Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Draga I love you moja druga cura je 16. mj. ,mladja od svoje starije seke koja je zimska beba, tako da je apsolutno sve naslijedila, a starija je opet skoro sve naslijedila od kume :)) Obzirom da sam ja bodije uvijek koristila kao potkošuljice, uvijek smo oblačili preko, benkice, jednodijelne kompletiće, majice ja više preferiram kratke rukaviće, čak su mi najdraži kimono bodići. Odosmo OT :)) pa neću dužiti.
ja sam i dalje u potrazi za kolicima pa ugledah ova na stranici one dotee i nisu bas preskupa s obzirom da su 2u1 pa ako neko zna nesto o njima dobro bi mi doslo misljenje ovde bas ne pise puno informacija http://www.dotea.ba/nania/kolica_travelsystem.html
Mame ima te li iskustva sa pierre cardin kolicima?Do sada nisam obracala paznju na njih, medjutim veceras sam vidjela jedna nisam tacno sigurna ali mislim da je model PS 646, 2u 1 je, zelena, super su svidjela su mi se. 8,5 kg su teska, mogu za tek rodjene bebe jer se spuste u lezeci polozaj.Gumeni su tockovi. Al opet jel ih ko imao, kakva su se pokazala. Cak imaju u 1 god garancije.
Molim vas ako ima neko iskustva nek napise da znam da li da ih kupim.
Pa zar niko nema iskustva sa Pierre cardin kolicima? Cijeli ovaj forum sam prelistala i niko ih nigdje ne spominje. A joj a tako sam se zaljubila u njih, al me strah da ih kupim, pojma nemam kakva su se pokazala. Ni na internetu nema o njima :((((
Pa zar niko nema iskustva sa Pierre cardin kolicima? Cijeli ovaj forum sam prelistala i niko ih nigdje ne spominje. A joj a tako sam se zaljubila u njih, al me strah da ih kupim, pojma nemam kakva su se pokazala. Ni na internetu nema o njima :((((
Ja sam dobila neka kisobran Pierre Cardin i koristila sam ih jako kratko jer su bila grozna, tockovi zapinjali za sve moguce..blagi nagib...isto tenk da guram i meni jako bitno, nije se presvalka mogla skidati i prati u masini..ne bih preporucila...a cula sam kasnije da su bila skupa...ne vrijede..
Ja sam dobila neka kisobran Pierre Cardin i koristila sam ih jako kratko jer su bila grozna, tockovi zapinjali za sve moguce..blagi nagib...isto tenk da guram i meni jako bitno, nije se presvalka mogla skidati i prati u masini..ne bih preporucila...a cula sam kasnije da su bila skupa...ne vrijede..
Hvala ti na odg. Ovo je model PS646, nisu kisobran kolica.Pitala sam ja vec kaze skida se onaj dio da se moze oprati,al bi ja to svakako provjerila prije nego ih kupim. Al eto vidjet cu jos,pojma nemam.
Zanima me jeli nek ima iskustva sa Camovim kolicima portofino http://www.babycentar.ba/index.php/online-shop/product/view/14/266. Meni su skroz ok i cjena i ono koliko sam ih mogla pregledati u sopu, nisu preteska a ni preskupa pa me zanima sta vi mislite o njima i jeste li imale iskustva? Hvala
Zanima me jeli nek ima iskustva sa Camovim kolicima portofino http://www.babycentar.ba/index.php/online-shop/product/view/14/266. Meni su skroz ok i cjena i ono koliko sam ih mogla pregledati u sopu, nisu preteska a ni preskupa pa me zanima sta vi mislite o njima i jeste li imale iskustva? Hvala
Mi smo ih imali i pokajali se, prodali ih nakon mjesec dana. Uska su pravo, tako da se kratko mogu koristiti jer cim beba pocne rasti i sjediti nece joj bas biti udobrno. Pravo uska kolica!
Mi smo se odlučili za Peg-perego "Pliko Switch Easy Drive On Track MODULAR" 3 u 1. Jedva čekam da kupimo našoj bebici aBd. :)
Zdravo raja, evo i mi smo se nakon dugo vremena, razmisljanja i istrazivanja odlucili za Peg Perego, Pliko Switch Compact Modular-3 u 1 i ja isto jedva cekam da stignu hihihi, ja sam se pravo zaljubila u ta kolica. Znas li vec koju ces boju? Ja cu London :) Dvoumila sam se izmedju ovih i tih sto si ti uzela, sta je kod tebe prevagnulo, ako si imale uopste dvojbe
zna li iko od vas mogu li se igdje u BiH vise kupiti nova Bubu kolica?
vidjela sam u onoj novoj prodavnici u imortane centru na -1, da imaju bubu kolica, ali možda smo 1-2 modela, to su zadnji trzaji jer je turbo limač propao ima i godina i rasprodao je prije dva mjeseca jeftino preostalu robu i to kad se proda neće više nigdje biti
Koristila sam BUBU kolica za dvoje djece, i dalje su kao nova. Kupljena su u Turbo Limacu prije 4god mislim na Ilidzi u Merkatoru. Ako je neko zainteresovan za kupiti neka se javi, takodje sto za presvlacenje i hranilica.
16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!! 01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina. Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**
mamin zivot, javim prijateljici to pa ako bude zainteresovana javim se. samo koji je model bubu kolica, koje boje i koliko su ? hajde molim te ako ti nije mrsko posalji mi sliku kolica na pp il ovde.
Mi se nismo dvoumili :). A koliko vidim ovaj model je s razvdojenim ručkama!? Mi smo htjeli sa spojenim i nekako model za koji smo se odlučili zadovaljavao je sve naše potebe, nadam se i bebine aBd :D Uzeli smo boju caramello.
Citam,citam i citam.... na kraju ne skontah koja su kolica dobra. Ja dijecu radjala i odgajala "po bijelom svijetu" kolica poklanjala pa sad opet treban kupovati. Postovi mi bas i nisu pomogli pri izboru a od cijena mi se zavrtilo u glavi...helem
Da li neko zeli prodati kolica, malo bolja, a da zivi na podrucju Sa? Javite na pp....
Citam,citam i citam.... na kraju ne skontah koja su kolica dobra. Ja dijecu radjala i odgajala "po bijelom svijetu" kolica poklanjala pa sad opet treban kupovati. Postovi mi bas i nisu pomogli pri izboru a od cijena mi se zavrtilo u glavi...helem
Da li neko zeli prodati kolica, malo bolja, a da zivi na podrucju Sa? Javite na pp....
prelistaj unazad nekoliko stranica neko je nudio kolica...a i napiši potražnju prije ćeš naći na njoj