Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Fotografije nasih stomacica II 4.11.2012 16:33:13
Dalia_88
Samedi stomko taman za poroda Nema nista ljepse od trudnice
05.01.2013 23:50 Moja Dalia Znaš li milo moje da te volim najviše na svijetu, da dok dišem, tako će biti... Kad posustajem i počnem gubiti nadu, pogled na tebe, na tvoj osmijeh vraća mi vjeru u bolje sutra..
RE: Fotografije nasih stomacica II 4.11.2012 22:36:57
somaja
pupice pupice masAllah,sve ste medene pa bile sa velikim ili malim pupicama....uzivala sam gledajuci slike,jako lijepo,neke su se vec porodile a neke tek trebaju i ja vam zelim svima srecu i da se hajrom rastanete... !!!i ja svoj samo gledam i milujem,ja sam 14 sedm. i cekala sam 10god.da ovo dozivim pozdrav za sve!!!
RE: Fotografije nasih stomacica II 4.11.2012 22:43:26
Dalia_88
Draga Somaja zelim ti svu srecu svijeta i sto laksu trudnocu a naravno i porod. Kad cujem da neko toliko dugo ceka i doceka place mi se od srece. Pridruzi nam se na temi Razgovori u ocekivanje bebe - Novembar..
05.01.2013 23:50 Moja Dalia Znaš li milo moje da te volim najviše na svijetu, da dok dišem, tako će biti... Kad posustajem i počnem gubiti nadu, pogled na tebe, na tvoj osmijeh vraća mi vjeru u bolje sutra..
RE: Fotografije nasih stomacica II 9.1.2013 22:36:43
saritaa
trudnice divne ste...