvice nista,imamo sve samo nam user posted image nedostaje,polako gubim nadu da cu je ikada i docekati,zivim za trenutak kada cu postati majka ja koja toliko volim djecu eto uskracena sam za to kako kazu najvece blago u zivotu Boze zasto bas ja neprestano se pitam,tuzna sam sto svi prvo gledaju u stomak pa tek onda mi u lice pogledaju,pitajuci nema jos nista novine...ma bit cu tuzna sve dok ne docekam svoju user posted image jednostavno se tuga uvukla u savaku poru moga tijela...user posted image user posted image user posted image

Draga saljem ti user posted image veliki,nadu ne gubi,toliko je zena koje su jos duze cekale i docekale hB,bas nedavno sam bila na babinama jednoj bebaci koja je dosla Njegovom voljem tek nakon 7 god.

Dinaa,basum sagosum user posted image user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu sreca 27)
Neposredna veza do poruke: 591
27.1.2013 13:38:04   
Pingvina

Zao mi je mila..user posted image user posted image Znam koliko bole rodjendani, godisnjice, nove godine, stare godine..Koliko bole minuti, sati i dani. Kako je kad zelis zaspati i nikad se vise ne probuditi, ali ne moze.Isplaci se i onda znas sta ti je ciniti. Glava gore i u novi dan. Korak po korak-prema nekom ljepsem jutru..jednog dana ce se insaAllah i tebi sreca osmijehnuti.Slajem ti puno user posted image user posted image .

Dino, basum sagosum. Da im Milostivi podari lijepi dzennet. user posted image user posted image

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

(odgovor članu sreca 27)
Neposredna veza do poruke: 592
27.1.2013 17:37:21   
veeseelaa
ne treba tugovati,
već tražiti snage u onom što je ostalo
i s tim živjeti....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 593
27.1.2013 17:45:56   
marinčii

draga razumijem da si tužna svaka od nas bi bila sigurno da se nalazi u takvoj situaciji ali nemoj se predati i gubiti nadu jer bebica čeka na tebe i doći će onda kad se budeš najmanje nadala,evo da ti kažem moja rodica će sljedeći mjesec roditi abd svoju curicu koju je čekala 10 dugih godina ,i skoro se prestala nadati ali eto najveća želja joj se ispunila, i za mjesec dana će grliti svoje pile malo

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu sreca 27)
Neposredna veza do poruke: 594
27.1.2013 20:15:19   
veeseelaa
jednostavno se tuga uvukla u savaku poru moga tijela..

user posted image

draga moja .....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 595
27.1.2013 20:17:43   
klemzi
Srećaaa user posted image user posted image user posted image
Drug ti želi da budeš sretna, ne zbog, nego uprkos user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 596
6.2.2013 9:29:47   
Maya_K
...sam tužna, bijesna, ljuta user posted image user posted image user posted image
Kolegica je dala otkaz, danas joj zadnji dan, plačem ko kišna godina, znam da je to za nju bolje, ali ostavi mene u sosu samuuser posted image user posted image
Ipak 7,5 god. nije malo user posted image user posted image
user posted image

Eman 24.11.2009
Elvin 08.03.2014
Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 597
9.2.2013 21:49:20   
aazra
Bila sam super danas...sve do maloprije dok nisam otisla na fb i vidjela potresnu sliku djeteta kojeg su bukvalno iskasapili sirijski vojnici..nemojte me pogresno shavtiti, ne idem nema sanse na te i takve stranice ali imam fb prijatelja koji te slike postave na svoj zid...i nije prvi put da vidim tako nesto, ali ovo dijete je otprilike godiste kao moje, razrezana mu koza, sve se vide tragovi noza, grozno se osjecam...mozda je to i cilj tih koji te sadrzaje postavljaju.. ali bas mi je pokvarilo dan, osjetljiva sam osoba i ako ne mogu nikome pomoci, zasto onda da se sekiram...jer, oni koji bi mozda nesto mogli promijeniti to zasigurno nece vidjeti ili nece obratiti paznju...u ovom strsnom zivotu, mogu li docekati bar jedan dan bez nekih stresova koji cemi pokvariti dan, samo jedan...?

F...ing facebook user posted image

Oprostite...malo mi bude lakse kad ovo izbacim iz sebe..nadam se da nisam nikoga nasekirala..kako se zastiti od toga, jer mislim da na to imam pravo...user posted image

(odgovor članu Maya_K)
Neposredna veza do poruke: 598
9.2.2013 21:50:02   
aazra

Otisla mi dvaput poruka, toliko sam se nasekirala...

< Poruku je uredio aazra -- 9.2.2013 21:51:10 >

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 599
9.2.2013 21:56:01   
rerica

IZVORNA PORUKA: aazra

Bila sam super danas...sve do maloprije dok nisam otisla na fb i vidjela potresnu sliku djeteta kojeg su bukvalno iskasapili sirijski vojnici..nemojte me pogresno shavtiti, ne idem nema sanse na te i takve stranice ali imam fb prijatelja koji te slike postave na svoj zid...i nije prvi put da vidim tako nesto, ali ovo dijete je otprilike godiste kao moje, razrezana mu koza, sve se vide tragovi noza, grozno se osjecam...mozda je to i cilj tih koji te sadrzaje postavljaju.. ali bas mi je pokvarilo dan, osjetljiva sam osoba i ako ne mogu nikome pomoci, zasto onda da se sekiram...jer, oni koji bi mozda nesto mogli promijeniti to zasigurno nece vidjeti ili nece obratiti paznju...u ovom strsnom zivotu, mogu li docekati bar jedan dan bez nekih stresova koji cemi pokvariti dan, samo jedan...?

F...ing facebook user posted image

Oprostite...malo mi bude lakse kad ovo izbacim iz sebe..nadam se da nisam nikoga nasekirala..kako se zastiti od toga, jer mislim da na to imam pravo...user posted image

nekad bi iskljucila internet samo radi akvih slika,a s druge strane treba da bude pouka da znamo sta rade,da im pomognemo koliko je u nasoj mogucnosti user posted image

moja cura stigla majki svojoj <3

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *