Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mene neki dan pitaju ko ce biti kum za sunet ja ostala zbunjena, nikad cula za to. Inace nisam pretjerano upoznata sa nasim obicajima. Jeste vi imali nekog kuma? Koliko shvatam to je osoba koja ce biti sa djetetom tokom suneta, a ja mislila da ne moze niko prisustvovati zahvatu upitnik do upitnika
< Poruku je uredio maja78 RR -- 19.12.2012 17:00:14 >
da li je iko radio na Koševu sunećenje na dječijoj hirurgiji, i nađoh da dr Nijaz Gazić na Č.vili radi pa da pitam da li je iko kod njega radio, vidim ima sve fino ispisano na svojoj stranici oko procedura .
< Poruku je uredio maja78 RR -- 19.12.2012 17:00:34 >
po ovome ja sam kum svom sinu,jer sam prisustvovala zahvatu
mama kum svaka ti cas_t, ja ne bi mogla...vise bi ja plakala od njega mi idemo ove sedmice u Sanasu ali ja jos uvijek nisam skontala trebam li povesti nekog kuma ili da uradim slicno kao djoisa pa da mu tata bude kum
< Poruku je uredio maja78 RR -- 19.12.2012 17:00:42 >
po ovome ja sam kum svom sinu,jer sam prisustvovala zahvatu
mama kum svaka ti cas_t, ja ne bi mogla...vise bi ja plakala od njega mi idemo ove sedmice u Sanasu ali ja jos uvijek nisam skontala trebam li povesti nekog kuma ili da uradim slicno kao djoisa pa da mu tata bude kum
u sanasi roditelji ne prisustvuju zahvatu vec su u skroz drugoj prostoriji
< Poruku je uredio maja78 RR -- 19.12.2012 17:00:53 >
Mi smo sunet radili u sanasi i opet bi.Toliko su ljubazni strucni nemam rijeci.Sina jedna divna teta odnijela u salu a mi smo cekali ispred sale.Kad je sve bilo gotovo donijeli ga on se probudio meni u narucju nije zaplakao.Dr nam rekao samo kantarionovim uljem mazemo konci sami ispali.Za dva dana sincic puzao imao 7 mjeseci.Toplo preporucujem sanasu.
< Poruku je uredio maja78 RR -- 19.12.2012 17:01:11 >
ali on nije plakao samo dok je primio anesteziju, malo dok u ga bocnuli..ja sam bila tu da mu budem blizu, da ne bude sam u nepoznatom okruzenju..nije bilo placa..nije to nista strasno..sretno vama kako god, bez kuma ili s njim
< Poruku je uredio maja78 RR -- 19.12.2012 17:01:23 >
da i ja napišem svoje iskustvo dr Gazi prvo naspreja anestetik, nakon 10 min da lokalnu anesteziju iglom, i izvrši pregled da li je moguće izvršiti zahvat ukoliko je sve ok odmah može početi, kožicu začas recne, onda sprži krvne sudove i pristupa šivenju meni se šivenje već bilo odužilo ali dr kaže estetika je bitna , zahvat traje 10 min, sestra je naročito fina s djecom, a i dr. i sestra su ljubazni i korektni, dr jo kae naredna 2 dana sam va zovite me možda neko bolje uradi možda ne s tim nemam iskustva, meni dobro izgleda ordinacija ima svoju stranicu sa detaljima postupka i cjenovnikom, za djecu do 1.g. cijena je 120 KM, Mi smo bili uz malenog svo vrijeme, dr da transkripciju dove roditeljima, upute i račun naravno, prethodno ne traži nalaze ali pedijatar da uputnicu na zahtjev
< Poruku je uredio maja78 RR -- 19.12.2012 17:01:36 >
Imam sina od 3,5 mjeseca i hocu da ga sunetim. Planirala sam u poliklinici Sunce u Zenici, pa me zanima ima li neko iskustva od tamo, mislim da je doktor Šabić u pitanju.
oba sina sam sunetila u Zenici...nisam u poliklinici nego u crkvicama.gdje god ga sunetila moj ti je savjet da dr.Hercegovca izbjegavas u sirokom luku.sretno.
Iskreno..ni slučajno..Masu djece je odradio.."tako dobro"..da su ponovo za sunećenja..
Ja sam radila u ZE..kod dr.Kukolja..i sve preporuke..Vodila sam masu prijatelja kod njega..svi zadovoljni..Poliklinika PRIMA..
Imam sina od 3,5 mjeseca i hocu da ga sunetim. Planirala sam u poliklinici Sunce u Zenici, pa me zanima ima li neko iskustva od tamo, mislim da je doktor Šabić u pitanju.
Iskreno..ni slučajno..Masu djece je odradio.."tako dobro"..da su ponovo za sunećenja..
Ja sam radila u ZE..kod dr.Kukolja..i sve preporuke..Vodila sam masu prijatelja kod njega..svi zadovoljni..Poliklinika PRIMA..
Meni par osoba reče da u Primi ne daju anesteziju, pa sad kome je vjerovat danas :/ Od moje zaove su sunetili dječaka i baš su ga napatili tako da mi Prima nije u užem izboru...
Meni par osoba reče da u Primi ne daju anesteziju, pa sad kome je vjerovat danas :/ Od moje zaove su sunetili dječaka i baš su ga napatili tako da mi Prima nije u užem izboru...
Mi smo se sunetili u primi prije 2 sedmice,sve super.Za sunce sam cula sve najgore.ama zeno kad ti promjenu nick
Izgleda da cemo mi malenog morati voditi kod tog Kukolja, i tatu mu je sunetio, hahahahah, a izgleda i cijelu Zenicu Razocarana sam sto u Sanasi nece da sunete djecu mladju od 6 mjeseci, pih, bas bezveze, ima li iko info ko jos radi u SA sunecenje, kao taj Zvizdic, tj. da je dobar ljekar
Imam od 4,5 mj i juče kad sam mu navlačila pišu da mu očistim primjetila sa, da je malo nateknuta i kao upaljena, tamno plava mu poja kao podkrvarena.
Nisam mu navlacila nekoliko dana, nisam ni prije svaki dan znaci povremeno ali se nije ovo desavalo, dali mu smijem necim cistiti, juče sam malo kamilicom kao i obično ali nije se nista povuklo.
bellma vodi bebaru dr. moj stariji je morao antibiotike radi toga piti, pa tek onda cirkumcizija, al imao je on 1.6 god.Sretno i ne brini sve se to rijesi!
sabinos, sunce poliklinika? Hajd mi molim te napisi otkoliko se mjeseci smije kod njih, koliko para i tako, mozes i na pp
sunce poliklinika na meokusnicama u zgradi hidrogradnje,ja na tu mislim.kod sabica. mi smo sunetili sa dva mjeseca i tada je kostalo 100km(to je bilo 2009.) u tu cijenu ulaze i nalazi.moja sestra je sunetila prije dva mjeseca,bebac bio star 6mj.i ista je cijena jos uvijek.samo nazovi i pitaj,meni su bili bas ljubazni.
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.