Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 18.12.2012 15:10:36
alatarijela
Enur M, 2 godine i 7 mjeseci
Nisam bas sigurna koliko ce dobro odreagovat na Deda Mraza tako da ne znam ima li smisla pisati sta bi Deda Mraz mogao reci, ali evo, u slucaju da sve bude ok:
"Enure, jesi ti bio zlocast djecak ove godine? Ma nisi... Ti si bio dobar djecak, a samo dobri djecaci dobiju paketice!" :)
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 18.12.2012 15:18:04
Super Beba
IZVORNA PORUKA: lepetetka
IZVORNA PORUKA: Super Beba
Nas nema na čekanju, iako bih voljela da smo :)
Pretpostavljam da je Višnja stavila na listu čekanja samo 5 mama nakon prvog zaključavanja spiska...ja bila 6. :)
ja bih tako voljela da budete sa nama, ukoliko neko odustane ili ako bude mogućnosti da se ubaci još djece pa i lista se skraćivala, neke mame su odustajale i sa liste :) da vam mi poklonimo jedno mjesto ako se ništa ne izmijeni, za malog žutog ?
Hvala ti draga na samoj ponudi, ali naravno NE :))) Ako se mjesto oslobodi, super i jeste, ako ne, biće prilika za druženje :)
A vi uživajte u ovoj čaroliji sa divnom dječicom, forumašicama i Djeda Mrazom!
:*
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 18.12.2012 20:52:34
anidla
mame koje ste na spisku :)
napisite mi ime i prezime djeteta i broj godina ... i jednu recenicu za DM.. nesto zanimljivo iz godine koja je protekla na osnovu cega je zasluzio paketic
ova recenica nije obavezna ...npr moja asja ce se sigurno pretvoriti u "seosku mladu" i nece zucnuti sa DM pa za nju necu pisati recenicu... samo ce se fotkati s DM... a vi najbolje znate svoje dijete ako mislite da moze doci do simpaticne komunikacije sa DM bez straha i placa napisite jednu recenicu... DM ce je procitati i na osnovu nje komunicirati sa djetetom...
1. Nunny 1 djete + 1 pratnja -------- 1
2. minie Rijad ------------2 Rijad Karovic, 14 mjeseci
3. malenaa _dino---------2 Dino Magoda 3 g "Dino je bio najbolji vitez ove godine... slusao je svoje roditelje i puno rucao ,zato ima velike misice :)))) " 4.jednaa Danin-----------4 Danin Turic 3 g "Bio je dobar dječak pa mu je djedica donio poklon" 5. eldinky Dinko i Ela----6 Ela K , 2 god Ela je najbolja djevojčica i uvijek sluša,zato joj je DM donio paketić ...Dinko K , 5 god ...neko mi je rekao da Dinko voli pjevati,a posebno voli Tošu,i da je slušao mamu i tatu,pa je zaslužio paketić 6. animagical Ajnur -----7 7. zaha esmica-----------8 Esma R. 3 godine i 3 mjeseca 8. Neca XXX lana--------9 Lana H. 2 godine i 10 mjeseci. Bila je dobra djevojčica i slušala mamu i tatu, pa joj je Deda Mraz donio paketić. Lana treba da i dalje sluša mamu i tatu.
9 AnLu Ana i Luka-------11 Ana S. 2 g Luka S. 1 g i 4 m 10.Amyla Harun---------12 Harun A. 17 mjeseci 11. Lady 26 Lana--------13 Lana E. 3 g 12. demented Suana, Amar---15 13. Emmy - Hena i Uma-------17 14 Dida 79 -Vildan 5 g-------------------18 L. Vildan 5 god 15. bella djete L----------------19 16. lepirica Vedad----------------20 Vedad B. 1 g. 17. Emica_sa Farah i Alan------22 18. mama2009 Deniz-----------23 Deniz Dz. -jer je slusala mamu i tatu pa joj je DM donio paketic 19. emina08 emina-------------24 20. Amani djecak---------------25 21. skvo uma i emir------------27 Uma K., 4 godine, "Cuo sam da si ti si jedna divna i poslusna djevojcica i imam specijalni paketic za tebe ." 22 veeseela i Ajsa-----------28 23. pocahontas djecak---------29 Rafael T. da je divno slusao mamu i tatu i sve jeo 24 idana ..djecak----------------30 Rijad - 4 godine 25. dinaa--------31 26 Pahulja; Iman F. ( 2 godine i 10 mjeseci) i seka Farah F. (6 godina-mi cemo kupiti paketic za nju, nadamo se da tako mozemo biti dio toga?) 32 27. Emi7908 eman--------------33 Eman Džafić 4 god. "Bio si poslušan ali slabo si jeo, naredne godine moraš puno više da jedeš u suprotnom nema paketića" 28. Visnja - Asja-----------------34 29 bananica + dijete------------------------35 30.alatarijela----------------36
31.mama almai lajla --------37 L.Dj. 01.02.2007. Za dobru djevojčicu, koja je slušala i bila dobra, Deda Mraz i ove godine ima iznenađenje
32. ladyblue i nadja ------------38 Nađa Karahasanović, 2 godine i 2 mjeseca 33. tajra26- djete --------39 Mirza Brdaric 14mjeseci hoho hoho 34. lepeptetka --------------41 Enis Karović 4god. i 11mj. , Emina Karović 1 god. i 5 mj. Djedica je Enisu donio paketić jer je slušao i lijepo se igrao sa sekom. HO HO HO :) 35. lely + dijete-----------42 36. neki x = dijete --------43 Said P. 3god. i 11mj. 37. HanaBana + dijete-----44 38. new mama + dijete----45
mame ako bude odustajanja javite nam da mozemo brzo ubaciti mame koje su se nakandno prijavile tj zakssnile
na cekanju:
anidla
jaooooo prva sam na listi
ima jos fore....a tu sam subotu slobodna..... mozda me i glava prodje kad vidim da smo upali na spisak
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 18.12.2012 21:06:01
animagical
IZVORNA PORUKA: anidla
mame koje ste na spisku :)
napisite mi ime i prezime djeteta i broj godina ... i jednu recenicu za DM.. nesto zanimljivo iz godine koja je protekla na osnovu cega je zasluzio paketic
ova recenica nije obavezna ...npr moja asja ce se sigurno pretvoriti u "seosku mladu" i nece zucnuti sa DM pa za nju necu pisati recenicu... samo ce se fotkati s DM... a vi najbolje znate svoje dijete ako mislite da moze doci do simpaticne komunikacije sa DM bez straha i placa napisite jednu recenicu... DM ce je procitati i na osnovu nje komunicirati sa djetetom...
1. Nunny 1 djete + 1 pratnja -------- 1
2. minie Rijad ------------2 Rijad Karovic, 14 mjeseci
3. malenaa _dino---------2 Dino Magoda 3 g "Dino je bio najbolji vitez ove godine... slusao je svoje roditelje i puno rucao ,zato ima velike misice :)))) " 4.jednaa Danin-----------4 Danin Turic 3 g "Bio je dobar dječak pa mu je djedica donio poklon" 5. eldinky Dinko i Ela----6 Ela K , 2 god Ela je najbolja djevojčica i uvijek sluša,zato joj je DM donio paketić ...Dinko K , 5 god ...neko mi je rekao da Dinko voli pjevati,a posebno voli Tošu,i da je slušao mamu i tatu,pa je zaslužio paketić 6. animagical Ajnur 15 mjeseci -----7 7. zaha esmica-----------8 Esma R. 3 godine i 3 mjeseca 8. Neca XXX lana--------9 Lana H. 2 godine i 10 mjeseci. Bila je dobra djevojčica i slušala mamu i tatu, pa joj je Deda Mraz donio paketić. Lana treba da i dalje sluša mamu i tatu.
9 AnLu Ana i Luka-------11 Ana S. 2 g Luka S. 1 g i 4 m 10.Amyla Harun---------12 Harun A. 17 mjeseci 11. Lady 26 Lana--------13 Lana E. 3 g 12. demented Suana, Amar---15 13. Emmy - Hena i Uma-------17 14 Dida 79 -Vildan 5 g-------------------18 L. Vildan 5 god 15. bella djete L----------------19 16. lepirica Vedad----------------20 Vedad B. 1 g. 17. Emica_sa Farah i Alan------22 18. mama2009 Deniz-----------23 Deniz Dz. -jer je slusala mamu i tatu pa joj je DM donio paketic 19. emina08 emina-------------24 20. Amani djecak---------------25 21. skvo uma i emir------------27 Uma K., 4 godine, "Cuo sam da si ti si jedna divna i poslusna djevojcica i imam specijalni paketic za tebe ." 22 veeseela i Ajsa-----------28 23. pocahontas djecak---------29 Rafael T. da je divno slusao mamu i tatu i sve jeo 24 idana ..djecak----------------30 Rijad - 4 godine 25. dinaa--------31 26 Pahulja; Iman F. ( 2 godine i 10 mjeseci) i seka Farah F. (6 godina-mi cemo kupiti paketic za nju, nadamo se da tako mozemo biti dio toga?) 32 27. Emi7908 eman--------------33 Eman Džafić 4 god. "Bio si poslušan ali slabo si jeo, naredne godine moraš puno više da jedeš u suprotnom nema paketića" 28. Visnja - Asja-----------------34 29 bananica + dijete------------------------35 30.alatarijela----------------36
31.mama almai lajla --------37 L.Dj. 01.02.2007. Za dobru djevojčicu, koja je slušala i bila dobra, Deda Mraz i ove godine ima iznenađenje
32. ladyblue i nadja ------------38 Nađa Karahasanović, 2 godine i 2 mjeseca 33. tajra26- djete --------39 Mirza Brdaric 14mjeseci hoho hoho 34. lepeptetka --------------41 Enis Karović 4god. i 11mj. , Emina Karović 1 god. i 5 mj. Djedica je Enisu donio paketić jer je slušao i lijepo se igrao sa sekom. HO HO HO :) 35. lely + dijete-----------42 36. neki x = dijete --------43 Said P. 3god. i 11mj. 37. HanaBana + dijete-----44 38. new mama + dijete----45
mame ako bude odustajanja javite nam da mozemo brzo ubaciti mame koje su se nakandno prijavile tj zakssnile
na cekanju:
anidla
jaooooo prva sam na listi
ima jos fore....a tu sam subotu slobodna..... mozda me i glava prodje kad vidim da smo upali na spisak
mama 38 :) djece za paketiće 45, djece u pratnji 3 :)
Molim sve mame sa spiska da nam do prekosutra (četvrtak) do 18 sati potvrde dolazak kao i zdravlje svoje i svoje djece. Molim vas da imate na umu da su djeca iz doma brojna i da mlađa te da i njihovome zdravlju moramo brinuti posebno. Također da se na vrijeme izvrše izmjene u spisku jer imamo i listu čekanja :)
Djeca navedena u pratnji, po prethodnome dogovoru ...mame za njih donose paketiće sa ceducljicom na kojoj je ime i eventualno rečenica za deda mraza, paketić će staviti na mjesto koje je predviđeno i za ostale u igraoni.
Posebno ponvaljamo da članica saso nije na spisku te rečenica i ime djeteta u okviru postova na temi prelazazi u listu čekanja.
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 19.12.2012 11:37:24
Hanady RR
ja svima šaljem privatne poruke... svakako ko mi javi pourkom ne mora ovdje ...ja vodim evidenciju...i predt ću šefici deda mrazici :)
eldinky mislim da neće biti porblem...no čekat ćemo Višnju da kaćže ipak je ona ta koja je ugovrala i prostor i zna tačna broj djece iz Doma kao i pratnje :)
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 19.12.2012 11:44:23
EEDITH
eldinky mislim da neće biti porblem...no čekat ćemo Višnju da kaćže ipak je ona ta koja je ugovrala i prostor i zna tačna broj djece iz Doma kao i pratnje :)
hvala,pitam zbog gužve,mada nije problem može on nas sačekati
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 19.12.2012 11:45:19
namkic
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ja svima šaljem privatne poruke... svakako ko mi javi pourkom ne mora ovdje ...ja vodim evidenciju...i predt ću šefici deda mrazici :)
I mi se prijavljujemo, moj sin Muhamed ima 4 godine i 3 mjeseca, prošle godine nismo mogli jer smo bili bolesni pa Vas molim da nas ove godine stavite na spisak.
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 19.12.2012 11:51:16
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: namkic
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
I mi se prijavljujemo, moj sin Muhamed ima 4 godine i 3 mjeseca, prošle godine nismo mogli jer smo bili bolesni pa Vas molim da nas ove godine stavite na spisak.
namkić spisak je zključen...na listu čekanja idete...ako sma je upratila ima na čekanju 2-3 prije vas... ograničleni smo brojem djece a i paketići se rade i sponzori djeluju na sadašenjm broju... kao bude odustajanja ili manje broj djece iz doma...svakako ovu prijavu imamo u vidu
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 19.12.2012 12:38:13
EEDITH
dolazimo aBd,nadam se da ćemo ostati zdravi do subote,još samo da se snađemo za prevoz,mm ode na seminar u dubrovnik i uzima nam auto.ali mi ćemo se već snaći
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.