|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  176 177 [178] 179 180   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
12.12.2012 14:40:42   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: boombar

Joj Canim da je friske ribe.. nego evo nudim cokuser posted image adu koja je predamnom (jos danas) user posted image .. a istovremeno citam dijeta.net (za od sutra)user posted image

hahahahahah booombar ta je glavna OD SUTRA sve smo isteuser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 4426
12.12.2012 14:44:34   
reallove

IZVORNA PORUKA: boombar

Iskreno zene, vec mi je bolji dan od kad sam se vratila medju vas user posted image
Reallove polako s tim minusima, ja cu jos dugo biti tu na temi a ti si mi jedna od glavnih motivatorica .. uzmi bar dva komada te pizze user posted image

user posted image

ma ne mogu ja puno pizze,jedan komad,max dva,stim da odvajam one koriceuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 4427
12.12.2012 15:38:50   
canim
user posted image

user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4428
12.12.2012 15:56:35   
canim

Reallove user posted image evo nemoras okrajke pojesti user posted image

user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4429
12.12.2012 17:28:37   
Bebica11
rucak: bubreg kravlji isprzen i ukuhan s rizom i povrcem s snitom crnog hljeba

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4430
12.12.2012 17:30:45   
canim
Kod mene danas kupus s mesom a sutra će Pizza , njami

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4431
12.12.2012 17:37:46   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: canim

Kod mene danas kupus s mesom a sutra će Pizza , njami

user posted image

jesil to na kupusnoj dijeti, nemoj mesauser posted image

mmm pizzaaauser posted image

i ja sam danas brljala RIZNOM COKOLADOM donijela mi drugarica pa smo malo uz kafuuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4432
12.12.2012 18:30:47   
Bebica11
canim DinaSa posti al doce za koji dan opet kod nas, evo upravo rece da znas radi tabele

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4433
12.12.2012 19:02:10   
lani
Boomar nemoj klonuti duhom!user posted image
Sta je to 2 kg gore?! Nista! Svi mi imamo zute minute, to je samo period koji ce da prodje. Ti zelis da smrsas i smsaces. Malo korigujes ishranu, redovno jedes i ne gladujes i odose kile dole. Vazno je samo da se odlucis!user posted image

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 4434
12.12.2012 19:10:25   
Bebica11
samo za boombaruser posted image

user posted image

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4435
12.12.2012 20:39:08   
reallove
Joj Canim draga sto sam se ismijalauser posted image user posted image ..eh danas mi je mm donio musli mix iz Svicarske,odmah sam ga smazala,preliven cokoladom...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4436
12.12.2012 23:02:09   
lila25
uhhh kud udjoh na temu user posted image ne stavljajte ovakve slike pa unistice te nas.Citav dan se borim da ne zabrljam i evo sad sam u ova doba pravila sendvic toliko sam gladnaaaa,mali sendvic sa dimljenim pilecim filetama valjda me nece puno poremetiti...pozzzzdrav mrsavicama,pratim vas ali se ne stizem javljati.user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4437
12.12.2012 23:55:29   
minie
Evo rjesnja svih nasih muka user posted image user posted image

http://imageshack.us/photo/my-images/18/14828622132735133479331.jpg/

Ja sam ovih dana kriza, trebam dobiti svoju drugu user posted image nakon poroda i kasni 15ak dana pa me unisti, cak mi i petit keks dobar user posted image

< Poruku je uredio minie -- 12.12.2012 23:56:08 >

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu lila25)
Neposredna veza do poruke: 4438
13.12.2012 10:39:24   
boombar
Evo me drage moje zene, kao sto rekoh, od sad sam tu i ne mrdam dok me skinem sve .. a prvi cilj je ugledati cifru na vagi koja pocinje sa 6! user posted image Jucer sam iscitala more stvari o dijetama, ali nisam se jos odlucila za neku odredjenu, danas pada definitivna odluka pa krecem od petka user posted image Ali vec danas nema cokolade i jescu pola od onog koliko bih mogla. Razmisljala sam o svemu i skontala da sam do sad svaki put isla na dijetu bez da sam promislila da li je to za mene izvodljivo tj koliko mi odgovara neki odredjeni tip ishrane, koliko ga mogu uklopiti u dnevne obaveze, ali ovaj put cu pametnije .. zato sad prvo ide "teorija" user posted image

Lani, Canim, Bebice i ostale zenice user posted image hvala puno na podrsci! Vec se osjecam bolje uz vas.. dobila sam novu motivaciju i snagu user posted image

Bebice evo me na poslu pa nazalost ne mogu vidjeti slikicu, pod zabranom je, pa cu veceras od kuce

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 4439
13.12.2012 11:22:37   
canim
boombar user posted image samo polako bit ce rezultata aBd user posted image ja evo foliram, meni se mrsko nakaniti da jedem svaka 3h, ne jedem puno ali cim ne jedem na vrijeme odmah metabolizam uspori tako da kod mene nema mrsanja, ali hB uspjesno odrzavam.

Reallove, nista ti musli barovi iz Londona i Svice user posted image dok ne probas ove nase iz DM-a s cokoladom i cokolada i narandja, njami....to ti se zove musli bar user posted image

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 4440
13.12.2012 11:31:29   
boombar
E vidis, znaci i tu sam grijesila, jer sam se trudila imati barem 5 manjih obroka dnevno ali zbog posla nisam stizala bas u isto vrijeme tj. u tim razmacima od po 3 sata .. pa mi pokvarilo motivaciju jer se ja eto trudim a kile stagniraju user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4441
13.12.2012 11:45:13   
Bebica11
zenice

evo i mene danas, ja danas postim, imam napostiti 2 ramazanauser posted image bice iscrpno al na hajr

sehurila: abc sirni namaz MALI sa 2 kriske crnog hljeba, mali LGG sumsko voce jogurt, mali puding, 1 domaci MALI rafaelo kolac, znam da je malo al nemam apetita u 5 ujutrouser posted image jos se mala razbudila na sehuru pa pola predvidjenog vremena sam nju dojilauser posted image

danas mi dolazila mama, donijela pilecu maslenicu nije znala da postim, znam da je beton masna al halalim sebi za iftar, jos cu supu napraviti i eto

uglavnom nema slatkisa i brljanjauser posted image

boombar probaj prvo ove male obroke a ako ne stizes onda neku dijetu, uglavnom ne odustaj dok ne potrefis dijetu koja ti odgovarauser posted image

moje mrsanje se strasno usporilo, al neka....ja sam zadovoljna i na najmanji minus jer znam da je to CISTO SALO, i sad kad se pogledam u ogledalo vec mi se svidja odraz moje figure i kontureuser posted image

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 4442
13.12.2012 11:47:28   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: minie

Evo rjesnja svih nasih muka user posted image user posted image

http://imageshack.us/photo/my-images/18/14828622132735133479331.jpg/

Ja sam ovih dana kriza, trebam dobiti svoju drugu user posted image nakon poroda i kasni 15ak dana pa me unisti, cak mi i petit keks dobar user posted image

i meni zeno, ja trebala dobiti prvoguser posted image

bas samuser posted image al sam se zauzdala nema "NEKONTROLE" i zabrljam al UMJERENOuser posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 4443
13.12.2012 13:23:37   
ciciban26
Ja sam odlucila od danas slusati cika Dukana ali posto na komsijskoj temi nema nikoga mogu li kukati vama?
U junu sam bila fino smrsala na ovoj dijeti i sad vratila nesto kilograma ali sam se stvarno pretrpavalauser posted image . Uglavnom cilj mi je mojih najdrazih 57 kg user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4444
13.12.2012 13:27:08   
canim
Uh ti lijepog cilja user posted image a koliko moras smrsati do tog cilja user posted image

Ja na coolinarinci nasla kao knjizicu sa cika dukanovim receptima, pa prosvrljaj malo tamo.

A cika dukana niko ne voli u poslijednje vrijeme, svi ga zaobilaze user posted image ni mi se ne druzimo s njim ali eto druzimo se sa onima koji ponekad navrate kod njega,, tako da si dobrodosla user posted image

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 4445
13.12.2012 13:35:43   
ciciban26
Do cilja hmmmm,zavisi koliko veceram noc prije jutarnjeg vaganja,a zadnjh veceri sam dooobro veceralauser posted image Sad imam 62,8 kg ali sam visoka 165 tako da je to za mene previse.
Joj znam da mnogi ne vole Dukana u zadnje vrijeme ali ja kvalitetnije jedem na dijeti. Ovako samo nesto zvacem a nista konkretno. Slatkisi su mi dohakali user posted image
Hvala na dobrodoslici user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4446
13.12.2012 14:03:30   
M kao Mama
ja na istoj kilaži kao prošle sedmice, obzirom da mi jeova sedmica bila turbulenta, da sam bila sa kćerkom u bolnici, dobro je, idemo dalje

Neposredna veza do poruke: 4447
13.12.2012 14:15:51   
D_K

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

ja na istoj kilaži kao prošle sedmice, obzirom da mi jeova sedmica bila turbulenta, da sam bila sa kćerkom u bolnici, dobro je, idemo dalje

sta je bilo? jeste li dobro?

pozzzzzzzzz i user posted image user posted image

Onaj pogled :))))

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 4448
13.12.2012 14:17:05   
canim

IZVORNA PORUKA: ciciban26

Do cilja hmmmm,zavisi koliko veceram noc prije jutarnjeg vaganja,a zadnjh veceri sam dooobro veceralauser posted image Sad imam 62,8 kg ali sam visoka 165 tako da je to za mene previse.
Joj znam da mnogi ne vole Dukana u zadnje vrijeme ali ja kvalitetnije jedem na dijeti. Ovako samo nesto zvacem a nista konkretno. Slatkisi su mi dohakali user posted image

Uh draga, koliko si zakukala ja rekoh nisi ispod 80 user posted image user posted image ih ti si super, skoro smo na istom cilju user posted image

Neposredna veza do poruke: 4449
13.12.2012 18:28:22   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: canim

IZVORNA PORUKA: ciciban26

Uh draga, koliko si zakukala ja rekoh nisi ispod 80 user posted image user posted image ih ti si super, skoro smo na istom cilju user posted image

bas sam pomislila, sta je ovo, sve dolaze canim i reallove drugarice a nigdje debeljuca poput mene osim lani i cosmouser posted image

reallove reci covi da svrati do Sarajeva i donese i nama koju tu musli tablicuuser posted image

canim daj tabeluuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  176 177 [178] 179 180   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  176 177 [178] 179 180   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *