Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 16.12.2012 20:03:29
Neca xxx
Lana H. 2 godine i 10 mjeseci. Bila je dobra djevojčica i slušala mamu i tatu, pa joj je Deda Mraz donio paketić. Lana treba da i dalje sluša mamu i tatu.
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 17.12.2012 14:15:05
Visnja RR
mame koje ste na spisku :)
napisite mi ime i prezime djeteta i broj godina ... i jednu recenicu za DM.. nesto zanimljivo iz godine koja je protekla na osnovu cega je zasluzio paketic
ova recenica nije obavezna ...npr moja asja ce se sigurno pretvoriti u "seosku mladu" i nece zucnuti sa DM pa za nju necu pisati recenicu... samo ce se fotkati s DM... a vi najbolje znate svoje dijete ako mislite da moze doci do simpaticne komunikacije sa DM bez straha i placa napisite jednu recenicu... DM ce je procitati i na osnovu nje komunicirati sa djetetom...
1. Nunny 1 djete + 1 pratnja -------- 1
2. minie Rijad ------------2 Rijad Karovic, 14 mjeseci
3. malenaa _dino---------2 Dino Magoda 3 g "Dino je bio najbolji vitez ove godine... slusao je svoje roditelje i puno rucao ,zato ima velike misice :)))) " 4.jednaa Danin-----------4 Danin Turic 3 g "Bio je dobar dječak pa mu je djedica donio poklon" 5. eldinky Dinko i Ela----6 Ela K , 2 god Ela je najbolja djevojčica i uvijek sluša,zato joj je DM donio paketić ...Dinko K , 5 god ...neko mi je rekao da Dinko voli pjevati,a posebno voli Tošu,i da je slušao mamu i tatu,pa je zaslužio paketić 6. animagical Ajnur -----7 7. zaha esmica-----------8 Esma R. 3 godine i 3 mjeseca 8. Neca XXX lana--------9 Lana H. 2 godine i 10 mjeseci. Bila je dobra djevojčica i slušala mamu i tatu, pa joj je Deda Mraz donio paketić. Lana treba da i dalje sluša mamu i tatu.
9 AnLu Ana i Luka-------11 Ana S. 2 g Luka S. 1 g i 4 m 10.Amyla Harun---------12 Harun A. 17 mjeseci 11. Lady 26 Lana--------13 Lana E. 3 g 12. demented Suana, Amar---15 13. Emmy - Hena i Uma-------17 14 Dida 79 -Vildan 5 g-------------------18 L. Vildan 5 god 15. bella djete L----------------19 16. lepirica Vedad----------------20 Vedad B. 1 g. 17. Emica_sa Farah i Alan------22 18. mama2009 Deniz-----------23 Deniz Dz. -jer je slusala mamu i tatu pa joj je DM donio paketic 19. emina08 emina-------------24 20. Amani djecak---------------25 21. skvo uma i emir------------27 Uma K., 4 godine, "Cuo sam da si ti si jedna divna i poslusna djevojcica i imam specijalni paketic za tebe ." 22 veeseela i Ajsa-----------28 23. pocahontas djecak---------29 Rafael T. da je divno slusao mamu i tatu i sve jeo 24 idana ..djecak----------------30 Rijad - 4 godine 25. dinaa--------31 26 Pahulja; Iman F. ( 2 godine i 10 mjeseci) i seka Farah F. (6 godina-mi cemo kupiti paketic za nju, nadamo se da tako mozemo biti dio toga?) 32 27. Emi7908 eman--------------33 Eman Džafić 4 god. "Bio si poslušan ali slabo si jeo, naredne godine moraš puno više da jedeš u suprotnom nema paketića" 28. Visnja - Asja-----------------34 29 bananica + dijete------------------------35 30.alatarijela----------------36
31.mama almai lajla --------37 L.Dj. 01.02.2007. Za dobru djevojčicu, koja je slušala i bila dobra, Deda Mraz i ove godine ima iznenađenje
32. ladyblue i nadja ------------38 Nađa Karahasanović, 2 godine i 2 mjeseca 33. tajra26- djete --------39 Mirza Brdaric 14mjeseci hoho hoho 34. lepeptetka --------------41 35. lely + dijete-----------42 36. neki x = dijete --------43 Said P. 3god. i 11mj. 37. HanaBana + dijete-----44 38. new mama + dijete----45
mame ako bude odustajanja javite nam da mozemo brzo ubaciti mame koje su se nakandno prijavile tj zakssnile
na cekanju:
anidla
< Poruku je uredio Visnja RR -- 17.12.2012 16:21:54 >
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 17.12.2012 16:54:13
lepetetka
mame koje ste na spisku :)
napisite mi ime i prezime djeteta i broj godina ... i jednu recenicu za DM.. nesto zanimljivo iz godine koja je protekla na osnovu cega je zasluzio paketic
ova recenica nije obavezna ...npr moja asja ce se sigurno pretvoriti u "seosku mladu" i nece zucnuti sa DM pa za nju necu pisati recenicu... samo ce se fotkati s DM... a vi najbolje znate svoje dijete ako mislite da moze doci do simpaticne komunikacije sa DM bez straha i placa napisite jednu recenicu... DM ce je procitati i na osnovu nje komunicirati sa djetetom...
1. Nunny 1 djete + 1 pratnja -------- 1
2. minie Rijad ------------2 Rijad Karovic, 14 mjeseci
3. malenaa _dino---------2 Dino Magoda 3 g "Dino je bio najbolji vitez ove godine... slusao je svoje roditelje i puno rucao ,zato ima velike misice :)))) " 4.jednaa Danin-----------4 Danin Turic 3 g "Bio je dobar dječak pa mu je djedica donio poklon" 5. eldinky Dinko i Ela----6 Ela K , 2 god Ela je najbolja djevojčica i uvijek sluša,zato joj je DM donio paketić ...Dinko K , 5 god ...neko mi je rekao da Dinko voli pjevati,a posebno voli Tošu,i da je slušao mamu i tatu,pa je zaslužio paketić 6. animagical Ajnur -----7 7. zaha esmica-----------8 Esma R. 3 godine i 3 mjeseca 8. Neca XXX lana--------9 Lana H. 2 godine i 10 mjeseci. Bila je dobra djevojčica i slušala mamu i tatu, pa joj je Deda Mraz donio paketić. Lana treba da i dalje sluša mamu i tatu.
9 AnLu Ana i Luka-------11 Ana S. 2 g Luka S. 1 g i 4 m 10.Amyla Harun---------12 Harun A. 17 mjeseci 11. Lady 26 Lana--------13 Lana E. 3 g 12. demented Suana, Amar---15 13. Emmy - Hena i Uma-------17 14 Dida 79 -Vildan 5 g-------------------18 L. Vildan 5 god 15. bella djete L----------------19 16. lepirica Vedad----------------20 Vedad B. 1 g. 17. Emica_sa Farah i Alan------22 18. mama2009 Deniz-----------23 Deniz Dz. -jer je slusala mamu i tatu pa joj je DM donio paketic 19. emina08 emina-------------24 20. Amani djecak---------------25 21. skvo uma i emir------------27 Uma K., 4 godine, "Cuo sam da si ti si jedna divna i poslusna djevojcica i imam specijalni paketic za tebe ." 22 veeseela i Ajsa-----------28 23. pocahontas djecak---------29 Rafael T. da je divno slusao mamu i tatu i sve jeo 24 idana ..djecak----------------30 Rijad - 4 godine 25. dinaa--------31 26 Pahulja; Iman F. ( 2 godine i 10 mjeseci) i seka Farah F. (6 godina-mi cemo kupiti paketic za nju, nadamo se da tako mozemo biti dio toga?) 32 27. Emi7908 eman--------------33 Eman Džafić 4 god. "Bio si poslušan ali slabo si jeo, naredne godine moraš puno više da jedeš u suprotnom nema paketića" 28. Visnja - Asja-----------------34 29 bananica + dijete------------------------35 30.alatarijela----------------36
31.mama almai lajla --------37 L.Dj. 01.02.2007. Za dobru djevojčicu, koja je slušala i bila dobra, Deda Mraz i ove godine ima iznenađenje
32. ladyblue i nadja ------------38 Nađa Karahasanović, 2 godine i 2 mjeseca 33. tajra26- djete --------39 Mirza Brdaric 14mjeseci hoho hoho 34. lepeptetka --------------41 Enis Karović 4god. i 11mj. , Emina Karović 1 god. i 5 mj. Djedica je Enisu donio paketić jer je slušao i lijepo se igrao sa sekom. HO HO HO :) 35. lely + dijete-----------42 36. neki x = dijete --------43 Said P. 3god. i 11mj. 37. HanaBana + dijete-----44 38. new mama + dijete----45
mame ako bude odustajanja javite nam da mozemo brzo ubaciti mame koje su se nakandno prijavile tj zakssnile
na cekanju:
anidla
< Poruku je uredio lepetetka -- 17.12.2012 16:55:03 >
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 17.12.2012 19:50:16
HanaBana
pa mi smo prosto odusevjeni sto smo upali ipak na spisak ..uletih da vidim treba li sta pomoci za djecicu iz doma kad ono i mi dio ovoga...bas smo sretni, e evo i trazenih podataka:
Hana Alibasic, 5 godina; bila si dobra i poslusna djevojcica u ovoj godini i zato ti je djeda mraz donio paketic
Ako na bilokoji nacin mogu pomoci, Visnja zovi jer sam od petka na GO:)
RE: Djeda Mraz, djeca Doma Bjelave, RR djeca ... 18.12.2012 14:23:18
lepetetka
IZVORNA PORUKA: Super Beba
Nas nema na čekanju, iako bih voljela da smo :)
Pretpostavljam da je Višnja stavila na listu čekanja samo 5 mama nakon prvog zaključavanja spiska...ja bila 6. :)
ja bih tako voljela da budete sa nama, ukoliko neko odustane ili ako bude mogućnosti da se ubaci još djece pa i lista se skraćivala, neke mame su odustajale i sa liste :) da vam mi poklonimo jedno mjesto ako se ništa ne izmijeni, za malog žutog ?
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.