|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  175 176 [177] 178 179   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
11.12.2012 13:50:36   
Bebica11
Ja postim, imal ko ideju za iftar, doruckovala (sehurila) sam pekmez i kupovnu pavlaku(naumakala)user posted image i jedan mali monte i jedan red kinder cokolade

ja ne znam sta je ovo, cio dan mi MLIJEKO CURI, nisam curici dala nista da doruckuje da izdoji ovo, osjetim poslije hidzame da mi bolje nadolazi mlijekouser posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4401
11.12.2012 13:51:11   
Bebica11
doduse naspavala sam se nakon 2-3mj mozda je i zato mlijeko otcepilouser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4402
11.12.2012 13:55:19   
animagical

IZVORNA PORUKA: Bebica11

Ja postim, imal ko ideju za iftar, doruckovala (sehurila) sam pekmez i kupovnu pavlaku(naumakala)user posted image i jedan mali monte i jedan red kinder cokolade

ja ne znam sta je ovo, cio dan mi MLIJEKO CURI, nisam curici dala nista da doruckuje da izdoji ovo, osjetim poslije hidzame da mi bolje nadolazi mlijekouser posted image user posted image user posted image

iftar-piletina/puretina file, na kockice, riza,kroompir, carska mjesavina, luk i sta god ti naumpadne, sve na kockice i u tepsiju...zacinis curryem, bar ja tako volim...doljevas vode, da se duze krcka...uz ovo ni hljeb ne treba, ali super ide npr sjenicki sir

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4403
11.12.2012 14:15:43   
reallove

IZVORNA PORUKA: canim

Ja sam palentu s jogurtom i pavlakom jela.

Nisam od jutros kafu popila, bas osjećam da mi je pritisak opao, odoh praviti kaficu.

nisam ni ja,nista od jutros i ova kriska hljeba je bila usput,na nogama,sada sam evo rucala,pa cu poslije ness..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4404
11.12.2012 14:29:54   
canim
Bebice ja kad odspavam s malom preko dana uvijek imam osjećaj da imam vise mlijeka

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4405
11.12.2012 14:47:36   
Lady26
Ima li kakva tema Debljajmo se zajedno user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4406
11.12.2012 15:57:00   
lani
Bebice za te farmerice ima da se nacekam a mozda nikada i ne docekam!user posted image
Kada sam ih nosila imala sam 58 kg! Sada mi deluju tako majusno!

Danasnji meni:
dorucak- bareno jaje, 45g Ella sira, 50g crnog hleba i  2 dl mleka
uzina- caj
rucak- 175g barenog krompira i sargarepe, 100g salate od sveze cvekle, 60 g oslica (przenog u rerni na masnom papiru).
uzina ce biti- 2 mandarine
vecera ce biti- 90g Ella sira, 200 g sampinjona (prodinstanih na vodi), 100g salate od sveze cvekle i 50g crnog hleba.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 4407
11.12.2012 21:06:35   
MicoTico
user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4408
12.12.2012 7:54:01   
cosmo
Mico Tico bas me nasmija jutros user posted image Lani svidja mi se tvoj jelovnik. Mogu li te pitati gdje si nasla Ella sir za kupiti?

Ja sam i dalje dobra curica i trudim se fino papati. Nadam se minuscicu u petak user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4409
12.12.2012 9:58:10   
reallove
Jutro zeniceuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu cosmo)
Neposredna veza do poruke: 4410
12.12.2012 10:43:02   
boombar
Eh zene drage evo me malo kod vas da prijavim +2kg! Hajd' opalite po meni da me motivisete user posted image
Svasta nesto mi se sastalo u zadnje vrijeme, pa mi je ovaj period bas stresan. Na zalost, nisam od onih sto od brige mrsaju, nego naprotiv, kao sto napisah gore +2kg user posted image Bezvoljna sam, brljam i svjesno se trpam slatkim, pa se onda uhvatim i sa pitanjem jesam li stvarno gladna .. nisam, ali zderem od muke, za utjehu, ne znam ni sama.. i eto, sad Jovo nanovo! Rovim po netu da nadjem neku dijetu jer meni ocito trebaju neka pravila kojih bi se drzala, ne umijem ovo sa smanjivanjem porcije, redovnim malim obrocima, a tako bih voljela da imam vise discipline. Karakter 0 bodova user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4411
12.12.2012 12:06:18   
Bebica11
boombar nemoj ici s teme,s nama budi redovna i mrsaces aBd

ja jutros pola malog abc namaza, virslice ovako kuhane, crni hljeb,nes kafa

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 4412
12.12.2012 12:21:13   
boombar
Hvala Bebice user posted image Malo jesam u crnjaku ali mrsati moram, koliko god trajalo da trajalo jer se definitivno nikad necu pomiriti s tim da izgledam ovako kako trenutno izgledam, tako da .. tu sam s vama do daljnjeg za kritiku i motivaciju user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4413
12.12.2012 12:30:01   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: boombar

Hvala Bebice user posted image Malo jesam u crnjaku ali mrsati moram, koliko god trajalo da trajalo jer se definitivno nikad necu pomiriti s tim da izgledam ovako kako trenutno izgledam, tako da .. tu sam s vama do daljnjeg za kritiku i motivaciju user posted image

nema kritike, samo motivacijauser posted image user posted image

svakome naleti period kad se zasiti svega, i ja sam brljala ovih dana dijete bolesno, al bar se trudim zadrzati kilazu aBduser posted image

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 4414
12.12.2012 12:51:10   
canim
boombar pa gdje si ti zeno user posted image ja rekoh ti nas zaboravila user posted image

sta ima veze kile neka te s nama user posted image nemicem ni ja nigdje mjesecima, pa evo cooliram na temi user posted image ko sisa kile, kad bude minusa bit ce, nek sam ja na istom a isla sam i u plus i u minus user posted image

joj vakat opet da azuriram listu user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4415
12.12.2012 13:16:12   
boombar
Evo me Canim user posted image vratija se Sime user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4416
12.12.2012 13:21:43   
canim

Jesi nam bar donia frisku ribu...ili opet da cekamo user posted image

user posted image

napravit cemo mi maksuzije jednu listu za ove sto idu u plus...kao sto smo ti, ja, lady26 a reallove cemo staviti prvu user posted image

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 4417
12.12.2012 13:22:44   
Bebica11

user posted image

napravit cemo mi maksuzije jednu listu za ove sto idu u plus...kao sto smo ti, ja, lady26 a reallove cemo staviti prvu user posted image

user posted image user posted image user posted image

vala vakat je za listu cekamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4418
12.12.2012 13:22:56   
reallove

boombar pa gdje si ti zeno user posted image ja rekoh ti nas zaboravila user posted image

sta ima veze kile neka te s nama user posted image nemicem ni ja nigdje mjesecima, pa evo cooliram na temi user posted image ko sisa kile, kad bude minusa bit ce, nek sam ja na istom a isla sam i u plus i u minus user posted image

joj vakat opet da azuriram listu user posted image

pozdravila te realloveuser posted image

ja sam danas pojela krisku crnog hljeba sa sirom za dorucak,sada evo pijem ness,rucat cu komad pizzeuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4419
12.12.2012 13:31:07   
reallove

user posted image

hvala,hvalauser posted image ..kod mene jutros vaga pokaza -500,cekam petak abd,mozda izgubim jos koji gram,pa da prijavimuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4420
12.12.2012 13:35:27   
canim
user posted image hoce da nas izda reallove

Nego idi tamo na temu i daj mi recept te pizze user posted image imam tepsiju za pizzu odoh da je oprobam

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4421
12.12.2012 13:36:52   
boombar
Joj Canim da je friske ribe.. nego evo nudim cokuser posted image adu koja je predamnom (jos danas) user posted image .. a istovremeno citam dijeta.net (za od sutra)user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4422
12.12.2012 14:14:19   
reallove

user posted image hoce da nas izda reallove

Nego idi tamo na temu i daj mi recept te pizze user posted image imam tepsiju za pizzu odoh da je oprobam

eto ga,sorry sto kasnimuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4423
12.12.2012 14:16:19   
reallove

Joj Canim da je friske ribe.. nego evo nudim cokuser posted image adu koja je predamnom (jos danas) user posted image .. a istovremeno citam dijeta.net (za od sutra)user posted image

eto napredujesuser posted image ..salim se,sretno,puno minusa ti zelimuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu boombar)
Neposredna veza do poruke: 4424
12.12.2012 14:37:32   
boombar
Iskreno zene, vec mi je bolji dan od kad sam se vratila medju vas user posted image
Reallove polako s tim minusima, ja cu jos dugo biti tu na temi a ti si mi jedna od glavnih motivatorica .. uzmi bar dva komada te pizze user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  175 176 [177] 178 179   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  175 176 [177] 178 179   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *