|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?
9.11.2008 11:12:08   
lamka
Sretno drage moje
Tweety haman će kod tebe brzo biti
navijam za tebe da nam brzo i bezbolno doneses tu cujicu na ovaj svijet

Lamija duša duše moje
21.08.2006

(odgovor članu Crvena)
Neposredna veza do poruke: 551
9.11.2008 12:25:18   
demiana
eh da se i ja prijavim da sam jos tu i da cekam.....cekam.....cekam..... i valjda cu docekati....user posted image
Tweety ti si jos tu???
Meni se sve cini da cim se ti porodis da cemo i mi ostale sto nam je termin prosao ili je blizu krenuti posle tebe sve redom se poradjati.....user posted image
Drzim ti fige da ti sto lakse prodje i da sto pre drzis svoju devojcicuuser posted image

(odgovor članu lamka)
Neposredna veza do poruke: 552
9.11.2008 12:28:50   
demiana
Nana Ze hvala ti na odgovoru, vec sam pocela misliti da sam ja neko cudo prirode pa nista ne osecamuser posted image
A kako znas da ti je uzak taj porodjajni kanal? To ti doktor rekao i kako se to odredi?
Posto sam i ja jako sitna po gradji tela, tj. bar sam bilauser posted image

(odgovor članu demiana)
Neposredna veza do poruke: 553
9.11.2008 12:53:35   
mynxlee
tweety ako ti nesto znaci jutros sam bas sanjala da si se porodila. eto! mislimo na tebe i kad spavamo.
ti ces sad probiti led, a mi cemo, kao sto neko maloprije rece, za tobom sve zaredati, cini mi se svaki dan po jedna.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu demiana)
Neposredna veza do poruke: 554
9.11.2008 13:45:35   
dinciii
tweety cuvam ti fige,da nam se brzo i lagano porodis ako bog da i da konacno imas svoje zlato u rukama....mislimo na tebe....user posted image user posted image user posted image

a ja zene moje sto sam se sinoc izmucila zub me poceo bolit,nisam oka sklopila cijelu noc,do mozga mi je dosao bol,kud ne smijem nista popit...ako ima neko dobar savjet sta bi mogla uradit da me manje boli,bujrum..bila bi vam zahvalna..inace sutra idem zubaru nek mi ga izvadi,inace cu pobudalit.samo me strah da me veceras ne pocne opet katastrofalno bolituser posted image ..pusa drage moje

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 555
9.11.2008 14:59:36   
mynxlee
ima jedan prirodan lijek, ali ne znam da li ti u Becu mozes doci do toga. uzmes klip od kukuruza, bez zrna. izlomis na 3 do 4 parceta i to skuvas. kad se malo ohladi, uzmi taj caj i drzi u ustima koliko god mozes, pa ispljuni. otprilike jednu solju caja tako iskoristi. pomaze, vjeruj!

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 556
9.11.2008 16:56:29   
dinciii
uh nemam sad gdje kupit kukuruz al eto nadam se da me veceras nece toliko boliti,a sutra rano idem zubaru,hvala u svakom slucaju zapamtit cu to za sljedeci put...iako se nadam da me nece brzo opet zabolit user posted image

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 557
9.11.2008 17:26:10   
mynxlee
kad budes isla u svoju domovinu, ponesi koji klipic, jer nikad se ne zna kada moze zatrebati tebe ili nekom drugom.

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 558
9.11.2008 18:53:17   
Nana_Ze
Demiana, oktor je rekao muzu poslije carskog, doduse i meni je kad sam primljena rekao da je beba krupna (UZ je pokzivao tačno 4 kg)a ja sitna 162 cm sam visoka, a imala sam prije trudnoce 52 kg, a udebljala se 10 kg, tako da sam sva bila u stomaku:) i da ce vjerovatno biti carski.
Pri prijemu u bolnicu su mi izmjerili i zdjelicu, zaista sam uska., pa je i to bila jedna od indikacija za carski...

(odgovor članu demiana)
Neposredna veza do poruke: 559
9.11.2008 20:08:31   
dinciii
hocu ako bog da....hvala ti jos jednom na savjetu...

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 560
9.11.2008 22:16:03   
mynxlee
tu smo da pomognemo drugu uu nevolji.

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 561
9.11.2008 22:49:10   
demiana
mynxlee imas dobitni listic....user posted image
Cure sad smo mi na redu, ko je sledeci???
Kome je prosao termin?
Meni je bio 7-og ima li ko da je pre mene?user posted image

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 562
10.11.2008 11:32:23   
mynxlee
je li to znaci da se nasa tweety porodila?! e, kratko sam uskocila na forum samo da vidim sta se s njom desava i je li sve ok. bas mi je drago ako jest. user posted image ma ja sam vam stara vucica u kladjenju. pusa svim trudnicama. 

(odgovor članu demiana)
Neposredna veza do poruke: 563
10.11.2008 11:54:53   
Nana_Ze
dincii bas mi je zao sto zub boli... evo i meni se desava nocna mora...molila sam Boga samo da se ne prehladim zadnje dane pred porod i to mi se bas desilo....od subote me boli grlo, jucer mi je nos poceo curiti i pocela sam kasljati.....uzela sam septolete, kapala sam bebi kapi u nos, tata koji je inace doktor kaze da slobodno uzmem antibiotike, ali mene nesto strah.... znate li neki prirodni lijek protiv hunjavice? grlo je vec popustilo... najgore mi je ako bude sekcija, a kasalj se ne smiri...user posted image user posted image  danas u 4 idem na pregled, ima da mi ispadnu oci kad mi zarovi prste dole.....cuvajte mi fige

cestitam tweety na bebici, nadam se da se nisi puno patila, izgleda da je ipak to kod tebe brzo islo....user posted image user posted image

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 564
10.11.2008 13:02:56   
dinciii
oooo Nana_Ze mogu mislit kako ti je,ja sam prije mjesec odbolovala i gripu pa taman se toga rijesila poce me zub bolit i evo sad molim boga da me ne uhvati nista vise do poroda....mene grlo nije bolilo meni je nos bio katastrofa,i ja sam cesce inhalirala i to mi je pomoglo...s tim da sam pila samo paracetamol i bila caj sa limunom i medom...ma joj stvarno je katastrofa kad te nesto uhvati a znas da ima lijeka a to ne smijes...uh...uglavnom ti zelim brz oporavak...da te to sto prije prodje...pusa

jel se to tweety porodila??????user posted image

(odgovor članu Nana_Ze)
Neposredna veza do poruke: 565
10.11.2008 13:03:09   
mynxlee
Nana_Ze, uzmi morske soli pa stavi u kljucalu vodu i pari se nekoliko puta na dan po 5 minuta ili uzmi neku ljekovitu etericnu travu pa isto tako napravi caj i pari se. Probaj sa nanom.

(odgovor članu Nana_Ze)
Neposredna veza do poruke: 566
10.11.2008 13:04:02   
mynxlee
i ti demiana profurala termin!? hoces li da se sad kladim na tebe kad ces? user posted image

(odgovor članu demiana)
Neposredna veza do poruke: 567
10.11.2008 13:04:12   
mamy Sabina
Ne mogu izdržati da ti ne odgovorim!
Jeste sinoć oko 22 i 30h ,cura 3735 masala!user posted image user posted image user posted image user posted image

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 568
10.11.2008 13:07:20   
dinciii
Mashala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bas mi je drago da je konacno sa svojim blagom
eto drage moje porodi se i tweety ko je sljedeci :)))
najbolje da pitamo mynxlee ona pogadja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamy Sabina)
Neposredna veza do poruke: 569
10.11.2008 13:17:03   
mynxlee
tu sam na raspolaganju. ja cu tipovati, pa ako pogodim - pogodim. sto se mene licno tice, meni je termin 08.12., ali cu prije. novembar mi ne gine.

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 570
10.11.2008 19:22:55   
Nana_Ze
hvala na savjetima, krasne ste....danas popodne sam isla ginicu, pregled nije bio tako strasanuser posted image ...beba je jos uvijek visoko, zatvorena sam skroz i ponovo na pregled u ponedjeljak...99% da ce opet biti sekcija....
rekao mi je da slobodno uzmem antibiotike ako se smrcanje ne smiri, plus neke vaginalete da se sekret ne poremeti...pokusat cu prvo med, limun, inhalacije, pa cemo vidjeti....
demiana ti si prenijela, jel ssad svaki dan ides doktoru??
mynxlee jel ti to prva beba? i ja sam mislila da cu se ranije poroditi, ali nista od toga...user posted image  uzivaj u trudnoci i spavaj....user posted image  ja vec tri godine od kako sam ovog pisonju rodila nisam prespavala nocuser posted image

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 571
10.11.2008 20:02:28   
demiana
Cure samo da vam se javim....
Meni su jutros u pola cetiri krenuli trudovi, evo sada vec idu svakih pet minutauser posted image Po Ctg-u bih ja do sada vec trebala roditi ali nista se nisam otvorila a beba je prekrupna. Kaze cika dok ako se do ujutru ne otvorim idem na sekciju, posto se ovako samo ja i beba patimo. Hvala Bogu pa mi bolnica preko puta, hteo me covek da ostavi u bolnici a hodanje mi pravo pomaze da izdrzim.
Cure drzim vam svima fige, da se sto bezbolnije porodite i da sto pre drzite svoje bebache....
Rekoh ja vama cim se Tweety porodi idemo i mi, sve redom....user posted image
Pusa svima, meni veceras nema spavanja...user posted image

(odgovor članu Nana_Ze)
Neposredna veza do poruke: 572
10.11.2008 20:03:48   
mamyca
Demiana sretno,zelim ti lagan porod.user posted image user posted image user posted image user posted image

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu demiana)
Neposredna veza do poruke: 573
10.11.2008 20:21:10   
melissad
twety, zelim ti puno srece i snage i brz i uredan poroduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ukoliko se nisi vec porodilauser posted image user posted image user posted image ....  pozzzzzzzzzzz

19.11.2008. rodila se DINA, sreca moja najveca

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 574
10.11.2008 20:38:43   
melissad
ustvari, jesi, nisam citala predhone poruke, pa nisam bila informisanauser posted image user posted image user posted image user posted image , masalla, puno srece i zdravlja tebi i bebi i brz oporavak. Mislim da je demiana bila u pravu sad cemo se i mi jedna za drugom poceti poradjati hairli i ja jedva cekam verujte mi.Nisam jos profurala termin, ali mi je doktor rekao sledece sedmice najverovatnije carski, jer bebac sedi, puno sam nervozna i eto izjadah vam se. Puno srece svima user posted image user posted image user posted image user posted image

19.11.2008. rodila se DINA, sreca moja najveca

(odgovor članu melissad)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Napojnica
gvendolina

da li imate obicaj ostaviti nesto za kafu frizerima,taksisti i sl. I koliko? Ja se uvijek dvoumi i ne znam koliko bi ostavila,ako ostavis pola marke ili marku je li malo,sad je kafa svugdje 1,5 ili 2:) Mozda ne treba nista i ostaviti vec rade za

ne ostavljam napojnicu (53%)

ostavim ukoliko sam zadovoljna uslugom (34%)

obavezno ostavim (12%)

drugo (1%)

Broj svih glasova: 99

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *