|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  174 175 [176] 177 178   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
8.12.2012 19:48:51   
Bebica11
IZVORNA PORUKA: draguljče

user posted image Za 15 dana. Ma ubio me neki problem u životu. Eto, nema bolje dijete od problema. user posted image

user posted image user posted image user posted image

hajd nek je proslo, cim ti je do mrsanja sad je ok nadam seuser posted image

< Poruku je uredio Bebica11 -- 8.12.2012 19:49:28 >

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu draguljče)
Neposredna veza do poruke: 4376
8.12.2012 22:09:39   
cosmo
Evo da i ja malo navratim da vidim sta ima novo. Cestitke svima na izgubljenim kilicama. ja pokusavam biti dobra ali ovo vrijeme bas nekako bezveze utice na mene. Ne volim zimu! A cim sam bezveze raspolozena odmah bi svasta nesto jela. Pogotovo slatkise. Cinimi se da ce me oni oraspoloziti user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4377
8.12.2012 22:14:15   
draguljče
Hoće, hoće, istraživanja su dokazala da se žene prije odlučuju na čokoladu nego nego na sex. user posted image

Boj se ovna, boj se govna, pa kad ću onda živjeti?!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

(odgovor članu cosmo)
Neposredna veza do poruke: 4378
8.12.2012 23:49:56   
canim
Eno na ekupi.ba povoljne vage, 19km I 24 km, pa ako kome treba da zna.

< Poruku je uredio canim -- 8.12.2012 23:50:26 >

Neposredna veza do poruke: 4379
8.12.2012 23:57:52   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: canim

Eno na ekupi.ba povoljne vage, 19km I 24 km, pa ako kome treba da zna.

e, ja sam istu kupila u DOmodu, 25, odnosno 29 KM, što dođe na isto sa poštarinom, super su

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4380
9.12.2012 0:04:05   
Visnja RR
ja sam wisi odlicnu digitalnu kupila za 19,90...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 4381
9.12.2012 4:12:03   
Galicia

IZVORNA PORUKA: Bebica11

IZVORNA PORUKA: Galicia

Nije me bilo dugo, cak sta vise i ne znam kolika mi je bila zadnja kilaza. Ali jutros vaga pokaza 61kg. Mislim da sam smrsala, uglavnom zadovoljna sa brojkom.

i to podobro
user posted image

Galicia; -/66,2/67,1/65,3/

hoces li nastaviti il se vise neces javljati na sedmicnom nivou??????????

Lutka draga kako je ona meni sve poslozila. user posted image

Hocu, dajem obecanje da cu biti sedmicna kilava. user posted image

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4382
9.12.2012 10:16:38   
reallove
Jutro zenice...Mi se probudili i jos uvijek smo u krevetu,odmaramo seuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 4383
9.12.2012 10:31:34   
minie
Sam da se i ja javim i kazem da sam jos na ovoj temi. Moja vaga je pokazala 68 user posted image

Maleni mi je alergican na jaja i mlijeko i posto doji doktorica mi rekla da i ja izbjegavam sve sto sadrzi jaja i mlijecne proizvode jedno vrijeme kako bi se on sto brze izborio sa alergijom. Tako da mi je dorucak sad najveci problem, imam na raspolaganju samo one gluposti poput pastete, salama i sl. Probala jesti samo voce za dorucak, ali nema sanse, on jos uvijek doji 4-10 puta dnevno i ja gladna ko vuk za kratko vrijeme.

Jutros za dorucak dvije tanke kriske crnog hljeba sa salamom i cajem.
Rucak ce biti brljanje, MM amidza se ozenio pa idemo na rucak.

Vode svaki dan popijem izmedju 1,5 i 2 l, tu ne racunam caj.

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4384
9.12.2012 11:08:17   
senjorita

IZVORNA PORUKA: draguljče

Senjorita, koliko si visoka? Ja sam 175 cm, ali imam krupne kosti.

Ja sam 172 i jos hocu na65 da dodjem.s toliko sam se udala i bas kad vidim slike ekstra mi je bilo.iako bih. Ja rado i 62 da imam.
Ali to je već previše baš bi izgubila svaki oblik.to mi je kilaza iz srednje skole heheh.

covjek ima jednu nezgodnu naviku ..
da sudbinom naziva samo ono sto ga satire...

Neposredna veza do poruke: 4385
10.12.2012 9:40:56   
palachinken
Vagala sam se u subotu, fkt zaboravila u petak user posted image i bilo je 68.4 (počela sam sa 70).

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu senjorita)
Neposredna veza do poruke: 4386
10.12.2012 11:28:22   
Bebica11
jutrooo zene

canim pravi tabeluuser posted image

i da vam kazem ne bih vas nizasta mijenjalauser posted image DinaSa me dodala na Fb u neku grupu za mrsanje, tamo ne smijes ni zucnuti kad zabrljasuser posted image moras vjezbati 100 sati na dan inace te prozivaju kako si neozbiljan u mrsanju i mnoge zene masovno odustaju od cilja zbog togauser posted image

eh ja sam im se pohvalila kako mi ovdje super saradjujemo i podrska smo jedna drugoj, neke vjezbaju, neke ne, neke vagaju hranu neke ne, neke brljaju neke ne, al opet smo sve tu jedna za drugu i niko nikog ne osuduje, ZATO VAS VOLIMuser posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 4387
10.12.2012 15:37:07   
lani
Ja volim da kuckam ovde sa vama. Uvek ste tu da me podrzite. U ovoj situaciji bas i ne bih dobro podnela kritike. To mi sada najmanje treba! Draga mi je svaka vasa kilica koju izgubite, i volim da se radujem sa vama. user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4388
10.12.2012 18:52:57   
MicoTico

jutrooo zene

i da vam kazem ne bih vas nizasta mijenjalauser posted image DinaSa me dodala na Fb u neku grupu za mrsanje, tamo ne smijes ni zucnuti kad zabrljasuser posted image moras vjezbati 100 sati na dan inace te prozivaju kako si neozbiljan u mrsanju i mnoge zene masovno odustaju od cilja zbog togauser posted image

eh ja sam im se pohvalila kako mi ovdje super saradjujemo i podrska smo jedna drugoj, neke vjezbaju, neke ne, neke vagaju hranu neke ne, neke brljaju neke ne, al opet smo sve tu jedna za drugu i niko nikog ne osuduje, ZATO VAS VOLIMuser posted image user posted image user posted image

Joj, ja obožavam da budem neozbiljna u mršavljenjuuser posted image
Možete slobodno da mi se rugate user posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4389
10.12.2012 18:54:33   
reallove
Evo i mene drage moje..kako ste mi..Ja samo hodam ovih dana...ne brljam viseuser posted image ,samo moram da vjezbam..Mm jutros dosao iz Londona,donio tonu slatkisa,a meni donio musli bar(veliko pakovanje)user posted image user posted image ..eto da se izjadamuser posted image ..ljubim vas

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4390
10.12.2012 19:44:24   
canim
To special za tebe muski bar iz Londona user posted image zna sta zeni treba user posted image jeli bar ukusan user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4391
10.12.2012 19:45:42   
canim

IZVORNA PORUKA: MicoTico

jutrooo zene

Joj, ja obožavam da budem neozbiljna u mršavljenjuuser posted image
Možete slobodno da mi se rugate user posted image

user posted image znas da mi rado ispunjavamo zelje user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 4392
10.12.2012 21:39:19   
reallove

IZVORNA PORUKA: canim

To special za tebe muski bar iz Londona user posted image zna sta zeni treba user posted image jeli bar ukusan user posted image

ne znam mila,nisam probala,toliko sam im se obradovala,ma fini su neki,fruits & nut,vidjet cemouser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 4393
10.12.2012 21:56:10   
Visnja RR
ja sam sinoc zavrsila sa kupus dijetom od 7 dana .... izgubila 2,2 kg
sad idem laganini sa korigovanom ishranom...
hljeba sam malo jela uvjek sad sam ga skroz izbacila...
sokove koje sam mnogo oila izbacila sam i pijem samo vodu caj i kafu
slatkisi koje sam jela sad sam izbacila...pa dok bude trajalo user posted image
zelim izgubiti jos 2 kg

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4394
10.12.2012 22:18:54   
lani
Nesto me uhvatila depresija. Razmisljam kako za 3 meseca treba da pocnem da radim i hvata me muka da se tamo pojavim ovolika user posted image !
Gledam svoje farmerice i pitam se hocu li ih vise ikada obuci!user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 4395
10.12.2012 22:41:25   
reallove
Ja sam i danas bila dobra,sada bjezim u krevet da ne pokvarim sve,gladna samuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4396
10.12.2012 22:44:09   
reallove

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ja sam sinoc zavrsila sa kupus dijetom od 7 dana .... izgubila 2,2 kg
sad idem laganini sa korigovanom ishranom...
hljeba sam malo jela uvjek sad sam ga skroz izbacila...
sokove koje sam mnogo oila izbacila sam i pijem samo vodu caj i kafu
slatkisi koje sam jela sad sam izbacila...pa dok bude trajalo user posted image
zelim izgubiti jos 2 kg

Ovo je super,ja sam jednom bila pocela sa ovom dijetom,ali drugi dan mi muka,uzas,pa sam morala da prekinem,nisam ljubitelj kupusa

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 4397
11.12.2012 12:04:19   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: lani

Nesto me uhvatila depresija. Razmisljam kako za 3 meseca treba da pocnem da radim i hvata me muka da se tamo pojavim ovolika user posted image !
Gledam svoje farmerice i pitam se hocu li ih vise ikada obuci!user posted image

lani koliko si imala kg za te farmerice? ma super si krenula ne brini se neces biti debela za 3mjuser posted image

visnjauser posted image

ja sam uradila hidzamu, danas postim, nadam se bar nekom malom minusu u petakuser posted image

(odgovor članu lani)
Neposredna veza do poruke: 4398
11.12.2012 13:02:17   
reallove
Dan zenice..
Kod mene jutros za dorucak kriska crnog hljeba+2 kolutica salame,za rucak cu grah i salatu,a za veceru najverovatnije voceuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4399
11.12.2012 13:14:32   
canim
Ja sam palentu s jogurtom i pavlakom jela.

Nisam od jutros kafu popila, bas osjećam da mi je pritisak opao, odoh praviti kaficu.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 4400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  174 175 [176] 177 178   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  174 175 [176] 177 178   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *