Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.1.2013 16:26:24
Pingvina
IZVORNA PORUKA: Amani12
A ja cekam jos i Dextera,Walking Dead i Luthera.
Jacka Reachera jedva cekam da pogledam,mada mi je Tom onako na prvu potpuni promasaj, u mojoj glavi Jack je suprotnost Tomu.
Sorry sto upadam...Kradem vam ideje za filmove, ali se slabo javljam. Nego, kad vec spominjete Dextera-da pitam dokle ste dosle?? Mozda imate neke izvore koje ja jos nisam otkirla-a bas sam se navukla na seriju. Hvala unaprijed!!
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.1.2013 17:24:25
Pingvina
Amani,hvala ti..Ja sam bila pregledala 10 epizoda 7 sezone, kad sad mi mm kaze da imaju jos dvije..pa ododh se baciti na "posao". Hvala na informaciji.. ima puno do septembra,ko ce to docekati.
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.1.2013 18:32:34
Halimaa
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: Halimaa
Ko voli Twilight ?
meni je to film za tinejdzere, ne kontam kako se odrasloj osobi moze svidjati nesto posebno ta film
Šta impliciraš? Nekima je lako pronaći tinejdžera u sebi... Po toj teoriji identifikacije, ne bismo gledali ni filmove sa ubicama, silovateljima...da ne govorim o Batmanu, koji je apsolutno odličan...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.1.2013 19:43:38
Neca xxx
Ko voli Twilight ?
meni je to film za tinejdzere, ne kontam kako se odrasloj osobi moze svidjati nesto posebno ta film
Šta impliciraš? Nekima je lako pronaći tinejdžera u sebi... Poi filmovi nisu losi toj teoriji identifikacije, ne bismo gledali ni filmove sa ubicama, silovateljima...da ne govorim o Batmanu, koji je apsolutno odličan...
Meni su Twilight knjige bas drzale paznju. Citala sam ih u jednom dahu. Naravno, kada sam pocela da citam prvu knjigu:Sumrak, nisam imala pojma da je prica o vampirima. Da sam znala, sumnjam da bih pocela citati. A kasnije nisam mogla da ih ostavim i jedva sam cekala slijedece dijelove. Naravno, pogledala sam i sve filmove, cisto da vidim kako su ekranizirali knjigu i kao uvijek, knjige su puno bolje.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.1.2013 19:48:28
MicoTico
IZVORNA PORUKA: Neca xxx
Ko voli Twilight ?
Šta impliciraš? Nekima je lako pronaći tinejdžera u sebi... Poi filmovi nisu losi toj teoriji identifikacije, ne bismo gledali ni filmove sa ubicama, silovateljima...da ne govorim o Batmanu, koji je apsolutno odličan...
Meni su Twilight knjige bas drzale paznju. Citala sam ih u jednom dahu. Naravno, kada sam pocela da citam prvu knjigu:Sumrak, nisam imala pojma da je prica o vampirima. Da sam znala, sumnjam da bih pocela citati. A kasnije nisam mogla da ih ostavim i jedva sam cekala slijedece dijelove. Naravno, pogledala sam i sve filmove, cisto da vidim kako su ekranizirali knjigu i kao uvijek, knjige su puno bolje.
I ja se uvijek razočaram filmom nakon što pročitam knjigu. Sve drugačije zamislim , i što se tiče likova i predjela,a i fali mi dosta detalja u filmu, ali opet je OK.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.1.2013 20:02:59
Neca xxx
IZVORNA PORUKA: MicoTico
IZVORNA PORUKA: Neca xxx
Ko voli Twilight ?
I ja se uvijek razočaram filmom nakon što pročitam knjigu. Sve drugačije zamislim , i što se tiče likova i predjela,a i fali mi dosta detalja u filmu, ali opet je OK.
I ja uvijek sve drugacije zamislim. Edwarda sam zamisljala jos zgodnijeg, Bella mi je bezze. Jedino je Jacob mmmmmmm.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.1.2013 21:45:18
teacher75
Ko voli Twilight ?
Šta impliciraš? Nekima je lako pronaći tinejdžera u sebi... Po toj teoriji identifikacije, ne bismo gledali ni filmove sa ubicama, silovateljima...da ne govorim o Batmanu, koji je apsolutno odličan...
ne impliciram nista. ja volim ozbiljne i kvalitetne filmove, a vampiri i vukodlaci nisu mi zanimljivi jos od djetinjstva uostalom, twigliht je proglasen najgorim filmom od strane neke stranice koja se bavi filmovima
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 2.1.2013 22:42:22
amra_sa
Twilight sam jedan dio gledala, ali samo malo, tako da ne'mrem ništa reći, ali zato sam ovaj pregledala sve dijelove i mogu reći da je odličan, ima svoju super priču samo treba pažljivo pratiti... Evo ga http://www.imdb.com/title/tt0320691/ Teacher taj s petljom je baš
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 3.1.2013 10:01:23
Halimaa
znam da je proglašen najgorim filmom od strane nekih tamo bla bla. Propuste nije lako uočiti, posebno ko je u svom životu gledao i kvalitetnijih filmova... Ali mene je privukla priča a i neki od glumaca Šta fali malo maštati... Ja ću tek sad da čitam knjige, tako da se nemam šta razočarati.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 3.1.2013 10:18:52
palachinken
Da li je neko gledao The Cloud Atlas? http://www.imdb.com/title/tt1371111/ Ocjene mu dobre, raja oduševljena, a mi ga pogledali juče...i sve kontam da viknem Car je gol, pa će se još neko složiti sa mnom. Meni film u najbolju ruku mlak, površno obrađen, a da ne kažem dosadan...ili sam ja previše glupa pa nisam skontala...
Ja sinoć gledala Argo. Dobar je. Očekivala sam nešto sasvim drugo, ono, u američkom fazonu, malo Bourne-a, Ramba i sl, a kad ono skroz druga priča :) Također, gledah i Cloud Atlas - toplo ga preporučujem, ali pod uvjetom da imate na raspolaganju 3h mira, jer se mora pomno pratiti...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 3.1.2013 10:22:44
Super Beba
IZVORNA PORUKA: palachinken
Da li je neko gledao The Cloud Atlas? http://www.imdb.com/title/tt1371111/ Ocjene mu dobre, raja oduševljena, a mi ga pogledali juče...i sve kontam da viknem Car je gol, pa će se još neko složiti sa mnom. Meni film u najbolju ruku mlak, površno obrađen, a da ne kažem dosadan...ili sam ja previše glupa pa nisam skontala...
hahah, evo ja ga sad preporučih :))) Definitino nije wow, ne može ni prismrditi matrixu, ali ponovo, ima dobrih finti...Iskreno, i ja sam se nadala nekoj jačoj povezanosti svih ovih priča...Ali eto, meni je OK, bilo je i gorih filmova sa sličnom pričom (tipa Prometheus )
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 3.1.2013 10:25:14
Super Beba
IZVORNA PORUKA: amra_sa
Twilight sam jedan dio gledala, ali samo malo, tako da ne'mrem ništa reći, ali zato sam ovaj pregledala sve dijelove i mogu reći da je odličan, ima svoju super priču samo treba pažljivo pratiti... Evo ga http://www.imdb.com/title/tt0320691/ Teacher taj s petljom je baš
Ko voli filmove sa ovom tematikom, mora pregledati "Blade"...
A "Underworld", mene je jedino prvi dio dojmio, ostali dijelovi su tanki...
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 3.1.2013 10:32:50
Lalopa
IZVORNA PORUKA: Super Beba
hahah, evo ja ga sad preporučih :))) Definitino nije wow, ne može ni prismrditi matrixu, ali ponovo, ima dobrih finti...Iskreno, i ja sam se nadala nekoj jačoj povezanosti svih ovih priča...Ali eto, meni je OK, bilo je i gorih filmova sa sličnom pričom (tipa Prometheus )
I ja sam cula za taj film, i koliko sam vidjela podijeljena su misljenja..nekima je ok, nekima nema smisla..pa mi se iskreno i ne gleda
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 3.1.2013 10:45:26
palachinken
IZVORNA PORUKA: Super Beba
Matrix je Matrix Iako me zabavljalo pogađati koji je sad Tom Hanks
Ja sinoć gledala Argo. Dobar je. Očekivala sam nešto sasvim drugo, ono, u američkom fazonu, malo Bourne-a, Ramba i sl, a kad ono skroz druga priča :) Također, gledah i Cloud Atlas - toplo ga preporučujem, ali pod uvjetom da imate na raspolaganju 3h mira, jer se mora pomno pratiti...
I ja sam sinoc gledala Argo! Preporucujem. I ja sam mislila da ce biti nesto skroz drugo, ali srecom nije.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 3.1.2013 11:01:42
palachinken
Ja imam otpor prema tim filmovima gdje Amerikanci prčkaju po islamskom svijetu u maniru velikih osloboditelja ili spašavaju svijet od terorista. Ali ako vas dvije garantujete da Argo valja...onda cu da ga pristavim
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 3.1.2013 11:08:12
leona81
meni je argo super a i cloud atlas, prometheus nije los mogli bi reci cak da je dobar...ima jako puno slicnosti s alienom i to nisam ocekivala od ridleya