Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
vesela neznam te, ali sam cesto citala tvoje postove, uvijek si pozitivna i nekako mi postala draga kroz njih. Jako sam tuzna i place mi se od same pomisli na ovu situaciju. Budi jaka zbog svoje princeze
Sta god da napisem suvisno je u vasem trenutnom bolu... Sta god da uradimo, sta god ti da uradis ta bol ce uvijek postojati, ali pokusaj draga da budes jaka jer imas jednog andjela pored sebe, Ajsa te treba veselu, nasmijanu, bezbriznu kao sto si bila i prije ovoga, pokusaj da joj pruzis sve sto si joj i prije pruzala...tvoj osmjeh i svoje vrijeme.... Ljubimo vas
Nisam pomislila nikad da bih mogla pisati na ovakvoj temi. Ne znam šta da kažem...žao mi je svake majke koja doživi ovu sudbinu, ali ovo me posebno pogodilo. Sigurno nema riječi koje bi ublažile tvoju bol, ali ako ti išta znači, sve smo tu uz tebe. Budi hrabra i jaka...
Allahu moj, učini ovo dijete zalihom dobrih djela njegovih roditelja i njihovim prethodnikom u Džennetu. Učini ga njihovim ukrasom i zbog njega povećaj težinu njihovih dobrih djela na mizanu. Ispuni njihova srca strpljenjem i nemoj ih poslije njihove smrti baciti u iskušenje, i ne uskrati im nagradu koju ćeš njihovom djetetu dati... u mojim si mislima i danas
Ne mogu da vjerujem... steglo mi se nesto u prsima. ne mogu ni da zamislim kako je nasoj veseloj i njenom muzu sjecam se kad smo joj cestitale na trudnoci......
da vam Allah dragi da sabura. ovo je veliko iskusenje za vas. svasta mi prolazi kroz glavu ali konkretne rijeci ne mogu da izadju. ostala sam bez teksta
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.