Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.1.2013 14:57:01
MicoTico
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: Halimaa
Ko voli Twilight ?
meni je to film za tinejdzere, ne kontam kako se odrasloj osobi moze svidjati nesto posebno ta film
E ja ga obožavam. davno sam čitala i knjigu. A da je tinejdžerski govori i činjenica da sam , kad sam zadnji nastavak u kinu gledala, ja bila najstarija u kinu Ali neka je, meni baš prava "razbibriga".
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.1.2013 15:48:39
leona81
IZVORNA PORUKA: zvončica
IZVORNA PORUKA: leona81
micotico hvala ti. stvarno 3 sata je previse pa da je ne znam sta u pitanju...nastavljam onda s homeland season 2. predobra serija
I ja se navukla na ovu seriju
pogledala sam sve i sve je ludja i ludja...a 3 sezona se tek snima i nece prije kraja 2013...isto tako i sherlock holmes 3 sezona tek 2014...ima da se roknem do tada...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.1.2013 15:57:23
Amani12
IZVORNA PORUKA: zvončica
micotico hvala ti. stvarno 3 sata je previse pa da je ne znam sta u pitanju...nastavljam onda s homeland season 2. predobra serija
I ja se navukla na ovu seriju
pogledala sam sve i sve je ludja i ludja...a 3 sezona se tek snima i nece prije kraja 2013...isto tako i sherlock holmes 3 sezona tek 2014...ima da se roknem do tada...
A ja cekam jos i Dextera,Walking Dead i Luthera.
Jacka Reachera jedva cekam da pogledam,mada mi je Tom onako na prvu potpuni promasaj, u mojoj glavi Jack je suprotnost Tomu.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.1.2013 16:01:50
MicoTico
IZVORNA PORUKA: Amani12
A ja cekam jos i Dextera,Walking Dead i Luthera.
Jacka Reachera jedva cekam da pogledam,mada mi je Tom onako na prvu potpuni promasaj, u mojoj glavi Jack je suprotnost Tomu.
Isto. A inače nešto i ne gotivim Toma.
< Poruku je uredio MicoTico -- 2.1.2013 16:02:45 >