Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
ja samo mogu reci amin na sve prethodno napisano i od mene topli
Veeseelaa... (teško mi je i napisati tvoj nick, jer znam da si sada pretužna)... budi hrabra, jaka, saburli... Možda se ne znamo, možda nismo uz tebe fizički, ali svi mislimo na tebe i ovo nas je sve teško pogodilo!
Beskrajno mi je zao.. Molim Boga da vam olaksa ove preteske i pretuzne trenutke i da vam da snage..Fali mi rijeci da napisem bilo sta smisleno..Jos jednom, zao mi je..
Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada... 05.03.2012.:((( Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))
Draga nasa tako mi je zao Da vam dragi Allah dz.s. podari sabura i snage da izdrzite ...
Nemam rijeci utjehe za toju bol... Samo da znas da smo uz tebe i da dijelimo tvoju tugu... Da dragi Allah dz.s. tvom malom cvjeticu podari lijepi dzennet...
Vesela, od jutros razmisljam sta napisati,podjem i onda samo muk, tisina, nevjerica...sve je vec napisano...tvoja Ajra je u dzennetskoj basci i sigurno bi voljela da te vidi jaku jer takva si potrebna njenoj seki! Nek ti dragi Allah pokaze put sabura!
Duso draga drzi se,budi jaka tvoj te melek ceka na ljepsem mestu...
O Bože bas sam ostala zatecena ovom informacijom ....Žao mi je sto moras kroz ovo prolaziti... Najdrazi mi nik na RR toliko puta me je nasmijala i svaki put pozitivna,vesela,bas,bas mi je zao,draga saljem ti najtopliji zagrljaj...
Iskreno saucesce porodici. Vesela nemam ti sta pametno reci, zato je bolje cutati...
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.