Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.12.2012 13:01:22
MicoTico
Vidim techer ti baš voliš drame i to evropske. Ja najviše volim komercijalu, rameriče i britanske rom. komedije i SF, bajke isto obožavam. Što bi moja mama rekla: oni filmovi "smućaj, pa prolij" su mi najdraži
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.12.2012 13:10:27
teacher75
IZVORNA PORUKA: MicoTico
IZVORNA PORUKA: teacher75
volim i filmove woody allena
ma ja sam ti filmofil veliki, od kad znam za sebe volim filmove, svasta nesto, a valjda mi komercijala vise dosadila pa sad vise volim pogedat nesto orginalno
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 30.12.2012 0:30:49
MicoTico
IZVORNA PORUKA: leona81
potrositi 3 sata na hobbita ili ne?gledati u 3 ili 2 d?
Ja bila danas sa mm-om u kinu. Meni nije nešto ( nekako mi bolji Gospodar prstenova i stalno sam uspoređivala), a mm oduševljen, ali on je baš obožavalac Tolkina. Gledali smo u 3D i nije loš, ali nije ni sad da padneš na g.zicu.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 30.12.2012 12:33:26
MicoTico
IZVORNA PORUKA: leona81
micotico hvala ti. stvarno 3 sata je previse pa da je ne znam sta u pitanju...nastavljam onda s homeland season 2. predobra serija
Ma pravo sam se ukočila u kinu, još me one 3D naočale nažuljale na nosu , a još neka djeca pored nas sjedila, pa svaki čas ustajali, izlazili, pa se vraćali