|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti)
2.1.2013 16:04:49   
teacher75
ne volim ni ja toma, voljela sam ga u pubertetu kad je glumio u top gunuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 1776
2.1.2013 16:26:24   
Pingvina

IZVORNA PORUKA: Amani12

A ja cekam jos i Dextera,Walking Dead i Luthera.

Jacka Reachera jedva cekam da pogledam,mada mi je Tom onako na prvu potpuni promasaj,
u mojoj glavi Jack je suprotnost Tomu.user posted image

Sorry sto upadam...Kradem vam ideje za filmove, ali se slabo javljam.user posted image user posted image
Nego, kad vec spominjete Dextera-da pitam dokle ste dosle?? Mozda imate neke izvore koje ja jos nisam otkirla-a bas sam se navukla na seriju.user posted image user posted image Hvala unaprijed!!

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 1777
2.1.2013 17:09:35   
Amani12
Pingvina ja sam pregledala poslednju,7 sezonu,na netu.

Ista sezona se sada prikazuje na Fox Crime-u,Ponedjeljkom u 22h,cini mi se.

U seprembru ce poceti sa prikazivanjem 8,ujedno i poslednja sezona Dextera.

Jedna od najboljih serija ikada.user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 1778
2.1.2013 17:24:25   
Pingvina
Amani,hvala ti..Ja sam bila pregledala 10 epizoda 7 sezone, kad sad mi mm kaze da imaju jos dvije..pa ododh se baciti na "posao". user posted image user posted image Hvala na informaciji.. ima puno do septembra,ko ce to docekati.user posted image

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 1779
2.1.2013 18:32:34   
Halimaa

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Halimaa

Ko voli Twilight user posted image ?

meni je to film za tinejdzere, ne kontam kako se odrasloj osobi moze svidjati nesto posebno ta filmuser posted image

Šta impliciraš?user posted image Nekima je lako pronaći tinejdžera u sebi... Po toj teoriji identifikacije, ne bismo gledali ni filmove sa ubicama, silovateljima...da ne govorim o Batmanu, koji je apsolutno odličan...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1780
2.1.2013 19:43:38   
Neca xxx

meni je to film za tinejdzere, ne kontam kako se odrasloj osobi moze svidjati nesto posebno ta filmuser posted image

Šta impliciraš?user posted image Nekima je lako pronaći tinejdžera u sebi... Poi filmovi nisu losi toj teoriji identifikacije, ne bismo gledali ni filmove sa ubicama, silovateljima...da ne govorim o Batmanu, koji je apsolutno odličan...

Meni su Twilight knjige bas drzale paznju. Citala sam ih u jednom dahu. Naravno, kada sam pocela da citam prvu knjigu:Sumrak, nisam imala pojma da je prica o vampirima. user posted image Da sam znala, sumnjam da bih pocela citati. A kasnije nisam mogla da ih ostavim i jedva sam cekala slijedece dijelove. user posted image Naravno, pogledala sam i sve filmove, cisto da vidim kako su ekranizirali knjigu i kao uvijek, knjige su puno bolje. user posted image

“Samo sam htjela da imam nešto tvoje… Zauvijek…”
“Želiš nešto moje? Zauvijek? Da li bi prezime moglo da posluži?”

(odgovor članu Halimaa)
Neposredna veza do poruke: 1781
2.1.2013 19:48:28   
MicoTico

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

Šta impliciraš?user posted image Nekima je lako pronaći tinejdžera u sebi... Poi filmovi nisu losi toj teoriji identifikacije, ne bismo gledali ni filmove sa ubicama, silovateljima...da ne govorim o Batmanu, koji je apsolutno odličan...

Meni su Twilight knjige bas drzale paznju. Citala sam ih u jednom dahu. Naravno, kada sam pocela da citam prvu knjigu:Sumrak, nisam imala pojma da je prica o vampirima. user posted image Da sam znala, sumnjam da bih pocela citati. A kasnije nisam mogla da ih ostavim i jedva sam cekala slijedece dijelove. user posted image Naravno, pogledala sam i sve filmove, cisto da vidim kako su ekranizirali knjigu i kao uvijek, knjige su puno bolje. user posted image

I ja se uvijek razočaram filmom nakon što pročitam knjigu. Sve drugačije zamislim , i što se tiče likova i predjela,a i fali mi dosta detalja u filmu, ali opet je OK.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 1782
2.1.2013 20:02:59   
Neca xxx

IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: Neca xxx

I ja se uvijek razočaram filmom nakon što pročitam knjigu. Sve drugačije zamislim , i što se tiče likova i predjela,a i fali mi dosta detalja u filmu, ali opet je OK.

I ja uvijek sve drugacije zamislim. user posted image Edwarda sam zamisljala jos zgodnijeg, Bella mi je bezze. user posted image
Jedino je Jacob mmmmmmm. user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 1783
2.1.2013 20:11:11   
MicoTico
Ma meni je Edward dobar , ima onaj "vampirasti" izgled, ali Bella, što kažeš , baš user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 1784
2.1.2013 20:32:36   
leona81

leona, evo spisak pa birajuser posted image

http://www.imdb.com/genre/thriller

hvala, od ovih prvih 25, cak 2 nisam gledalauser posted image

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 1785
2.1.2013 21:42:33   
teacher75
gledala veceras na ftv:
http://mojtv.hr/film/2978/imas-petlju.aspx

predivan i dirljiv jakouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1786
2.1.2013 21:45:18   
teacher75

Šta impliciraš?user posted image Nekima je lako pronaći tinejdžera u sebi... Po toj teoriji identifikacije, ne bismo gledali ni filmove sa ubicama, silovateljima...da ne govorim o Batmanu, koji je apsolutno odličan...

ne impliciram nista. ja volim ozbiljne i kvalitetne filmove, a vampiri i vukodlaci nisu mi zanimljivi jos od djetinjstvauser posted image uostalom, twigliht je proglasen najgorim filmom od strane neke stranice koja se bavi filmovimauser posted image

(odgovor članu Halimaa)
Neposredna veza do poruke: 1787
2.1.2013 22:02:04   
teacher75
evo i dokaz, da ne bude da izmisljamuser posted image
http://www.bravo.rs/hot-news/twilight-proglasen-za-najgori-film-svih-vremena/

Neposredna veza do poruke: 1788
2.1.2013 22:42:22   
amra_sa
Twilight sam jedan dio gledala, ali samo malo, tako da ne'mrem ništa reći, ali zato sam ovaj pregledala sve dijelove i mogu reći da je odličan, ima svoju super priču samo treba pažljivo pratiti... Evo ga http://www.imdb.com/title/tt0320691/
Teacher taj s petljom je baš user posted image

"Čovječe, ne možeš zlo činiti a dobru se nadati ... "

Neposredna veza do poruke: 1789
2.1.2013 22:57:32   
Neca xxx

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Ma meni je Edward dobar , ima onaj "vampirasti" izgled, ali Bella, što kažeš , baš user posted image

Nije ni meni Edward los, ali mi se ne svidjaju njegovi zubi. user posted image Ali to je vec do mene. user posted image I sa Bellinim tatom su fulili skroz. user posted image

A potrefili su po mom ukusu i zamisljanju likove za Alice, Carlisle i Esme. I naravno, Jacob. user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 1790
3.1.2013 10:01:23   
Halimaa
znam da je proglašen najgorim filmom od strane nekih tamo bla bla. Propuste nije lako uočiti, posebno ko je u svom životu gledao i kvalitetnijih filmova...user posted image Ali mene je privukla priča a i neki od glumaca user posted image Šta fali malo maštati... Ja ću tek sad da čitam knjige, tako da se nemam šta razočarati.

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 1791
3.1.2013 10:18:52   
palachinken
Da li je neko gledao The Cloud Atlas?
http://www.imdb.com/title/tt1371111/
Ocjene mu dobre, raja oduševljena, a mi ga pogledali juče...i sve kontam da viknem Car je gol, pa će se još neko složiti sa mnom. Meni film u najbolju ruku mlak, površno obrađen, a da ne kažem dosadan...ili sam ja previše glupa pa nisam skontala...

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Halimaa)
Neposredna veza do poruke: 1792
3.1.2013 10:18:57   
Super Beba

gledala veceras na ftv:

Kako je divan ovaj film user posted image

Ja sinoć gledala Argo. Dobar je. Očekivala sam nešto sasvim drugo, ono, u američkom fazonu, malo Bourne-a, Ramba i sl, a kad ono skroz druga priča :)
Također, gledah i Cloud Atlas - toplo ga preporučujem, ali pod uvjetom da imate na raspolaganju 3h mira, jer se mora pomno pratiti...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 1793
3.1.2013 10:22:44   
Super Beba

IZVORNA PORUKA: palachinken

Ocjene mu dobre, raja oduševljena, a mi ga pogledali juče...i sve kontam da viknem Car je gol, pa će se još neko složiti sa mnom. Meni film u najbolju ruku mlak, površno obrađen, a da ne kažem dosadan...ili sam ja previše glupa pa nisam skontala...

hahah, evo ja ga sad preporučih :)))
Definitino nije wow, ne može ni prismrditi matrixu, ali ponovo, ima dobrih finti...Iskreno, i ja sam se nadala nekoj jačoj povezanosti svih ovih priča...Ali eto, meni je OK, bilo je i gorih filmova sa sličnom pričom (tipa Prometheus user posted image )

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1794
3.1.2013 10:25:14   
Super Beba

IZVORNA PORUKA: amra_sa

Twilight sam jedan dio gledala, ali samo malo, tako da ne'mrem ništa reći, ali zato sam ovaj pregledala sve dijelove i mogu reći da je odličan, ima svoju super priču samo treba pažljivo pratiti... Evo ga http://www.imdb.com/title/tt0320691/
Teacher taj s petljom je baš user posted image

Ko voli filmove sa ovom tematikom, mora pregledati "Blade"...

A "Underworld", mene je jedino prvi dio dojmio, ostali dijelovi su tanki...

(odgovor članu amra_sa)
Neposredna veza do poruke: 1795
3.1.2013 10:32:50   
Lalopa

IZVORNA PORUKA: Super Beba

Definitino nije wow, ne može ni prismrditi matrixu, ali ponovo, ima dobrih finti...Iskreno, i ja sam se nadala nekoj jačoj povezanosti svih ovih priča...Ali eto, meni je OK, bilo je i gorih filmova sa sličnom pričom (tipa Prometheus user posted image )

I ja sam cula za taj film, i koliko sam vidjela podijeljena su misljenja..nekima je ok, nekima nema smisla..pa mi se iskreno i ne gleda

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 1796
3.1.2013 10:45:26   
palachinken

Matrix je Matrix user posted image Iako me zabavljalo pogađati koji je sad Tom Hanks user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 1797
3.1.2013 10:57:15   
Neca xxx

gledala veceras na ftv:

Kako je divan ovaj film user posted image

Ja sinoć gledala Argo. Dobar je. Očekivala sam nešto sasvim drugo, ono, u američkom fazonu, malo Bourne-a, Ramba i sl, a kad ono skroz druga priča :)
Također, gledah i Cloud Atlas - toplo ga preporučujem, ali pod uvjetom da imate na raspolaganju 3h mira, jer se mora pomno pratiti...

I ja sam sinoc gledala Argo! Preporucujem. user posted image I ja sam mislila da ce biti nesto skroz drugo, ali srecom nije. user posted image

Neposredna veza do poruke: 1798
3.1.2013 11:01:42   
palachinken
Ja imam otpor prema tim filmovima gdje Amerikanci prčkaju po islamskom svijetu u maniru velikih osloboditelja ili spašavaju svijet od terorista. Ali ako vas dvije garantujete da Argo valja...onda cu da ga pristavim user posted image

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 1799
3.1.2013 11:08:12   
leona81
meni je argo super a i cloud atlas, prometheus nije los mogli bi reci cak da je dobar...ima jako puno slicnosti s alienom i to nisam ocekivala od ridleya

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  70 71 [72] 73 74   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *