Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 19.12.2012 19:44:44
Nunny
Ako Bog da dolazimo Ali R. Mali prince zato sto si bio jaaako dobar, slusao mamu i tatu, lijepo se ponasao i mnogo volis svoga brata...zasluzio si paketic :) mama je srecna sto ima tebe
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 20.12.2012 8:03:49
namkic
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: namkic
ja svima šaljem privatne poruke... svakako ko mi javi pourkom ne mora ovdje ...ja vodim evidenciju...i predt ću šefici deda mrazici :)
eldinky mislim da neće biti porblem...no čekat ćemo Višnju da kaćže ipak je ona ta koja je ugovrala i prostor i zna tačna broj djece iz Doma kao i pratnje :)
I mi se prijavljujemo, moj sin Muhamed ima 4 godine i 3 mjeseca, prošle godine nismo mogli jer smo bili bolesni pa Vas molim da nas ove godine stavite na spisak.
namkić spisak je zključen...na listu čekanja idete...ako sma je upratila ima na čekanju 2-3 prije vas... ograničleni smo brojem djece a i paketići se rade i sponzori djeluju na sadašenjm broju... kao bude odustajanja ili manje broj djece iz doma...svakako ovu prijavu imamo u vidu
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 20.12.2012 10:15:53
Hanady RR
ja svima šaljem privatne poruke... svakako ko mi javi pourkom ne mora ovdje ...ja vodim evidenciju...i predt ću šefici deda mrazici :)
eldinky mislim da neće biti porblem...no čekat ćemo Višnju da kaćže ipak je ona ta koja je ugovrala i prostor i zna tačna broj djece iz Doma kao i pratnje :)
I mi se prijavljujemo, moj sin Muhamed ima 4 godine i 3 mjeseca, prošle godine nismo mogli jer smo bili bolesni pa Vas molim da nas ove godine stavite na spisak.
namkić spisak je zključen...na listu čekanja idete...ako sma je upratila ima na čekanju 2-3 prije vas... ograničleni smo brojem djece a i paketići se rade i sponzori djeluju na sadašenjm broju... kao bude odustajanja ili manje broj djece iz doma...svakako ovu prijavu imamo u vidu
jesmo li imali sreću da upadnemo na spisak
Za sada nema odustajanja još...uglavnom svi sa spisak i potvrđuju dolazak... ima još vremena do bečeras a i do petka jer svakako niko ne zna dal će mu nešto iskrsnut is rpiječiti ga u dolasku u subotu... lista čekanja nije ni mala...ima prije vas oko 5-6 njih pa sad nadati se
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 20.12.2012 12:00:32
Nunny
Ako Bog da dolazimo user posted image Ali R. 3 godine Mali prince zato sto si bio jaaako dobar, slusao mamu i tatu, lijepo se ponasao i mnogo volis svoga brata...zasluzio si paketic :) mama je srecna sto ima tebe user posted image user posted image
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 20.12.2012 15:03:59
Emmy
Čini se da mi ipak ne dolazimo, a tako smo se radovali . Iskrsnulo nam je nešto neodgodivo. Tužna sam, ali istovremeno sretna što će se lista čekanja smanjiti za 2 mjesta . Želim vam ugodno druženje i ako bude u pola dobro kao prošle godine, spektakl je zagarantovan. Svaka čast ringeraja
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 20.12.2012 15:06:40
Hanady RR
Ok emmy ...žao nam je al biće aBd iduće godine prlike...i ja i moje cure je jedva čekamo :) iduću godinu u zdravlju na istom mjestu i istom ekipom :)
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 20.12.2012 15:20:46
Hanady RR
Što se tiče liste čekanja...
nisma sada sigurna ja nalazim jedno a Vinja mi ovdje pislaa drugo...dok porvjerim
< Poruku je uredio Hanady RR -- 20.12.2012 15:21:26 >
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 20.12.2012 15:56:34
Hanady RR
Ok...
znači na spisak ulaze
andila i Noa tajra i R ( t u pratnji) molim vasa da potrvdite dolazak ovdje il putem PP
čekanje : sweet baby saso super beba namkić porukom privtanom javila se babina beba...ako želi na ovo mjesto čekanja neka se javi na temu :)
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 20.12.2012 16:07:53
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: edijevamama
zasto nas preskacete, koliko ja vidim mi smo se prijavili odmah iza anidle :(
ja nigdke ne nalazim tvoj post
čekaj ...
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.